- 28 Μαρ 2020, 13:16
Zorz έγραψε:Και τα μισά δημόσια νοσοκομεία να γκρεμιστούν, ούτε καν να κλείσουν:

Εγώ, για τους συγκεκριμένους κυρίους, θα έλεγα να γνωριστούν με την ανατομία του Αμπτούλ. Αλλά αντιδρούν και δεν μπορεί να γίνει σοβαρή πολιτική συζήτηση!
pro έγραψε:markvag έγραψε:Εγώ πάντως, γι' αυτό ντρέπομαι και για το ότι εδώ και πάνω από 10 χρόνια (πολύ πάνω από 10 χρόνια, απλά την τελευταία δεκαετία η κατάσταση έχει ξεφύγει) η πολιτική του κράτους στον τομέα της δημόσιας υγείας συνίσταται σε κλείσιμο νοσοκομείων, απολύσεις προσωπικού και συστηματική απαξίωση του συστήματος δημόσιας υγείας.
Ποιες ειναι οι απολυσεις προσωπικού που έγιναν στον χώρο τις υγείας και πότε έγιναν;
Η αλήθεια είναι πως απολύσεις δεν κατάφεραν να κάνουν (κάποιοι, όπως έχουμε δει, ήθελαν διακαώς βέβαια, αλλά δεν τους έκατσε), αλλά έχουν κλείσει νοσοκομεία και το προσωπικό έχει μειωθεί κατά πολύ, μιας και δεν έγιναν προσλήψεις για να αντικατασταθούν όσοι έφυγαν με σύνταξη ή για άλλο λόγο...
Γράψε λάθος σε αυτό το σημείο, αλλά τα υπόλοιπα στέκουν και το συγκεκριμένο λάθος δεν νομίζω να αλλάζει το νόημα των όσων είχα γράψει...
pro έγραψε:Δινεις λεφτα για διαφημιση --> επηρεάζεις τα μέσα, δεν δίνεις --> αφήνεις τον κοσμάκη χωρίς ενημέρωση. Win - Win σιτσουασιόν.
Τη στιγμή που έχεις κλείσει τη μισή οικονομία, μπορείς πολύ εύκολα να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ τα ΜΜΕ να παίζουν το συγκεκριμένο σποτάκι ασταμάτητα. Χωρίς χρήματα.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>