Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:Δηλαδή, θα πρέπει να ντρεπόμαστε επειδή ένας παπάρας πολιτικός δεν ξέρει μαθηματικά δημοτικού και όχι επειδή τα νοσοκομεία μας, εν μέσω πανδημίας, δεν έχουν μάσκες, γάντια και στολές για να προστατέψουν τους ανθρώπους που θα μας σώσουν... :help: :help: :help: Εγώ πάντως, γι' αυτό ντρέπομαι και για το ότι εδώ και πάνω από 10 χρόνια (πολύ πάνω από 10 χρόνια, απλά την τελευταία δεκαετία η κατάσταση έχει ξεφύγει) η πολιτική του κράτους στον τομέα της δημόσιας υγείας συνίσταται σε κλείσιμο νοσοκομείων, απολύσεις προσωπικού και συστηματική απαξίωση του συστήματος δημόσιας υγείας..

μπραβο ρε Μαρκο :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:@trident1971
Ντρέπεσαι κι εσύ μόνον για τους ζαίους ε; :s_empathy

Οχι, ντρεπομαι για ολους αυτους που κωφευουν επιλεκτικα.

Ποιος κωφεύει επιλεκτικά εδώ για σένα; Ο kilometer; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#636826 Προσφατα έιχαμε μια κουβεντα για την "αμεροληψια" των ερευνων/δημοσκοπησεων οταν θετουν με συγκεκριμενο τροπο την υποθεση που θα αναλυσουν.

Εικόνα

Εικόνα

(Ενδεικτικα ποσταρω, ολες οι ερωτησεις διακατεχονται απο την ιδια διαθεση εκμαιευσης συμπερασματων).

https://www.in.gr/2020/03/27/politics/kommata/dimoskopisi-ti-fovountai-oi-ellines-pos-krinoun-ta-metra-tis-kyvernisis/
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
trident1971 έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:
popolaros έγραψε:ας ρουφηξουν μπολικα χημικα ολοι αυτοι και ας φωναζουν καθως βαρανε παλαμακια στα μπαλκονια μαζι με το μαρεβακι :

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Εικόνα
Αυτό δεν είναι flame bait?

Οχι, δειχνει αρνια, ειναι πασχαλινο ποστ :iconcool:
Πολυ σωστά. Κακώς ασχολήθηκα.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
dimviii έγραψε:
markvag έγραψε:Δηλαδή, θα πρέπει να ντρεπόμαστε επειδή ένας παπάρας πολιτικός δεν ξέρει μαθηματικά δημοτικού και όχι επειδή τα νοσοκομεία μας, εν μέσω πανδημίας, δεν έχουν μάσκες, γάντια και στολές για να προστατέψουν τους ανθρώπους που θα μας σώσουν... :help: :help: :help: Εγώ πάντως, γι' αυτό ντρέπομαι και για το ότι εδώ και πάνω από 10 χρόνια (πολύ πάνω από 10 χρόνια, απλά την τελευταία δεκαετία η κατάσταση έχει ξεφύγει) η πολιτική του κράτους στον τομέα της δημόσιας υγείας συνίσταται σε κλείσιμο νοσοκομείων, απολύσεις προσωπικού και συστηματική απαξίωση του συστήματος δημόσιας υγείας..

μπραβο ρε Μαρκο :s_thumbsup

+1000

αν δεν το έχετε καταλάβει................με την επίκληση της ατομικής ευθύνης (ήδη από εχθές, και ως προς τις οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης, που για κάποιο λόγο πρέπει να τις υποστούμε "ολοι μας"), νίπτουν τα χείρας τους σχετικά με την καταπάτηση κάθε δικαιώματος.......από την προσωπική ελευθερία ως τα εργασιακά και σύντομα και ως προς την περιουσία - οικονομική ελευθερία.

Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθώ: τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας είναι σωστά δεδομένων των συνθηκών. Το ερώτημα είναι υπό ποιες συνθήκες εγκατάλειψης των δημόσιων συστημάτων υγείας, κατέστησαν αναγκαία.

Τώρα για τις δημοσκοπήσεις των τηλεοπτικών και διαδικτυακών βοθροκάναλων........τι να πει κανείς...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:
popolaros έγραψε:ας ρουφηξουν μπολικα χημικα ολοι αυτοι και ας φωναζουν καθως βαρανε παλαμακια στα μπαλκονια μαζι με το μαρεβακι :

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Εικόνα
Αυτό δεν είναι flame bait?

Οχι, δειχνει αρνια, ειναι πασχαλινο ποστ :iconcool:
Πολυ σωστά. Κακώς ασχολήθηκα.

Την επόμενη φορά, μπορείς να δοκιμάσεις όπως προβλέπεται και όχι όπως θεωρείς εσύ σωστό. Μέχρι τότε, μην περιμένεις αντίστοιχα ν'ασχοληθεί κανένας.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By Zorz
rx8_drifter έγραψε:Ω πίστεψε με ειναι το ελάχιστο που θα πρέπει να σου ρίχνει τα μούτρα, φαντάσου οτι ο παρακάτω πχ ασχολείται με οικονομικά αυτή την στιγμή:

https://twitter.com/Panagiwtara/status/ ... 62816?s=20

Τρίφτη, ΙΜΟ πέφτεις στο τριπάκι που εύγλωττα εξηγεί πιο κάτω ο Μάρκος. Το πρόβλημα μου λχ. με τον Σκυλακάκη δεν είναι ότι δεν μπορεί να κάνει μνημονικά στα γρήγορα μια διαίρεση, αλλά πιο σοβαρά πράγματα. Γκούχου, γκούχου:

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... exoterikon

:iconcool:

Ή που βγαίνουν τώρα και σκίζουν τα ρούχα τους για το δημόσιο σύστημα υγείας κάτι παράσιτα που μέχρι χτες έλεγαν άλλα:

Ή το σκάνδαλο της Novartis όπου σε άλλες χώρες η εταιρία πληρώνει settlements αλλά στην Ελλάδα -κυριολεκτικά- φωνάζει ο κλέφτης και απειλούνται δημόσια μάρτυρες. :dizzy:

Και τα μισά δημόσια νοσοκομεία να γκρεμιστούν, ούτε καν να κλείσουν:

:s_airkiss :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#636861 Μα δεν κάνει κάτι άλλο παρά να επιστρέφει το γελοίο επιχείρημα πως επειδή κάποιος υπουργός ή άλλος κάνει κάτι στραβό, φταίνε οι ψηφοφόροι (αλλά οχι όλοι, μόνον όσοι δεν εγκρίνει ο kilometer και ο trident1971, είναι γνωστό πως αυτοί ψηφίζουν πάντα σωστά, αλίμονο... :s_yes).
Μόλις κάποιοι καταλάβουν πως το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ αντικαταστάθηκε από ένα άλλο τσίρκο (καλύτερο ή χειρότερο, παντελώς αδιάφορο), όλα θα είναι καλύτερα. Και κυρίως, να σταματήσουν να κουνάνε το δάχτυλο, γιατί μπορεί να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#636872 Εγώ ακόμα περιμένω να μου εξηγήσουν οι άριστοι εδώ μέσα :s_laughat τι συνέβη με τον Παππα γιατί είμαι λίγο βλακας με τα μαθηματικά αλλά και με τη γλώσσα και δεν καταλαβαινω...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Μα δεν κάνει κάτι άλλο παρά να επιστρέφει το γελοίο επιχείρημα πως επειδή κάποιος υπουργός ή άλλος κάνει κάτι στραβό, φταίνε οι ψηφοφόροι (αλλά οχι όλοι, μόνον όσοι δεν εγκρίνει ο kilometer και ο trident1971, είναι γνωστό πως αυτοί ψηφίζουν πάντα σωστά, αλίμονο... :s_yes).
Μόλις κάποιοι καταλάβουν πως το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ αντικαταστάθηκε από ένα άλλο τσίρκο (καλύτερο ή χειρότερο, παντελώς αδιάφορο), όλα θα είναι καλύτερα. Και κυρίως, να σταματήσουν να κουνάνε το δάχτυλο, γιατί μπορεί να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα.

Ποιοι ειναι οι καποιοι που θα πληρωθουν με το ιδιο νομισμα;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#636875 Το γράφω: όσοι κουνάνε το δάχτυλο στους άλλους. Για κάθε Νίκο Παππά, άσχετο (και σούπερ αντιπαθή θα προσθέσω εγώ) ζαίο, υπάρχει ένας χειρότερος στο σημερινό τσίρκο, βλέπε Σκυλακάκης, υφυπουργός Οικονομικών που δεν γνωρίζει πολλαπλασιασμό και διαίρεση.
Αυτά για όσους ακόμη πιστεύουν πως το σημερινό τσίρκο είναι καλύτερο από το προηγούμενο φυσικά, οι υπόλοιποι δεν τρέφουμε τέτοιες αυταπάτες.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Το γράφω: όσοι κουνάνε το δάχτυλο στους άλλους. Για κάθε Νίκο Παππά, άσχετο (και σούπερ αντιπαθή θα προσθέσω εγώ) ζαίο, υπάρχει ένας χειρότερος στο σημερινό τσίρκο, βλέπε Σκυλακάκης, υφυπουργός Οικονομικών που δεν γνωρίζει πολλαπλασιασμό και διαίρεση.
Αυτά για όσους ακόμη πιστεύουν πως το σημερινό τσίρκο είναι καλύτερο από το προηγούμενο φυσικά, οι υπόλοιποι δεν τρέφουμε τέτοιες αυταπάτες.

Ο Σκυλακάκης είναι δεξί χέρι και παιδικός φίλος του κουλη;

Ούτε ξέρω βέβαια ποιος είναι ο Σκουλακακης.

Δηλ εσυ δεν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ γιατί αλλά έλεγες παλιά. Δηλ να πας να πεις στον Αλέξη ότι ο παιδικός φίλος του και ο πρώτος που κάλεσε δίπλα του όταν έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι άσχετος και σούπερ αντιπαθής δεν θα σε θέσει αυτόματα εκτός κόμματος;

< >
Άβαταρ μέλους
By pro
markvag έγραψε:Εγώ πάντως, γι' αυτό ντρέπομαι και για το ότι εδώ και πάνω από 10 χρόνια (πολύ πάνω από 10 χρόνια, απλά την τελευταία δεκαετία η κατάσταση έχει ξεφύγει) η πολιτική του κράτους στον τομέα της δημόσιας υγείας συνίσταται σε κλείσιμο νοσοκομείων, απολύσεις προσωπικού και συστηματική απαξίωση του συστήματος δημόσιας υγείας.

Ποιες ειναι οι απολυσεις προσωπικού που έγιναν στον χώρο τις υγείας και πότε έγιναν;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#636904 edit mod. Σοβαρά τώρα; Είναι χαρακτηριστικό των αρίστων μάλλον να καταλήγουν στα ίδια "επιχειρήματα". 1 εβδομάδα λίαν επιεικώς, την επόμενη αντίστοιχη "παραίνεση" θα έχει 1 μήνα απευθείας.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#636905 Και πρώτα από όλα να μου πούνε οι άριστοι :s_laughat τι σημαίνει διατιμηση 'ποσοστού κερδους' :lol: :lol: :lol:
Που μου σαστε και της ελεύθερης οικονομίας. Τσοπάνηδες.
Δε φτάνει που αντί να κυνηγησετε τον τηλεβιβλιοπωλη που έχουμε για υπουργό, που καταπίνετε αμασητα και παπαγαλιζετε τις μαλακιες των Αρδακιων, τα ποσταρετε και εδώ μέσα θριαμβευτικά και γινοσαστε και ρομπες. Ποτε ξανάκουσατε βρε μπουφοι διατιμηση ποσοστού κερδους?
Που μας κάνετε και τους μορφωμενους?
Και προφανώς πολύ σωστά λέει ο Παππάς ότι από τη στιγμή που δεν θέτεις σε διατιμηση την τιμή το ίδιου του προϊόντος (γιατί μόνο έτσι ΟΡΊΖΕΤΑΙ στη Νεοελληνική τουλάχιστον γλώσσα η διατιμηση) αλλά θέτεις σε διατιμηση και καλα το ποσοστό κέρδους του, μπορούν αυξάνοντας και καλά την τιμή του να πολλαπλασιασουν τα κέρδη τους.
Άριστοι ε άριστοι. :rtfm: