Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#63496 Μαζί με τα γερμανικά εξελίχθηκαν κι άλλοι κι έχουν led. :lol:
Άβαταρ μέλους
By criuser
#63579 Θέλω απλά να πω ότι σε αυτοκίνητα διπλάσιας τιμής πώλησης , δεν υπάρχει όλος αυτός ο εξοπλισμός .

Τα led τα βάζουν όλοι τώρα , αλλά κάποιοι μόνο στα φώτα ημέρας . Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το θέμα .
Άβαταρ μέλους
By drdino
#63583 Θα το ξαναπω γιατί μάλλον δεν ένιωσε ο κόζμοζ: σταματείστε τις γενικότητες γιατί πονάνε τα μυαλά μας.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#63782 Εγώ θα πω ότι, ίσως και Δευτέρα ή Τρίτη, να έχω κάνει όλα τα απαραίτητα για να παραλάβω το καινούριο τουτού....θα ποστάρω με τα νεότερα προς ενημέρωση όλων :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#63807 C5 τελικα;

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#63850 Εδώ σε άλλο θέμα κάναμε σίριαλ τη συναρμολόγηση ενός υπολογιστή και εδώ κοτζάμ αυτοκίνητο και τα θέλουμε όλα έτοιμα;
Όχι, πρώτα θα μας δείξει πχ την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας από την άδεια κυκλοφορίας, μετά ένα μπουλόνι, μετά τη δισκόπλακα, το σήμα Ε στο τζάμι, το χρώμα, το πεντάλι του φρένου, το χερούλι της πόρτας, τη ρεζέρβα ή τις διαστάσεις του ελαστικού. Μετά θα πει για τις εντυπώσεις του και αφού αυτές σχολιαστούν τότε θα αποκαλύψει το όχημα. Τέλος πρώτου κύκλου. Στο δεύτερο κύκλο θα έχουμε βελτιώσεις, διαπιστώσεις και διαβίωση.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
sknipper έγραψε:Εδώ σε άλλο θέμα κάναμε σίριαλ τη συναρμολόγηση ενός υπολογιστή και εδώ κοτζάμ αυτοκίνητο και τα θέλουμε όλα έτοιμα;
Όχι, πρώτα θα μας δείξει πχ την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας από την άδεια κυκλοφορίας, μετά ένα μπουλόνι, μετά τη δισκόπλακα, το σήμα Ε στο τζάμι, το χρώμα, το πεντάλι του φρένου, το χερούλι της πόρτας, τη ρεζέρβα ή τις διαστάσεις του ελαστικού. Μετά θα πει για τις εντυπώσεις του και αφού αυτές σχολιαστούν τότε θα αποκαλύψει το όχημα. Τέλος πρώτου κύκλου. Στο δεύτερο κύκλο θα έχουμε βελτιώσεις, διαπιστώσεις και διαβίωση.

Πλάκα θα είχε (το "guess what car?" δηλαδή), αλλά (α) θα ήταν εύκολο, γιατί όλοι ξέρουν ποια μοντέλα κοιτάω, και (β) αποκλείεται να φτάναμε τα posts που έγιναν για το PC του geo :shifty:

Πάντως το Scout και ένα Octavia που κατά τύχη είδαμε δεν μας ενθουσίασαν (δεν τα οδήγησα, απλώς δεν μας έκατσαν καλά στο μάτι), οι Alfa είτε δεν παίζουν είτε είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση, οπότε.....ταρατατζουμ, ταρατατζουμ, η τελευταία C5 που είδαμε είναι σχεδόν κυριολεκτικά του κουτιού, με ελάχιστα (και πραγματικά) χιλιόμετρα, βαμμένη τοπικά για μια γρατζουνιά και τίποτα άλλο, service-ομένη και εξοπλισμένη.

Μπορεί και αύριο να ξαναπεράσω από το μαγαζί για τα περαιτέρω :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By elteo
NickNT έγραψε:Ace, δε θέλω να σου θέσω περισσότερους προβληματισμούς, αλλά εφ'όσον καλοβλέπεις το C5, δες κι αυτό:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5877662/

Ναι, είναι μακριά (και νομίζω ότι αυτό είναι no-go για σένα), και ναι ξεφεύγει από το budget. Αν όμως συνυπολογίσεις ότι: i) έχει λίγα χλμ, και είναι "γνωστό" και υποτιθέμενα καθαρό γιατί ανήκει σε μέλος του .gr club, ii) έχει ήδη το πρόγραμμα (άρα -500€), iii) έχει ήδη το MyWay (δε ξέρω πόσα €€€ σου γλιτώνει αυτό), iv) έχει xenon (αν σε νοιάζει), και v) έχει καινούρια λάστιχα (άρα -600€)...

...ίσως αξίζει λίγη σκέψη. Επίσης, αυτή είναι η αρχική τιμή, και εύλογα υποθέτει κανείς ότι αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον πιθανόν να μειωθεί.

Αυτή;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#63885 Όχι, αυτή στο Πειραιά, τελικά βρεθήκαμε επαγγελματικοί γνωστοί με τον μαγαζάτορα και μου το εγγυήθηκε, χώρια που το είδα και το οδήγησα και είναι όντως του κουτιού, σε αντίστοιχη κατάσταση με αυτό που λες. Και με την τιμή που το παίρνω, βάζω εύκολα όλα τα extras που αναφέρει η αγγελία αυτή και μου μένουν και ρέστα...Βέβαια να μου πεις, δεν ξέρω αν και πόσο θα έπεφτε το συγκεκριμένο αν γινόταν κάποιο παζάρι, αλλά σίγουρα τα 14,3Κ απέχουν πάρα πολύ από τα 10Κ του δικού μου προϋπολογισμού.

Άρα τώρα ψάχνω κυρίως ζάντες (και φυσικά λάστιχα), συν τα βασικά που χρειάζομαι οπωσδήποτε (μπάρες, δίχτυα αποσκευών και κουρτινάκια/μεμβράνες)...
Τελευταία επεξεργασία από The Ace και 18 Ιαν 2015, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#63889 Πολύ καλύτερη από ότι θυμόμουν από την Xantia. Περάσαμε τις γραμμές του τραίνου δύο φορές, με σχετικά μεγάλη ταχύτητα, στην Sport ρύθμιση (έπαιζα και με τα κουμπάκια γενικώς), και είτε πηγαίναμε σε δρόμο, είτε στα ντάπα-ντούπα των γραμμών, ένα και το αυτό. Το navi δούλευε κανονικά, όλα τα ηλεκτρονικά είναι ΟΚ, σαλόνι και καθίσματα σε άριστη κατάσταση (ούτε καθάρισμα δεν θέλει), άβαφτο (πλην μιας τοπικής βαφής που δεν φαίνεται, μου το είπε το παιδί εκεί), απλώς θέλει κατ'εμέ ζάντα, και οπωσδήποτε λάστιχα (είναι τα μαμά, αλλά αν αλλάξω ζάντα θα τα άλλαζα έτσι και αλλιώς λόγω διάστασης).