Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#63510 Και ειδικά επαρχία λόγω αγροτικής όσοι έχουν Πειραιώς αγανακτούν με τις ουρές. :lol:

Ευτυχώς έχω Alpha.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#63526 Για μιά χώρα σαν κι εμάς, τόσες όσες είναι σήμερα έπρεπε να είναι οι τράπεζες και τα υποκταστήματά τους.
Πρίν τη συγχώνευση, σε επαρχιακή πόλη 10.000 κατοίκων (15 το καλοκαίρι), υπήρχαν υποκαταστήματα: Κυπρου, Μαρφιν, Πειραιώς(2), Μιλλένιουμ, Αγροτική (Γενική όχι).
Σήμερα υπάρχουν 2 Πειραιώς και τέλος. Όπως και οι καταθέσεις βέβαια! :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
elteo έγραψε:Και ειδικά επαρχία λόγω αγροτικής όσοι έχουν Πειραιώς αγανακτούν με τις ουρές. :lol:

Ευτυχώς έχω Alpha.

Στα Γιαννιτσά λόγω των μεταπτωσεων που λέει ο Geo , η Πειραιώς έχει 3 -4 υποκαταστήματα σε ακτίνα 2 οικοδομικών τετραγώνων :lol: αν έχει ουρά απλά πας στο διπλανό

<
Άβαταρ μέλους
By elteo
#63533 Ελευθερούπολη γίνεται o χαμός. Θυμίζει παλιές καλές εποχές Εθνικής. :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#63772 30$ τράβηξε η Πειραιώς από εταιρικό λογαριασμό όψεως με την αιτιολογία "κόστος διαχείρισης λογαριασμού". Τι είναι αυτό πάλι?

< μου
Άβαταρ μέλους
By nEK
elteo έγραψε:Ελευθερούπολη γίνεται o χαμός. Θυμίζει παλιές καλές εποχές Εθνικής. :lol:

Αυτο ακριβως. Παιρνεις νουμερο στις 9, πας vero και κατα τις μια ερχεται η σειρα σου...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#63796 Κι εμένα κάποια στιγμή προστέθηκε ένας μηδενικός λογαριασμός που είχα ξεχασμένο στην Αγροτική.
Άβαταρ μέλους
By bill33
saxon_747 έγραψε:30$ τράβηξε η Πειραιώς από εταιρικό λογαριασμό όψεως με την αιτιολογία "κόστος διαχείρισης λογαριασμού". Τι είναι αυτό πάλι?

< μου

Εγώ πάντα θυμάμαι να υπήρχαν τέτοια έξοδα στο τέλος του χρόνου,στην Εθνική τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#63826 Για πιο πολλα θυμαμαι,μπορει να κανω και λαθος.

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By criuser
#63878 Και μένα ο Σάλλας μου τσίμπησε το 30άρι και παλιότερα δεν το είχε κάνει . Εχουνε ξεφύγει αφού ο πιτσαδόρος τους έκανε όλα τα χατήρια . Και κλαίγονται από πάνω κιόλας τα παληκάρια :rant:
Άβαταρ μέλους
By mrnoname
#72654 Προέκυψε ταξίδι στη Δανία.

2 ερωτήσεις παρακαλώ:

Έχει διαφορά ως προς προμήθειες κλπ η χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής στις αγορές που θα πραγματοποιηθούν; (ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος ερώτηση)

Και η σημαντικότερη. Επειδή μ@#$%δώς δεν προετοιμάστηκα για συνάλλαγμα, τι κάνουμε; Ανταλλακτήριο στο αεροδρόμιο και μετά κάρτες για τις αγορές; Ή ΑΤΜ στο αεροδρόμιο, ανάληψη με χρεωστική και αυτόματη μετατροπή σε συνάλλαγμα;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#72661 Κοιτα τους ορους των χρεωστικων/πιστωτικων σου. Εμενα η χρεωστικη μου δινει αναληψεις σε συνναλαγμα με 0 προμηθεια για παραδειγμα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By GTS
mrnoname έγραψε:Και η σημαντικότερη. Επειδή μ@#$%δώς δεν προετοιμάστηκα για συνάλλαγμα, τι κάνουμε; Ανταλλακτήριο στο αεροδρόμιο και μετά κάρτες για τις αγορές; Ή ΑΤΜ στο αεροδρόμιο, ανάληψη με χρεωστική και αυτόματη μετατροπή σε συνάλλαγμα;

O ποιο απλος τροπος για συντομο ταξιδι είναι πιστωτικη οπου γινεται (ξενοδοχειο, εστιατόρια, μαγαζια) και βγαζεις από ένα ΑΤΜ λιγα μετρητα για μικροέξοδα και για το ταξι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#72797 Είναι πολύ πιθανό να μπορείς και στο ταξί με πιστωτική... Γενικά σε πολλές χώρες η πιστωτική χρησιμοποιείται παντού και πάντα.