Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#62629 Εγω ετσι τα εφτιαξα και τα πηρα γιατι ειναι οτι πλησιεστερο στα αγαπημενα μου γκρι millenium.

Εικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#71782 Φαουλ η απουσια σταθερου τηλεφωνου και εδρας,τα ακυρα μεταξυ τους προιοντα (π.χ ναπαπιρι μπουφαν - air max )
Και το οτι στα air force 1 που ειδα εχει στην ιδια τιμη απο νουμερο 37 (που θεωρουνται Grade school ) μεχρι 46 που ειναι καρα αντρικο νουμερο.
Γενικα εχει καποιες red flags,δε θα το ρισκαρα.Με την εννοια οτι ανετα μπορει να πληρωσεις 100€ για μια ΑΑΑ ρεπλικα ,να μη καταλαβεις οτι πηρες μαϊμου και να σαι και ικανοποιημενος
Edit : Δεν αναφερω καν ορθογραφικα και απουσια κωδικων χρωματος και μοντελου απ ολα τα παπουτσια..Επισης 42 € air max 90 δε παιζει λογικα πουθενα στον πλανητη :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#71788 Ναι κι εγώ δεν έχω πεισθεί με την καμία. Απλά είδα αυτά και με άρεσαν. Έδινα ένα 40αρι μαξ για μαϊμουδιά έτσι για να υπάρχει αλλά 78€ είναι πάρα πολλά.

Ούτως ή άλλως έσκασε ως προτεινόμενο στο fb άρα αυτό από μόνο του είναι πιο red flag κι από αυτές που ανεμίζει ο Τσουκαλάς.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#71791 60% σχεδον εκπτωση με full size run για τα συγκεκριμενα που ποσταρες π.χ ,#τουγκούνττουμπίτρού.
Παιξε στα σιγουρα του εξωτερικου ή βολταρε σε κανενα outlet καλυτερα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#75223 Εχθές μέσω limango.de παρήγγειλα τα wave creation 15.
95€ με μεταφορικά για Γερμανία :metalo:

Not bad, όταν το just mizuno θέλει για τα ίδια 170€
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#75227 Στεφαν για δωσε πληροφοριες για τα δεξια..ξετρελαθηκε η κυρια γιατι θελει να παρω για το γραφειο. Μεγειες και στους 2..

Και τα αθλητικα μου αρεσουν....

< 3
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#81450 Πηρα κατι Lebron XI,δεν εχω περπατήσει με πιο ανετο παπούτσι, λεω τελικα να μη το χαραμίσω στα τσιμέντα και να το φοραω εξω.
Οπως και να τα βαλω παντως σεβασμος..παπουτσαρα :inlove:
Εικόνα