Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#634197 Από μέσα Απρίλη και μετά δεν ακύρωσε ο NHS τις μη-απαραίτητες επεμβάσεις; Κάπου εκεί λογικά περιμένουν...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#634198 Ο καιρός πάντως θεωρητικά από το τελος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
drdino έγραψε:Από μέσα Απρίλη και μετά δεν ακύρωσε ο NHS τις μη-απαραίτητες επεμβάσεις; Κάπου εκεί λογικά περιμένουν...
Εμάς από την Παρασκευή μείωσε και από Δευτέρα σταμάτησε τις ψυχρές επεμβάσεις καταρχήν για 2 εβδομάδες. Προχωράνε μόνο τα έκτακτα και οι καρκίνοι.
Τα εξωτερικά ιατρεία επίσης κρατάνε τα έκτακτα με αλλαγές (προετοιμασία ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος επαφής με τον ασθενή) αλλά για τα τακτικά ιατρεία προβλέπεται καταρχήν τηλεφωνική ιατρική συζήτηση με συνέχεια ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Με την κατάργηση των ψυχρών χειρουργείων υπάρχει περίσσεια γιατρών για να υπάρχει πρώτη γραμμή (στο νοσοκομείο) και δεύτερη ή και τρίτη βάρδια σπίτι τους (με κάποια καθήκοντα online) ώστε όποιος αρρωσταίνει να αντικαθίσταται. Μέχρι να μη μείνει κανένας....
Σήμερα είπαν ότι οι αναπνευστικοί ασθενείς θα απομονώνονται στους παθολογικούς θαλάμους και όλοι οι άλλοι παθολογικοί ασθενείς θα μεταφέρονται σε θαλάμους χειρουργών-ορθοπαιδικών-ΩΡΛ κλπ που χωρίς τακτικά χειρουργεία θα έχουν χώρο.
Καθημερινά ανακοινώνονται νέα πρωτόκολλα. Για πότε δόθηκαν κωδικοί και πρόσβαση από το σπίτι για τηλεϊατρική δε λέγεται, τους παρακάλαγες άλλοτε τώρα σε παρακαλάνε αυτοί.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#634210 ^ Εγώ θα εκφράσω ξανά τη γνώμη ότι έχουμε μια σοβαρή ευκαιρία να τις λουκετιάσουμε διαπαντός τις μαθητικές παρελάσεις, αυτό βέβαια είναι όνειρο θερινής νυκτός με το παρόν γκοβέρνο, όπως ήταν και με τη ΠΦΑ/ΔΦΑ.
Άβαταρ μέλους
By Serf
dimviii έγραψε:Νικο Παππα επειδη ειχες κατι ανησυχιες γιατο πως θα την βγαλειςμεσα στο σπιτι με τον μικρο τοσες μερες.
https://twitter.com/Getthebagcoach/stat ... 5653090305
Υπάρχει κι αυτή η λύση!Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#634212 Ακούμε Τσιοδρα?
Θα νιώσουν κάποιοι να ησυχάσουμε?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#634213 Τσιοδρας παλι μοιραζει επιστημονικες φαπες στην παπαρολογια μας!

Ουτε να διαβαζε πετρολχεντς τοση ακριβεια!

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#634214 Ο άνθρωπος φαίνεται ότι έχει μηθεί στη δουλειά μα δε μασάει χριcτό. Ρησπέκτ.

Επίσης μου θυμίζει τον Ταραντίνο (λίγο).
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
diplomat έγραψε:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#634216 Κάντον εικόνα ρε συ, στο πάλπ φίξιον don't Jimmy me Jules! + γκρι μαλλί.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Ο άνθρωπος φαίνεται ότι έχει μηθεί στη δουλειά μα δε μασάει χριcτό. Ρησπέκτ.

+1 και στις δύο διαπιστώσεις.

Μου άρεσε που έβαλε το παράδειγμα της Νοτίου Κορέας σε σωστότερη βάση

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By sakis_m
Deleted User 1 έγραψε:Τσιοδρας παλι μοιραζει επιστημονικες φαπες στην παπαρολογια μας!

Ουτε να διαβαζε πετρολχεντς τοση ακριβεια!

.
MIXOStsi έγραψε:Ακούμε Τσιοδρα?
Θα νιώσουν κάποιοι να ησυχάσουμε?

Πως τους πετσοκοψε έτσι;
Άβαταρ μέλους
By pro
#634220 Aν γινόταν εκλογές τώρα, Τσιόδρας εύκολα 80%.