Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:οποιος απολυθηκε απο 18/3 και μετα ακυρη η απολυση.Κομμουνισμος!!
καρφωτος για Κουλη στις επομενες :metalo:

Αυτοί που απολύθηκαν πριν τις 18; Ας προσεχαν ε; :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
sknipper έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:... η Ασία φαίνεται να ξεμπερδεύει με τον ιό...
Αυτό είναι τεράστιο λάθος. Φαντάζεσαι ότι ο ιός κάνει τουρισμό στην Ευρώπη και ότι τα δισεκατομμύριο+ Κινέζων που δεν έχουν κολλήσει δεν θα κολλήσουν αν χαλαρώσουν τα μέτρα; Αλλά δεν γίνεται να μείνουν όλοι αποκλεισμένοι συνεχώς. Είμαστε ακόμα στην αρχή, πολύ αρχή. Και το τι θα κάνει η Κίνα στο επόμενο βήμα το παρακολουθούν όλοι με ενδιαφέρον και περιέργεια.

ξεμπέρδεψε με τη κρίση του ιου! :rtfm:
η κατάσταση φαίνεται να είναι ελεγχόμενη και ομαλή...
Τεράστιο λάθος δεν το λες...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#634158 Συναγερμός στο Γεννηματάς: Θετικοί στον κορωνοϊό ο διοικητής κι άλλοι έξι εργαζόμενοι

https://www.zougla.gr/greece/article/si ... i-ali-eksi
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Νίκος Παππάς έγραψε:
kubiak έγραψε:
Παιδιά μην αγχώνεστε, τα 400 ευρώ δεν είναι για δεκο και δανεια, είναι για άμεσες ανάγκες, τίποτα δε θα σταματήσει αν δεν πληρωθεί για λίγους μήνες....

Ακριβώς. Δεν πληρώνω τίποτα εκτός από σίτιση και κινητή.

Δεν έχω ιδέα αν πάρουν και οι αυτοαπασχολουμενοι επίδομα αλλά ακόμα και αν μας δώσουν δεν φτάνουν να πληρώσουμε για λογαριασμούς.

Από το Mi A1.

Με το ενοίκιο όμως τι κάνουμε;;;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NiTse έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
kubiak έγραψε:
Παιδιά μην αγχώνεστε, τα 400 ευρώ δεν είναι για δεκο και δανεια, είναι για άμεσες ανάγκες, τίποτα δε θα σταματήσει αν δεν πληρωθεί για λίγους μήνες....

Ακριβώς. Δεν πληρώνω τίποτα εκτός από σίτιση και κινητή.

Δεν έχω ιδέα αν πάρουν και οι αυτοαπασχολουμενοι επίδομα αλλά ακόμα και αν μας δώσουν δεν φτάνουν να πληρώσουμε για λογαριασμούς.

Από το Mi A1.

Με το ενοίκιο όμως τι κάνουμε;;;
Τώρα βλέπω ειδήσεις και λέει για έκπτωση 40% στο ενοίκιο.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#634166 Νικο Παππα επειδη ειχες κατι ανησυχιες γιατο πως θα την βγαλειςμεσα στο σπιτι με τον μικρο τοσες μερες. :lol:
https://twitter.com/Getthebagcoach/stat ... 5653090305
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:Νικο Παππα επειδη ειχες κατι ανησυχιες γιατο πως θα την βγαλειςμεσα στο σπιτι με τον μικρο τοσες μερες.
https://twitter.com/Getthebagcoach/stat ... 5653090305
Τρομερή ιδέα!!

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#634175 Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί, ο ιός εξαπλώθηκε και στις 50 πολιτείες

Μόνο σε δύο περιπτώσεις, η μία στην Νέα Υόρκη και η άλλη στο Σιάτλ τα θύματα ήταν αντίστοιχα 50 και 40 ετών, ενώ οι 101 θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε τρεις μόλις εβδομάδες.

Την Τρίτη το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στις ΗΠΑ ανέβηκε στους 5.600 ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα εκατοντάδες άλλοι μαθαίνουν ότι νοσούν τον ιό καθημερινά.

https://www.protothema.gr/world/article ... politeies/
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Chris έγραψε:Ή τους τελειωσαν κι εκει τα τεστ
Η εκτίμησή μου είναι ότι επιβραδύνθηκε...
Άβαταρ μέλους
By markvag
kubiak έγραψε:

Μακάρι να είναι σωστή η εκτίμησή σου, αλλά η κορύφωση αναμένεται τέλη Μαρτίου... :help:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#634193 markvag τι εννοείς κορύφωση;
Το ότι θα αυξηθούν ακόμα κατά 10.000 ή 15.000 ή και περισσότερο τα κρούσματα;
Αναμενόμενο.
Όταν επιβραδύνεται ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων δεν σταματάνε αυτά να αυξάνονται.
Απλά έχεις φτάσει κοντά στο ταβάνι...

Όσον αφορά την εκτίμησή μου έχω μία ιδέα για το τι να παρακολουθώ και το παρακολουθώ...

Δεν με ενδιαφέρει να δω όμορφα πράγματα, να πω ψέμματα στον εαυτό μου δηλαδή , με ενδιαφέρει να δω τι γίνεται...

Αν κάνω λάθος, κάνω λάθος, τι να κάνουμε...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:
kubiak έγραψε:

Μακάρι να είναι σωστή η εκτίμησή σου, αλλά η κορύφωση αναμένεται τέλη Μαρτίου... :help:
¨η αρκετά αργότερα, υποθέτω έχει να κάνει και με τη χώρα αλλά νομίζω στην Αγγλία περιμένουμε κορύφωση Μάιο. Μέχρι τότε θα ανεβαίνει με ταχύτατο ρυθμό.