Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
italakias έγραψε:... Εχω την εντυπωση οτι η ζωη στον πλανητη Γη ,γινεται ολοενα χειροτερη.....
Νιώθω ότι ετοιμάζεσαι να την κάνεις για άλλο πλανήτη; Να έρθω μαζί σου;
italakias έγραψε:... Εχω την εντυπωση οτι η ζωη στον πλανητη Γη ,γινεται ολοενα χειροτερη.....
Για αυτό προβλέπονται σεισμοί λιμοί και καταστροφές ώστε να λιγοστεύουμε σιγά σιγά, αν είμαστε λιγότεροι η ζωή στον πλανήτη μας θα είναι καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
dimviii έγραψε:...

Τι να εξηγήσω?
Γιατι δεν είμαστε Ν. Κορέα?
Γιατί είναι πιο εύκολο για τη χώρα μας να ακολουθήσει τη μέθοδο που ακολουθεί?
Καλά ότι έπαιξε η φράση "Δλδ η Κορεα ειχε λαθος τροπο" λες και το ισχυρίστηκε κάποιος... :lol:

Μείνε στα τούρμπο!
της παρασκευής το γάλα γενικά...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
italakias έγραψε:Παντως μονο θετικο ειναι το οτι δεν εχουμε μεγαλη αυξηση νεκρων, παρα το γεγονος οτι εχουμε μια ανικανη κυβερνηση που αργησε πολυ να παρει μετρα. :shifty:
Καθώς είπα και πιο πριν είναι πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα. Όταν οι ειδικοί ψάχνονται και διαφωνούν πως μπορεί ο καθένας από εμάς έχει άποψη και κρίση για το τι έπρεπε να γίνει...
Να είσαι σίγουρος ότι θα έχουμε μεγάλη αύξηση των νεκρών και αυτό ουδεμία σχέση έχει με το τι κάνει ή δεν κάνει η κάθε κυβέρνηση. Πιστεύω ότι σε βάθος περίπου ενός χρόνου η διαφορά σε θανάτους (ανά εκατομμύριο πληθυσμού) από χώρα σε χώρα θα είναι σχετικά μικρή παρά τις διαφορετικές μεθόδους-στρατηγικές περιορισμών ελέγχων, πειθαρχία και υπακοή λαών κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Ο μέγας διευθυντής του campus

Τον φωνάζετε αφέντη;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
italakias έγραψε:Παντως μονο θετικο ειναι το οτι δεν εχουμε μεγαλη αυξηση νεκρων, παρα το γεγονος οτι εχουμε μια ανικανη κυβερνηση που αργησε πολυ να παρει μετρα. :shifty:

Σοβαρα τωρα.
Εχω την εντυπωση οτι η ζωη στον πλανητη Γη ,γινεται ολοενα χειροτερη.
Δεν φθανει που μας την γαμησαν με το συνεχες στρεσαρισμα εργαζομενοι πολλες ωρες,με τον μειωμενο ελευθερο χρονο και το οτι μας εκαναν ρομποτακια χωρις κριτικη σκεψη.
Εχουμε και την πανδημια ή τις πανδημιες που ισως ερθουν στο μελλον.
Και επειδη ειμαι της αποψης οτι το χαλι αυτο αυξανεται παραλληλα με την πολυ γρηγορη προοδο της τεχνολογιας,αναρωτιεμαι τι αλλο μας περιμενει σε 10-20 χρονια.
Εχω σιχαθει τα παντα πλεον.
Μα εννοείται. Ότι γίνεται γίνεται από την δικιά μας συμπεριφορά και μόνο..
Ειναστε άξιοι της μοίρας μας ο καθένας στο βαθμό που του αναλογεί. Το βιντεακι που ποσταρα τα λέει ξεκάθαρα αν το είδες
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#634023 Γενικώς όταν καίγεται ο κώλος μας, λίγη σοβαρότητα βοηθάει... Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει πως οι επόμενοι 2 μήνες θα είναι κρίσιμοι, απορώ πώς βρίσκουν κάποιοι το θάρρος να πανηγυρίζουν σε ετούτη την φάση για τα χαμηλά νούμερα του ιού στην Ελλάδα, που είναι πασιφανές πως είναι χαμηλά γιατί έχουμε διαφορά φάσης με τους υπόλοιπους. Είναι σίγουρο πως την φάση των "πανηγυρισμών" την πέρασε και η Ιταλία, σε σχέση με την Κίνα κλπ

Ακόμη και η κυβερνητική γραμμή, δεν είναι μακριά από αυτό που λέμε κάποιοι "απαισιόδοξοι και καταστροφολόγοι" εδώ μέσα :

https://www.news247.gr/koinonia/koronoi ... 04557.html
Ιχνηλάτηση
Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσιόδρας, αναφέρει ότι η καταγραφή της επιδημίας συνεχίζεται με την παρακολούθηση όλων των περιστατικών για τα οποία έχουμε θετικό έλεγχο, καθώς και ιχνηλάτηση των επαφών τους. Όπως, επίσης, και με την καταγραφή των σοβαρών περιστατικών και των νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ.

«Για κάθε πέντε ασθενείς που είναι κριτικά άρρωστοι, νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ, από πίσω είναι άλλοι 95 οι οποίοι έχουν στο 85% των περιπτώσεων ελαφρά μορφή της νόσου και στο 10%-15% των περιπτώσεων την μέτρια προς σοβαρή μορφή της νόσου» αναφέρει.

Παράλληλα ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά του χθες ότι «Μαθηματικά μοντέλα που δημοσιεύτηκαν εχθές από το Imperial College στο Λονδίνο και αφορούσαν την επιδημία του Γουχάν της επαρχίας Χουμπέι, έδειξαν ότι μόλις 15% των αληθινών περιστατικών καταγράφονταν στην επιδημία. Νομίζω ότι είναι ακόμα λιγότερο και έχουμε δικά μας ερευνητικά δεδομένα που δείχνουν αυτό».
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#634024 Απ΄ τα πολλά και διάφορα ποσταρίσματα οπουδήποτε, ...... μάλλον θα αρρωστήσουμε όλοι! :oops:
Η φάση θυμίζει την περιγραφή κάποιου που έκανε πχ μία επώδυνη εγχείριση στο πουλί του, και όπως μας την περιγράφει αναλυτικά....
αισθανόμαστε ότι πονάμε και οι ίδιοι και ασυναίσθητα, το(ν) πιάνουμε! :lol:
Υπομονή παίδες και προσοχή! :rtfm:
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#634025 Δεν υπάρχει κανείς που πανηγυρίζει - απλά μια πολύ, πολύ συγκρατημένη και μαζεμένη αισιοδοξία ότι ίσως και να τα πάμε καλά και να μη γίνουμε Ιταλία.

Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι η επίσημη γραμμή πάντα θα είναι να τα παρουσιάζει σκληρότερα, δυσκολότερα και πιο επώδυνα (σε αντίθεση με ο,τι συνηθίζεται από τις κυβερνήσεις), ακριβώς για να μην ξεφύγει το πράγμα και χαλαρώσουν. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή θεωρήσουν ότι ελέγχεται το πράγμα, θέλω να πιστέψω ότι θα συνεχίσουν αυστηρά για περισσότερες μέρες προκειμένου να μη γίνει εντελώς χύμα η κατάσταση μετά.
Άβαταρ μέλους
By popolaros

:help: :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By DAP
popolaros έγραψε:

:help: :help: :help: :help:

Λαμπαδα αναβουν για χαρη του οι Συριζαιοι.....Καλυτερο συμμαχο δεν θα ευρισκαν..... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Πού ακριβώς το ειπε αυτό Ποπ;

To είπε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή μέχρι τα μεσάνυχτα στο Mega στον Ευαγγελάτο.
Το άκουσα και εγώ γιατί το παρακολουθούσα.
Εξαρτάται πως κάνεις την ανάγνωση αυτού. Σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν χαλάμε λεφτά για εξόδους. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος έχει δομήσει τα έξοδά του γύρω από τον υψηλότερο μισθό του;;;

Μην ψάχνετε να βρείτε τριχιά στην τρίχα κάποιοι. Όλο αυτό θα έχει σημαντικές απώλειες. Να μην αμφιβάλλει κανένας.
Λίγο πολύ, όλους θα μας πάρει η μπάλα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#634033 Βλέπεις το ενοίκιο, η δόση του στεγαστικού , οι ΔΕΚΟ κλπ θα είναι μειωμένα αφού δεν πας δουλειά
Τι να λέμε, δίνει πόνο ο άνθρωπος
Αλήθεια αυτός εκείνο το κόκκινο δανειακι των 600κ θα ξεκινήσει να το πληρώνει ποτέ;