drdino έγραψε:Σε αυτό αναφέρεσαι; https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30628-0/fulltextFixed
Κι όσο πάει χειροτερεύει εννοείται
Θα καθαρίσει πολύ κοσμακη αυτό το πράγμα
Να παρακαλάτε να βγει φάρμακο γιατί τον ήπιαμε πατοκορφα
Γριπουλα μωρέ
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
belgarion έγραψε:Μάρκο περαστικά σας, πρέπει όσο μπορείτε να κρατήσετε το παιδί σε δικό του δωμάτιο και με σχετικά μέτρα προφύλαξης
< Note >
Ευχαριστώ πολύ! Τώρα... πόσο εύκολο είναι να κάτσει ένα 7χρονο σε ένα δωμάτιο...
Γι' αυτό και μένουμε όλοι μέσα...Ο μικρός από το μεσημέρι είναι γύρω στους 38 βαθμούς λίγο πέφτει, λίγο ανεβαίνει, ακόμα δεν του έχουμε δώσει αντιπυρετικό. Απλά, τόσο στη δουλειά έχουμε ανθρώπους άνω των 60 και επιπλέον, δεν θέλω, αν υπάρχει έστω και ένα ενδεχόμενο να έχει τον κορωνοϊό να κολλήσω κάποιον άλλον...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Κορωνοϊός - Ιταλία: 345 νεκροί και 3.526 νέα κρούσματα σε μια ημέρα
http://www.sport-fm.gr/article/epikairo ... Iq3EyejtdU
γίνονται πραγματάκια...
dimviii έγραψε:kubiak έγραψε:Κάλλιο αργά παρά ποτέ ακόμα και για το Μπόζο...
Η κοινωνία θα ωφεληθεί, δε χωράει μικροπολιτική...
μα δεν πηρε κανενα μετρο,απλα συσταση εκανε. Με 56 νεκρους και 1950 κρουσματα.
Απ'το ολότελα Ντίμη μου απ'το ολότελα....
Και μία σύσταση είναι καλύτερη από καμία σύσταση....
Αρκεί;
Μάλλον όχι, αλλά γι'αυτό τον λέμε Μπόζο...
Καλή θέαση
https://youtu.be/TWRjZ1YJiOQ
… Ισως η αμέσως επόμενη κρίση

Same_old_story έγραψε:Καπου πήρε τ' αφτί μου ότι το αμερικάνικο Internet και κατά συνέπεια το παγκόσμιο, κρέμονται σε μια κλωστή δεδομένου των συνθηκών![]()
Ελα υπερβολές. Μην διαδίδετε τέτοιες αηδίες.
dimviii έγραψε:drdino έγραψε:To "πρόβλημα" είναι ότι δουλεύουν πλήρως JIT, δεν υπάρχει στοκ/αποθήκη πίσω. Έρχεται το φορτηγό, ξεφορτώνει, πάνε στα ράφια, αδειάζουν.
Ντινο εσυ πως την παλευεις εκει? Δουλευεις σε γραφειο με αλλους μαζι? περνουν κανα μεσο προστασιας?
Η δικιά μου εταιρία παγκοσμίως εφήρμοσε πολιτική εργασίας από το σπίτι από τη Δευτέρα (η απόφαση πάρθηκε την Παρασκευή). Είχαμε ήδη κάνει τεστς την προηγούμενη βδομάδα για να δούμε αν θα αντέξουν τα συστήματα για απομακρυσμένη εργασία και κάθε μέρα πέρναμε λάπτοπ κλπ σπίτι σε περίπτωση που έπεφτε σύρμα. Ο μέγας διευθυντής του campus μας ήταν σε συνεχείς συζητήσεις τον δήμο γιατί στο κτίριο έχουμε χιλιάδες άτομα οπότε είναι ευνόητο το πόσο επικίνδυνο είναι. Πλέον απαγορεύεται να μπεις στο κτήριο εκτός αν έχεις άδεια από τον Μπίλλη τον Φορντ που λέει ο λόγος
Εννοείται είχαν προηγηθεί απαγορεύεσεις ταξιδιών, επισκεπτών στα γραφεία κλπ.Η γυναίκα μου δουλεύει σε τράπεζα, εκεί δεν έπεσε γενικό σύρμα ακόμα, αλλά οι διάφορες ομάδες αποφάσισαν περιορισμό προσέλευσης (είτε με διαχωρισμό σε γκρουπ Α-Β-Γ κλπ και εναλλαγή στις μέρες έργασίας είτε με πλήρη εργασία από το σπίτι). Η ομάδα της συγκεκριμένα δουλεύει από το σπίτι μέχρι νεοτέρας.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
elteo έγραψε:Same_old_story έγραψε:Καπου πήρε τ' αφτί μου ότι το αμερικάνικο Internet και κατά συνέπεια το παγκόσμιο, κρέμονται σε μια κλωστή δεδομένου των συνθηκών![]()
Το γράφει η σημερινή Καθημερινή.
Same_old_story έγραψε:elteo έγραψε:Same_old_story έγραψε:Καπου πήρε τ' αφτί μου ότι το αμερικάνικο Internet και κατά συνέπεια το παγκόσμιο, κρέμονται σε μια κλωστή δεδομένου των συνθηκών![]()
Και? Εχουν το αλάθητο ή πρώτη φορά γράφουν fake news?
elteo έγραψε:Same_old_story έγραψε:elteo έγραψε:Same_old_story έγραψε:Καπου πήρε τ' αφτί μου ότι το αμερικάνικο Internet και κατά συνέπεια το παγκόσμιο, κρέμονται σε μια κλωστή δεδομένου των συνθηκών![]()
Και? Εχουν το αλάθητο ή πρώτη φορά γράφουν fake news?
Υποθέτω πως έχεις δίκιο