Είναι τόσα που μπορείς να πεις..
Είναι τόσα που μπορείς να πεις..
kubiak έγραψε:
dimviiι αν κοιτάνε μόνο τις σοβαρές περιπτώσεις και ο ρυθμός αύξησης μειώνεται τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο θετικά από ότι φάινονται...
Σίγουρα έχουν περάσει κρούσματα που δεν τα πήρε κανείς χαμπάρι...
Corto Maltese έγραψε:Αλλά μέσα στην ανηθικότητά τους, χειρίζονται την κρίση πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Και για την Εκκλησία; Δε φταίει ο Κούλης. Ο παπάρας ο Τσίπρας φταίει που είχε την ιστορική ευκαιρία να μας απαλλάξει από το παπαδαριό και αυτός έκανε την κότα.
dimviii έγραψε:ναι αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που με απλα συμπτωματα δεν τους κανουν τεστ,και ειναι σε καραντινα στο σπιτι.Δεν έχει σημασία, αυτοί που είναι στο σπίτι δεν μολύνουν άλλους, δεν επηρρεάζουν το ρυθμό αύξησης!
οποτε θα πρεπει να περιμενουμε αρκετες μερες για να βγαλουμε καποια πιο σειφ συμπερασματα.Ολοι αυτοι που πηραν εντολη να κατσουν στο σπιτι δεν υπαρχουν στα νουμερα που ανακοινωνονται.
kubiak έγραψε:dimviii έγραψε:ναι αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που με απλα συμπτωματα δεν τους κανουν τεστ,και ειναι σε καραντινα στο σπιτι.Δεν έχει σημασία, αυτοί που είναι στο σπίτι δεν μολύνουν άλλους!
οποτε θα πρεπει να περιμενουμε αρκετες μερες για να βγαλουμε καποια πιο σειφ συμπερασματα.Ολοι αυτοι που πηραν εντολη να κατσουν στο σπιτι δεν υπαρχουν στα νουμερα που ανακοινωνονται.
Αυτό χρειαζόμαστε σε αυτή τη φάση και αυτό είναι ο οδηγός στην αντιμετώπιση, η πίστωση χρόνου στα συστήματα υγείας και στους βιο-ερευνητές...
Hellenic tifosi έγραψε:Αυτη τη στιγμή έχουμε 9 διασωληνωμενους, και μέχρι χτες είχαν καταλήξει 4. Αυτά νομιζω είναι τα νούμερα που πρέπει να κοιτάμε, και όχι οι συνολικές περιπτώσεις.Γιατί;
Hellenic tifosi έγραψε:Αυτη τη στιγμή έχουμε 9 διασωληνωμενους, και μέχρι χτες είχαν καταλήξει 4. Αυτά νομιζω είναι τα νούμερα που πρέπει να κοιτάμε, και όχι οι συνολικές περιπτώσεις.

dimviii έγραψε:Ε, ok, εν δυνάμει δε θα μολύνει 100 αλλά 2-3-4 άμεσα.kubiak έγραψε:dimviii έγραψε:ναι αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που με απλα συμπτωματα δεν τους κανουν τεστ,και ειναι σε καραντινα στο σπιτι.Δεν έχει σημασία, αυτοί που είναι στο σπίτι δεν μολύνουν άλλους!
Αυτό χρειαζόμαστε σε αυτή τη φάση και αυτό είναι ο οδηγός στην αντιμετώπιση, η πίστωση χρόνου στα συστήματα υγείας και στους βιο-ερευνητές...
εαν ειναι πραγματικα κρουσματα κορονοιου πως δεν μολυνουν αλλους? οικογενεια δεν εχουν?
δεν ξερει εαν εχει τον υιο,απλα εχει συμπτωματα,και του εδωσαν εντολη να κατσει σπιτι.
JBT έγραψε:Έρχονται δύσκολα χρόνια... Για όποιον καταφέρει να επιζήσει

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]