Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#633706 Βγήκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου, τέλος οι λειτουργίες τις καθημερινές, συνεχίζονται κανονικά τις Κυριακές.
https://www.in.gr/2020/03/16/greece/ays ... itourgies/

Πάει και η τελευταία ελπίδα που είχαμε μπας και γλιτώσουν κάποιοι. Είναι όλοι τους κατώτεροι των περιστάσεων.

@Corto Maltese
Εδώ ο Τσίπρας "παραίτησε" τον Φίλη από υπουργό παιδείας γιατί δεν τον γούσταρε ο Ιερώνυμος, περίμενες εσύ και...διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας; Τεράστιες οι ευθύνες του γι'ακόμη μία φορά σε αυτό το θέμα. Γιατί έδωσε βήμα όπως κανείς άλλος πιο πριν στο παπαδαριό. Και ούτε και τώρα δεν βγαίνει να μιλήσει, να διαχωρίσει την θέση του από τους ηλίθιους που κυβερνάνε, μπας και πάρει μαζί του τουλάχιστον τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Anonymous Founder έγραψε:Το ποιος είναι περιορισμένης ευθύνης, θα φανεί στο χειροκρότημα. Ξαναβάζω ένα άρθρο του Reuters , που οι "ψύχραιμοι" κάνατε γαργάρα.
The Korean clusters
How coronavirus cases exploded in South Korean churches and hospitals

https://graphics.reuters.com/CHINA-HEAL ... ium=Social

Το διάβασα και τη 1η φορά το άρθρο...
Τι θες να δείξεις ακριβώς? Οτι ο ιος είναι μεταδοτικός? no shit... ή οτι η Ν. Κορέα έχει στη παρούσα φάση CFR περίπου 0,8%? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MIXOStsi έγραψε:Γιατί ποιος διαφωνεί?
Λέμε δε χρειάζεται πανικός και κάποιοι floodάρουν με posts που έχουν σαφή σκοπό τη τρομοκρατία

ποιοι ειναι αυτοι που ποσταρουν που εχουν σκοπο να τρομοκρατησουν?

MIXOStsi έγραψε:για τη κατάσταση επειδή είναι clickbait και άλλοι πόσοι που έχουν βαρέσει κόφτες λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου...

για συντελεια δεν εγραψε κανεις,μονο εσυ μολις τωρα.Εαν εχει γραψει καποιος αλλος εδω,να το κανεις κουοτ γιατι δεν το βρισκω.
MIXOStsi έγραψε:Αυτό λέω εδώ και πόσα posts, με links, βίντεα, στατιστική και τα ακούω κιόλας οτι είμαι στα @@ μου, χαζός κλπ... :lol: .

εσυ δεν ειπες οτι η Αγγλια ειναι πιο σειφ επιλογη?

MIXOStsi έγραψε:Ε όσα φτάνει ο καθένας...
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει στατιστικό λάθος στους αριθμούς, το λόγο που σωστά έχουν παρθεί τα μέτρα, βάζει clickbait άρθρα και πιστεύει ότι σε μερικές εβδομάδες θα βγει συμπέρασμα, ε προφανώς είναι περιορισμένης ευθύνης πάνω στο θέμα... ας μείνει σε θέματα που γνωρίζει και ας γράφει απλά την άποψη του εδώ!

περιορισμενης ευθυνης ειναι αυτος που ενω ολες οι χωρες εχουν κλεισει συνορα,υπαρχουν χιλιαδες νεκροι,οικονομιες εχουν βουλιαξει,μας λεει να κανουμε υπομονη και να πλενουμε τα χερια μας.

MIXOStsi έγραψε:Το θέμα έχει δρόμο ακόμα, θέλει υπομονή και ψυχραιμία και να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής!

ετσι υπομονη,και πλυσιμο χεριων.Εαν καποιος πει γιατι δεν κλεισανε τα συνορα,γιατι δεν κλεινουν οι εκκλησιες,κινδυνολογει,και τρομοκρατει.

Δεν υπαρχει σωτηρια....
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633712 dimvii, χωρίς να θέλω να σε θίξω, έχεις χάσει την ικανότητα κατανόησης μερικές σελίδες πριν...
το δείχνεις και στα quote σου με μένα και τον socratesn...
είπα εγώ ότι το UK είναι πιο safe επιλογή... :lol:
dimvii, τι προτείνεις να κάνουμε πέρα από υπομονή, ψυχραιμία και κανόνες υγιεινής????? :hmmm:

έγινε παίδες! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MIXOStsi έγραψε:dimvii, χωρίς να θέλω να σε θίξω, έχεις χάσει την ικανότητα κατανόησης μερικές σελίδες πριν...
το δείχνεις και στα quote σου με μένα και τον socratesn...
είπα εγώ ότι το UK είναι πιο safe επιλογή... :lol:

έγινε παίδες! :lol:

MIXOStsi έγραψε:
εγώ λέω πάντως να πάω UK για κανα μήνα μέχρι να χαλαρώσει ο ντουνιάς...
πολύ ενδιαφέρουσα η τακτική της!
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633715 άρα, πιο safe επιλογή... :lol:
αν και τώρα αν μπορούσα Κίνα θα πήγαινα ή Ν. Κορέα...

έκανα και edit με ερώτηση: τι προτείνεις να κάνουμε πέρα από υπομονή, ψυχραιμία και κανόνες υγιεινής?????
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#633718 Επίσης αλλη μαλ@κια του Τσιπρα που δεν κρατικοποιησε τα ιδιωτικά νοσοκομεία κατ'επεκταση δεν κοινωνικοποίησε τα μέσα παραγωγής, δεν κατηργησε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Αφού ήταν κυβέρνηση γιατί δεν μπορούσε να το κάνει? :s_dunno
Καταλαβαίνετε μωρέ τι λέτε τώρα?
Έδω δεν τολμάει κανένας εν μέσω πανδημίας και ενώ έχουνε κλείσει τα πάντα, σχεδόν απαγορεύεται η κυκλοφορία, να κάνει αυτό που έχουνε κάνει σε όλο τον κόσμο, να κάνει το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο να κλείσει της εκκλησίες.
Και μου λέτε γιατί δεν έκανε ο Τσιπρας τον χωρισμό κράτους και εκκλησίας κάτω από τις συνθήκες που κυβερνούσε, με Καμμενο και όλα τα Αρδακια στα κάγκελα?
Για μένα ίσα ίσα η σημερινή κατάσταση με την εκκλησία είναι απόδειξη ότι ο Τσιπρας δυστυχώς μέσα σε τέσσερα χρόνια, με τους συσχετισμός που είχε και με την γενικότερη κατάσταση, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MIXOStsi έγραψε:dimvii, τι προτείνεις να κάνουμε πέρα από υπομονή, ψυχραιμία και κανόνες υγιεινής????? :hmmm:

στειλε ενα μειλ σε ολες τις κυβερνησεις στο κοσμο,γιατι αυτοι οι ηλιθιοι εχουν κλεισει συνορα,εχουν μπει χωρες σε καραντινα,εχουν κλεισει σχολια,εχουν κλεισει μαγαζια λιανικης,εχουν κλεισει Βατικανο,Μεκκα κλπ
Υπομονη,και κανονες υγιεινης πες τους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MIXOStsi έγραψε:άρα, πιο safe επιλογή... :lol:

ετσι εγραψες.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633721 πολύ ωραία...

έχεις καταλάβει τι σκοπό έχουν αυτά, τα πολύ σωστά όπως έχει ειπωθεί πολλές φορες, μέτρα?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MIXOStsi έγραψε:πολύ ωραία...

έχεις καταλάβει τι σκοπό έχουν αυτά, τα πολύ σωστά όπως έχει ειπωθεί πολλές φορες, μέτρα?

οτι πρεπει να παω στην Αγγλια μεχρι να πεσει ο κουρνιαχτος.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633724 το όχι είναι πιο σύντομο...
τρία γράμματα!

@HF: τι θες να μας πεις με το άρθρο του reuters?