Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By seismic
MIXOStsi έγραψε:πρέπει να έχει χοντρό πρόβλημα κάποιος αν πιστεύει ότι όποια κι αν ήταν η κυβέρνηση θα άλλαζε κάτι, πόσο μάλλον αν προσπαθεί να αποδείξει το we are better than them... :dizzy:

seismic, άντε ρε άνθρωπε μου κι εσύ με τις μπούρδες!!! :rant:

:rant: :rant: :rant:
https://www.facebook.com/mood.of.silenc ... 029067990/
Τελευταία επεξεργασία από seismic και 16 Μαρ 2020, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Anonymous Founder έγραψε:Προσπαθήστε να καταλάβετε πως το ζήτημα είναι ζωής και θανάτου.

τι γράφεις μωρέ θα σε δει και κανένας... :lol:
με 80%+ των νοσούντων να είναι ήπιας μορφής και η θνητότητα λογικά να είναι πολύ χαμηλότερη από τα νούμερα που ξέρουμε (Ν. Κορέα πχ)

που στο διάολο βασίζεις βαρύγδουπες δηλώσεις όπως ζωής και θανάτου!? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#633642 Ο αριθμος κρουσμάτων δε μας λέει και πολλά νομίζω, εφόσον και τα τεστ μειώνονται. Σημασια μάλλον μεγαλύτερη έχει το πόσοι είναι στις εντατικές.

Χτες ηταν 8, σημερα 9.

Σιγουρα είναι πολυ νωρις ακόμα, ομως παραμένω αισιοδοξος ότι ισως πηραμε μετρα νωρίς. Μακάρι να πανε ολα καλα και να παίξει ρόλο και ο καλος καιρος των προηγούμενων ημερών.
Άβαταρ μέλους
By drdino
MIXOStsi έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Προσπαθήστε να καταλάβετε πως το ζήτημα είναι ζωής και θανάτου.

με 80%+ των νοσούντων να είναι ήπιας μορφής και η θνητότητα λογικά να είναι πολύ χαμηλότερη από τα νούμερα που ξέρουμε (Ν. Κορέα πχ)

Για κάποιους είναι όντως ζήτημα ζωής και θανάτου.
Άβαταρ μέλους
By pro
#633644 Μιχο πραγματικα νομιζω δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
MIXOStsi έγραψε:

Κοίτα ΜΙΧΟStsi, άλλαξε λίγο υφάκι, γιατί την επόμενη φορά θα σε πάρει ο διάολος, ναι; :lol:
Εγώ βλέπω πως κάθε οικογένεια έχει ανθρώπους που έτσι και το κολλήσουν, τον ήπιαν. Τέτοια περίπτωση είναι και δικοί μου άνθρωποι. Οπότε, το δαχτυλάκι που μου κουνάς, καλύτερα να μην σου πω τι να το κάνεις.
Αν θεωρείς πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, άντε μια βόλτα Ιταλία να δεις τα μνημεία. Άντε, γιατί κάπου και η @@ πρέπει να έχει κάποιο όριο.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633646 ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι dino μου...
πολλά πράγματα είναι και ο covid19 είναι για κάποιους πολύ σοβαρός κίνδυνος...

ΑΛΛΑ δεν είναι κάτι που να σηκώνει τέτοιες εκφράσεις, που σκοπό και αποτέλεσμα έχουν μόνο τη τρομολαγνεία...

α οκ, απάντησε και ο HF στο γνωστο υφάκι, βούλωνε or else admin... :thumbsup:
που βασίζεις τις δηλώσεις σου όμως?

σορρυ που χαλάω την ατμόσφαιρα παιδιά! δεν θα επαναληφθεί... :s_roses
Τελευταία επεξεργασία από MIXOStsi και 16 Μαρ 2020, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#633647 edit γιατί δεν έχει νόημα, ομοψυχία , προσοχή, υπομονή και υγεία σε όλους μας :s_thumbsup
Τελευταία επεξεργασία από socratesn και 16 Μαρ 2020, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By italakias
#633648 Ειπαμε,λαθη εγιναν και εδω και στην ευρωπη.
Το μαρτυρουν οι χιλιαδες νεκροι.
Δεν καταλαβαινω γιατι καποια μελη,αποδεδειγμενα κατα της ΝΔ ,αναπαραγουν την ιδια συζητηση.
Σας καθησε στον λαιμο η αποτελεσματικοτητα της κυβερνησης που μεχρι τωρα εχει τα θετικα σχολια σχεδον ολων των ελληνων ;
Λιγη ομοψυχια δεν βλαπτει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#633649 Ναι, μια ισχνη μειοψηφια με ηδη βεβαρημενη υγεια που ουτως ή αλλως κινδυνευει και χωρις κορονοϊο.

HF τι χαμπαρια μαστορα? Δεν ηταν αρκετα τα σημερινα κρουσματα και εχουμε νευρακια? Αν ειχε μιλησει αλλος ετσι θα τον ειχες στειλει για μπανακι μηνιαιο. Διακρινω ελλειψη δημοκρατιας ή μου φαινεται???

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Ναι, μια ισχνη μειοψηφια με ηδη βεβαρημενη υγεια που ουτως ή αλλως κινδυνευει και χωρις κορονοϊο.

:s_omg
Ισχνή μειοψηφία;
-Όσοι έχουν ΧΑΠ;
-Καρδιά;
-Καρκίνο;
-Νεφρική ανεπάρκεια;
-Ανοσοκαταστολή;
-Σκλήρυνση κατά πλάκας
-Διαβήτη
κλπ κλπ κλπ κλπ

Αυτοί, είναι 100άδες χιλιάδες. Ίσως και ακόμη παραπάνω. Όλοι αυτοί, έτσι και κολλήσουν, θα χρειαστούν νοσηλεία, πιθανότητα ΜΕΘ, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξουν.
Δεν έχω βάλει καν στην εξίσωση τους ηλικιωμένους, που είναι κάποια εκατομμύρια.

Όλοι αυτοί ΔΕΝ είναι ισχνή μειοψηφία. Αυτοί μπορεί να είναι οι γονείς μας, ή μπορεί να είναι οι φίλοι μας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#633651 @bill33:

Νομίζω πως πήρες της σωστή απόφαση, όσο κι αν ήταν δύσκολη. Κουράγιο φίλε, σκέψου πως είναι για το καλύτερο!

gianik έγραψε:Πως γίνεται φετος στην Ελλαδα ,με τοσο κοσμο εμβολιασμενο ,υποτιθεται με ανοσια απο προηγουμενα ετη κ εχουμε >100 νεκρους απο την γριπη;
Πως εξηγείται αυτο;

1) Δεν εμβολιάζονται όλοι.
2) Σε ελάχιστες περιπτώσεις δεν πιάνει το εμβόλιο.
3) Το εμβόλιο βγαίνει καλύπτοντας τα στελέχη που αναμένεται να είναι πιο "δημοφιλή". Υπάρχει ενδεχόμενο όμως να εξαπλωθεί τελικά άλλο στέλεχος που δεν καλύπτεται πλήρως από το εποχικό εμβόλιο. Και πάλι βέβαια, θα το περάσουμε πιο ήπια, αλλά κάποιοι, που είναι ήδη επιβαρυμένοι δεν θα το αντέξουν...

Εμείς δεν το κάναμε (μετά από συμβουλή της παιδιάτρου πως δεν είναι απαραίτητο μιας και δεν είμαστε στις ομάδες υψηλού κινδύνου), αλλά από του χρόνου και οι 4 θα "τρυπιόμαστε" κάθε φθινόπωρο με το εμβόλιο της γρίπης.

Επίσης, ο Covid19 είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ιός, κάτι που σημαίνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ανοσία. Στη γρίπη και στα διάφορα στελέχη της, οι άνθρωποι αποκτούν ανοσία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Επίσης είναι ΠΟΛΎ πιο μεταδοτικός και πιο θανατηφόρος.

Είναι δεδομένο πως θα κολλήσουμε σχεδόν όλοι. Απλά το θέμα είναι να μην κολλήσουμε όλοι μαζεμένοι, για να ανταπεξέλθει στο σύστημα υγείας, καθώς οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται στο ότι το σύστημα δεν μπορεί να τους περιθάλψει.

ΥΓ: Έχουμε ξεχάσει πως είναι να ζούμε με επιδημίες, τουλάχιστον στις αναπτυγμένες χώρες. Παλιότερα, μέχρι πριν 100 χρόνια (οριακά 80), είχαν κάτι αντίστοιχο κάθε 10 χρόνια πάνω κάτω... Θα το θυμηθούμε, είτε με το καλό (με τις παραινέσεις των ειδικών), είτε με το κακό (στο νεκροταφείο). Ελπίζω με το καλό.

Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα είναι αμείλικτα.

gianik έγραψε:
Υ. Γ
Κ κάτι τελευταίο, ως γνωστόν στα πολιτικά δεν συμμετέχω καθόλου, αλλά από δω κ στο εξής όταν συζητάμε για ουρές στα σούπερ μάρκετ κλπ, να σκεφτόμαστε όταν κατακρίνουμε κάποιους που λόγω πολέμου πήραν τα βρέφη αγκαλιά κ έφυγαν για άλλες πατρίδες...

.

Αυτό δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά.

seismic έγραψε: Ζεστά ροφήματα όπως τσάι, τσάι από βότανα ή σούπα θα πρέπει να καταναλώνονται συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας ή απλά ζεστό νερό: τα ζεστά υγρά εξουδετερώνουν τον ιό, οπότε αποφύγετε να πιείτε παγωμένο νερό. Και για όσους μπορούν να το κάνουν, εκτεθειτε τον στον ήλιο!
Ίσως εξαιρετικά σημαντικό βίντεο για τον κορονοϊό, μου το στείλανε και απλώς το ανεβάζω!
https://www.facebook.com/LosMangosNikos ... 9321/?t=20

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το έχει καταρρίψει στο site του, λεπτομέρειες εδώ: https://www.who.int/emergencies/disease ... th-busters
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
MIXOStsi έγραψε:ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι dino μου...
πολλά πράγματα είναι και ο covid19 είναι για κάποιους πολύ σοβαρός κίνδυνος...

ΑΛΛΑ δεν είναι κάτι που να σηκώνει τέτοιες εκφράσεις, που σκοπό και αποτέλεσμα έχουν μόνο τη τρομολαγνεία...

α οκ, απάντησε και ο HF στο γνωστο υφάκι, βούλωνε or else admin... :thumbsup:
που βασίζεις τις δηλώσεις σου όμως?

σορρυ που χαλάω την ατμόσφαιρα παιδιά! δεν θα επαναληφθεί... :s_roses

Ναι MIXOStsi, ή θα μιλάς όμορφα, όπως και σου μιλάω, ή θα φας φάπα. Απλό είναι, νομίζω πως το κατάλαβες. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By elteo
markvag έγραψε:
ΥΓ: Έχουμε ξεχάσει πως είναι να ζούμε με επιδημίες, τουλάχιστον στις αναπτυγμένες χώρες. Παλιότερα, μέχρι πριν 100 χρόνια (οριακά 80), είχαν κάτι αντίστοιχο κάθε 10 χρόνια πάνω κάτω... Θα το θυμηθούμε, είτε με το καλό (με τις παραινέσεις των ειδικών), είτε με το κακό (στο νεκροταφείο). Ελπίζω με το καλό.

Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα είναι αμείλικτα.

Που είναι άραγε αυτές οι ψυχές χαμένες ? (αντι-εμβολιαστές)