Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Anonymous Founder έγραψε:Ο dimviii προσπαθεί να ενημερώσει, αν κάπου του ξεφύγει κάτι, είναι μέσα στα όρια του ανθρωπίνου λάθους, εδώ είμαστε όλοι να το επισημάνουμε.

καλο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#633625 @socratesn
Το παράδειγμα που αναφέρεις, είναι αυτό που λέω: είναι το λάθος που σωστά του επισημάνθηκε. Στα υπόλοιπα, σωστά λέει πως έπρεπε να γίνουν περισσότερα και πρέπει να γίνουν και άλλα, γιατί η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Και πρέπει όλοι να πάρουμε τα μέτρα μας.
Θεωρώ πως η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή και αν δεν σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ, θα θρηνήσουμε ΟΛΟΙ.
Επομένως, αν θα έπρεπε να τα βάλω με κάποιον, είναι με όλους όσους δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης.
Ο dimviii μια χαρά φαίνεται να την αντιλαμβάνεται, ενώ κάποιοι άλλοι, καθόλου.

MIXOStsi έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ο dimviii προσπαθεί να ενημερώσει, αν κάπου του ξεφύγει κάτι, είναι μέσα στα όρια του ανθρωπίνου λάθους, εδώ είμαστε όλοι να το επισημάνουμε.

καλο... :lol:

Τα γελάκια που λέγαμε... :s_yes
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#633626 Sokratesn να γιασει ο στομας σου. Ξεχειλισε παλι η φαση απο expertise της πλακας και αναρθρες κραυγες. Λες και θελει πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις οτι ο απολογισμος αργει ακομα και πως οτι κριτικαρουμε τωρα ειναι κατα 99.98% πιπα ολκης.

Ειναι εξαιρετικο απ οτι φαινεται το timing να ξεμπροστιασεις(?) τη δεδομενη και διαχρονικη πολιτικη ανεπαρκεια. ΝΟΤ

.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633627 μια χαρά τα λέει...

δεν βλέπω και πολλούς γιατρούς και λοιμωξιολόγους να πανικοβάλονται πάντως...
το μόνο που θέλουν να πετύχουν είναι η αποφυγή μιας εκτός ελέγχου επιδημίας, ώστε το σύστημα υγείας να είναι ικανό να περιθάλψει όσους το χρειαστούν, μιας και δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή ακόμα και ο ιός πρέπει να κάνει το κύκλο του και να αντιμετωπισθεί από το ανοσοποιητικό...

εσύ HF ως γνήσιος ξερόλας, μπορείς να βλέπεις γελάκια...
ώριμη αντιμετώπιση πάντως δεν υπάρχει ως προς το σύνολο.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#633628 Ολα τα μελη αντιλαμβανονται την κατασταση.
Το οτι ο ντιμ γκρινιαζει ,δεν τον κανει περισσοτερο υπευθυνο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#633629 Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ή.
Αντιγράφοντας τον dimviii, θα πω πως θα δούμε σε λίγες μέρες ποιος είχε δίκιο.
Αν πάμε σε 100άδες θύματα και σε πολλές χιλιάδες επιμολύνσεις, τότε μάλλον θα κοπούν τα γέλια.
Ή και όχι.

Γιατί ως γνωστόν, η βλακεία είναι ανίκητη. Δεν βλέπω λοιπόν γιατί να χάσει και τώρα.
Απλώς ετούτη την φορά, εκτός από ανίκητη, θα είναι και θανατηφόρα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#633630 Αγαπητέ μου ΗΦ κ εγώ δεν έχω βγει απ το σπίτι 4 μέρες τώρα, αν ποσταρα κ ο,τι έβλεπα στο ίντερνετ θα ήταν πιο ώριμη η συμπεριφορά μου για το φορουμ?
Εγώ νομιζα πως εδώ ήταν πεδίο έκφρασης απόψεων, όχι χώρος μόνο για αραδιασμα αρθρων που ηδη κατακλύζουν Facebook-twitter και αυτο ήταν το αρχικό μου point.
Τέλος πάντων, μη διακόπτω την αφύπνιση. :s_whiteflag :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633631 προφανώς και είναι ανίκητη η βλακεία αν περιμένεις να δεις σε λίγες μέρες ποιος έχει δίκιο... :lol:

δείτε το βίντεο που τα λέει άνθρωπος του κλάδου, μπας και στανιάρετε! :rtfm:
λες και στην Ασία δεν είναι σε ύφεση το φαινόμενο... καταστράφηκαν όλοι και εκατόμβες νεκρών είχαμε...
γειά σου ρε HF μέγιστε!
Άβαταρ μέλους
By elteo
#633632 Μικρή αύξηση σήμερα, 21 μόλις.

352 έναντι 331 το σύνολο.
Άβαταρ μέλους
By pro
#633633 Την κουβέντα την ξανακαναμε, καποιοι σταματησαν να γραφουν, ο dimvii συνέχισε. Γούστο το και καπέλο του θα πείτε και σωστά. Όμως το ότι γράφει κατά ριπάς και δεν υπάρχει αντίλογος, δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι έχει δίκιο.

Θα σταθώ σε 2-3 πραγματάκια: Καταρχήν, κι εγώ συμφωνώ ότι έχουν γίνει λάθη - και συνεχίζονται να γίνονται. Όμως δεδομενης της πρωτοφανούς παγκοσμιας κατάστασης και της χωρας στην οποίαν ζούμε, θεωρώ ότι έχουμε πάρει αρκετά μέτρα, και αρκετά νωρίτερα από τις περισσότερες χώρες. Αν θα είναι αρκετά; Πιθανότατα όχι. Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε με τα σημερινά δεδομένα χθεσινές αποφάσεις. Ακόμη κι αν ο dimvii έχει απόλυτο δίκιο, τα δραστικά μέτρα που προτείνει ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ πριν 20 μέρες. Για τις εκκλησίες συμφωνώ, πρέπει να κλείσουν, αλλά το θέμα έχει μεγαλοποιηθεί - πολύ περισσότερη ζημιά γίνεται σε άλλους χώρους, οι εκκλησίες έχουν πλέον ελάχιστο κόσμο.

Αυτό που είναι παρήγορο, είναι ότι το πολιτικό σύστημα έχει δείξει μια αξιοσημείωτη ωριμότητα για το ζήτημα. Στην κυβέρνηση έχουν δώσει τα κλειδιά στον Τσιόδρα, ο ΣΥΡΙΖA λειτουργεί θεσμικά και επικοδομητικά, κοκ. Γι αυτό δεν καταλαβαίνω κάποια ποστ που αναφέρονται στον Αδωνη ή στον Πολάκη. Για τον Αδωνη συγκεκριμενα, το να βρεις κατι να του την πεις, είναι σαν να κλεβεις εκκλησακι. Το συγκεκριμένο βιντεο ομως, δεν ειναι ενα απο αυτα. Η κουβεντα τοτε ηταν για τα νεα οργανογραμματα και την πρωτοβαθμια περιθαλψη. Ελεγε λοιπον ο Αδωνης, θα γίνουν καινουρια οργανογραμματα και εσωτερικες μετακινησεις στην πρωτοβαθμια κι αν βρεθουν πλεοναζοντες γιατροι θα απολυθουν. Επρεπε να γινουν νεα οργανογραμματα και πρωτοβαθμια περιθαλψη; Ναι. Έγιναν; Οχι. Γι αυτό να τον κατηγορήσουμε, όχι για τις απολυσεις γιατρων που έτσι κι αλλιώς δεν έγιναν. Τα οργανογραμματα που έγιναν - σε όλα τα υπουργεια - ήταν μια |λογοκρισία| και μιση για τα ματια του κοσμου. Οδηγησαν δε σε λιγες, ηλιθιες, απολυσεις για να δειξουμε οτι κατι κανουμε. Ηταν δε τοσο οργανωμενες, που καθε υπουργειο απελυσε διαφορετικη ειδικοτητα. Οι καθαριστριες ηταν περιττες στο Οικονομικων αλλα ειχαμε ελλειψη στο Υγειας, οι σχεδιαστες ηταν περιττοι στο Πολιτισμου και σε ελλειψη στο Μεταφορων κλπ. Αρα απλως να αναπαραγουμε ενα βιντεο 7 χρονια μετα γιατι εχει καλη ατακα, δεν λεει και κατι - η πραγματικη ουσια ειναι διαφορετικη.

ΥΓ. Τσιοδρας Live: 21 νεα κρουσματα, μακαρι να καθυστερησει το μπαμ.
Άβαταρ μέλους
By pro
Anonymous Founder έγραψε: θα πω πως θα δούμε σε λίγες μέρες ποιος είχε δίκιο.
.

Εξαρταται πως το λες. Αν εννοεις οτι σε λιγες μερες η κατασταση θα γινει χειροτερη και τα κρουσματα θα αυξηθουν, συμφωνουν οι περισσοτεροι και μαλιστα καποιοι απο εμας το λεγαμε πολυ νωριτερα και δεχομαστε φουλ κριτικη, για να το πω ευγενικα. Αν εννοεις οτι η κατασταση θα γινει χειροτερη και γι αυτο φταιει η αχρηστη κυβερνηση κλπ κλπ κλπ θα βρεις πολλους να διαφωνουν για τους λογους που λεω παραπανω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#633636 Πέστα ρε άνθρωπε.

.
Άβαταρ μέλους
By seismic
#633637 Η μόλυνση από τον ιό δεν προκαλεί ενα κρυολόγημα με ρινική καταρροή ή με παραγωγικο βήχα, αλλά προκαλεί ενα ξηρο βήχα αρχικα. Ο ιός δεν αντέχει στη θερμότητα και πεθαίνει αν εκτεθεί σε υψηλές θερμοκρασίες : 56 βαθμους. Ζεστά ροφήματα όπως τσάι, τσάι από βότανα ή σούπα θα πρέπει να καταναλώνονται συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας ή απλά ζεστό νερό: τα ζεστά υγρά εξουδετερώνουν τον ιό, οπότε αποφύγετε να πιείτε παγωμένο νερό. Και για όσους μπορούν να το κάνουν, εκτεθειτε τον στον ήλιο!
Ίσως εξαιρετικά σημαντικό βίντεο για τον κορονοϊό, μου το στείλανε και απλώς το ανεβάζω!
https://www.facebook.com/LosMangosNikos ... 9321/?t=20
Τελευταία επεξεργασία από seismic και 16 Μαρ 2020, 19:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633638 πρέπει να έχει χοντρό πρόβλημα κάποιος αν πιστεύει ότι όποια κι αν ήταν η κυβέρνηση θα άλλαζε κάτι, πόσο μάλλον αν προσπαθεί να αποδείξει το we are better than them... :dizzy:

seismic, άντε ρε άνθρωπε μου κι εσύ με τις μπούρδες!!! :rant:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
socratesn έγραψε:Αγαπητέ μου ΗΦ κ εγώ δεν έχω βγει απ το σπίτι 4 μέρες τώρα, αν ποσταρα κ ο,τι έβλεπα στο ίντερνετ θα ήταν πιο ώριμη η συμπεριφορά μου για το φορουμ?
Εγώ νομιζα πως εδώ ήταν πεδίο έκφρασης απόψεων, όχι χώρος μόνο για αραδιασμα αρθρων που ηδη κατακλύζουν Facebook-twitter και αυτο ήταν το αρχικό μου point.
Τέλος πάντων, μη διακόπτω την αφύπνιση. :s_whiteflag :s_drinks

Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θεωρείς πιο γόνιμο. Δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να σε ενοχλεί αυτό που κάνει κάποιος άλλος, προσπαθώντας να ενημερώσει την κοινότητα.
Όπως είπα, αν κάπου το παρακάνει, θα βρεθεί κάποιος άλλος να τον διορθώσει,όπως και έγινε.
Από εκεί και μετά, δεν βλέπω πού βοηθάει η ειρωνεία. Αν πάλι νομίζεις πως μόνον εσύ έχεις ταλέντο σε αυτή, να ξέρεις πως λαθεύεις. Σε αφήνω λοιπόν στην νιρβάνα σου.
:whistlink:
MIXOStsi έγραψε:προφανώς και είναι ανίκητη η βλακεία αν περιμένεις να δεις σε λίγες μέρες ποιος έχει δίκιο... :lol:

δείτε το βίντεο που τα λέει άνθρωπος του κλάδου, μπας και στανιάρετε! :rtfm:
λες και στην Ασία δεν είναι σε ύφεση το φαινόμενο... καταστράφηκαν όλοι και εκατόμβες νεκρών είχαμε...
γειά σου ρε HF μέγιστε!

Για σου ρε MIXOStsi κι εσένα! Δεν απογοητεύεις ποτέ! :yahoo:
Ο μωρός έχει πάντα δίκιο, είναι σίγουρο. :s_crazy

Πήγαινε να πανηγυρίσεις σήμερα που είναι καλή μέρα, γιατί ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε.
:s_hang

pro έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε: θα πω πως θα δούμε σε λίγες μέρες ποιος είχε δίκιο.
.

Εξαρταται πως το λες. Αν εννοεις οτι σε λιγες μερες η κατασταση θα γινει χειροτερη και τα κρουσματα θα αυξηθουν, συμφωνουν οι περισσοτεροι και μαλιστα καποιοι απο εμας το λεγαμε πολυ νωριτερα και δεχομαστε φουλ κριτικη, για να το πω ευγενικα. Αν εννοεις οτι η κατασταση θα γινει χειροτερη και γι αυτο φταιει η αχρηστη κυβερνηση κλπ κλπ κλπ θα βρεις πολλους να διαφωνουν για τους λογους που λεω παραπανω.

Είναι βέβαιο πως τα θύματα και οι επιμολύνσεις θα αυξηθούν. Κατά πολύ.
Προφανώς και τα βλήματα που υποστηρίζουν τυφλά την κάθε κυβέρνηση τα έχω γραμμένα εκεί που δεν φτάνει ο ήλιος.
Η κυβέρνηση ευτυχώς δεν ήταν η χειρότερη (βλέπε UK ξέρω γω αν θέλεις να δεις τους πραγματικά βλάκες που θεωρούν εαυτούς πιο έξυπνους). Γενικώς, η κυβέρνηση τα μέτρα που πήρε καλώς τα πήρε, όπως το είχα πει για τα σχολεία ή και ακόμη και για τα καρναβάλια, όταν οι περισσότεροι ίσως το θεωρήσαμε και υπερβολικό.
Το μέτρο που ΑΚΟΜΗ δεν πήρε, και είναι εγκληματικό, είναι οι εκκλησίες. Έχω εξηγήσει ξανά και ξανά γιατί το θεωρώ τέτοιο και κανείς δεν έχει φέρει ουσιαστικό αντίλογο.
Ο dimviii είπε και για τα κρουαζιερόπλοια ξέρω γω.
Επομένως, η κυβέρνηση πήρε κάποια μέτρα, αλλά ΟΧΙ όλα όσα έπρεπε. Δεν εξετάζω καν σαν κάποιοι άλλοι ηλίθιοι τι θα έκαναν οι προηγούμενοι, αυτές οι κουβέντες είναι μόνον για τους βλάκες (και δυστυχώς τέτοιοι υπάρχουν παντού). Εξηγώ πως έπρεπε να παρθούν κι άλλα μέτρα και πως έπρεπε από την αρχή να το πάρουν σοβαρά.
Προσπαθήστε να καταλάβετε πως το ζήτημα είναι ζωής και θανάτου.