Anonymous Founder έγραψε:Ο dimviii προσπαθεί να ενημερώσει, αν κάπου του ξεφύγει κάτι, είναι μέσα στα όρια του ανθρωπίνου λάθους, εδώ είμαστε όλοι να το επισημάνουμε.
καλο...
Amen and a-women!

Anonymous Founder έγραψε:Ο dimviii προσπαθεί να ενημερώσει, αν κάπου του ξεφύγει κάτι, είναι μέσα στα όρια του ανθρωπίνου λάθους, εδώ είμαστε όλοι να το επισημάνουμε.

MIXOStsi έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ο dimviii προσπαθεί να ενημερώσει, αν κάπου του ξεφύγει κάτι, είναι μέσα στα όρια του ανθρωπίνου λάθους, εδώ είμαστε όλοι να το επισημάνουμε.
καλο...

Anonymous Founder έγραψε: θα πω πως θα δούμε σε λίγες μέρες ποιος είχε δίκιο.
.

socratesn έγραψε:Αγαπητέ μου ΗΦ κ εγώ δεν έχω βγει απ το σπίτι 4 μέρες τώρα, αν ποσταρα κ ο,τι έβλεπα στο ίντερνετ θα ήταν πιο ώριμη η συμπεριφορά μου για το φορουμ?
Εγώ νομιζα πως εδώ ήταν πεδίο έκφρασης απόψεων, όχι χώρος μόνο για αραδιασμα αρθρων που ηδη κατακλύζουν Facebook-twitter και αυτο ήταν το αρχικό μου point.
Τέλος πάντων, μη διακόπτω την αφύπνιση.![]()
MIXOStsi έγραψε:προφανώς και είναι ανίκητη η βλακεία αν περιμένεις να δεις σε λίγες μέρες ποιος έχει δίκιο...![]()
δείτε το βίντεο που τα λέει άνθρωπος του κλάδου, μπας και στανιάρετε!
λες και στην Ασία δεν είναι σε ύφεση το φαινόμενο... καταστράφηκαν όλοι και εκατόμβες νεκρών είχαμε...
γειά σου ρε HF μέγιστε!

pro έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: θα πω πως θα δούμε σε λίγες μέρες ποιος είχε δίκιο.
.
Εξαρταται πως το λες. Αν εννοεις οτι σε λιγες μερες η κατασταση θα γινει χειροτερη και τα κρουσματα θα αυξηθουν, συμφωνουν οι περισσοτεροι και μαλιστα καποιοι απο εμας το λεγαμε πολυ νωριτερα και δεχομαστε φουλ κριτικη, για να το πω ευγενικα. Αν εννοεις οτι η κατασταση θα γινει χειροτερη και γι αυτο φταιει η αχρηστη κυβερνηση κλπ κλπ κλπ θα βρεις πολλους να διαφωνουν για τους λογους που λεω παραπανω.
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]