Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#633387 Σουηδία που εχουμε κάτι γνωστούς , πετάνε αετό απο τι μαθαίνω
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
cmarin έγραψε:Υπάρχουν κάπου τα κρουσματα στην Ελλάδα αν περιοχή;

don't panic

https://coronavirus.pineza.eu/
Άβαταρ μέλους
By elteo
#633394 331 σύνολο
103 νέα σήμερα
8 διασωληνωμένοι

στη συνέντευξη Τσιόδρα τώρα.

καλά πάμε :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#633395 Στήνονται νέα διαγνωστικά κέντρα σε διάφορες πόλεις. Θα δίνουν αποτελέσματα σε λίγες ώρες. Η ραγδαία αύξηση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες θα οφείλεται και σε αυτό, όχι μόνο στην εξάπλωση.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#633396 Κατά μέσο όρο διάβαζα στις 5 ημέρες νοσεί οποίος φέρει τον ιό. Άρα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 5 ημέρες από την έναρξη των διαφόρων απαγορεύσεων για να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Μέχρι τότε θα ανεβαίνουν έτσι τα κρούσματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#633397 Σωστά, τουλάχιστον 5-7 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Serf έγραψε:Κατά μέσο όρο διάβαζα στις 5 ημέρες νοσεί οποίος φέρει τον ιό. Άρα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 5 ημέρες από την έναρξη των διαφόρων απαγορεύσεων για να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Μέχρι τότε θα ανεβαίνουν έτσι τα κρούσματα.

< >

Τα κρουσματα θα αυξανονται για αρκετα περισσοτερες μερες .
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#633399 είναι κρίμα να υπάρχουν posts καθυστερημένων, όπως αυτό της μονής πριν, για το θέμα...

τα υπόλοιπα που λέει ο Τσιόδρας, δίνει κανείς καμία σημασία ή μένουμε απλά στους αριθμούς των κρουσμάτων και των θανάτων?
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Serf έγραψε:Κατά μέσο όρο διάβαζα στις 5 ημέρες νοσεί οποίος φέρει τον ιό. Άρα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 5 ημέρες από την έναρξη των διαφόρων απαγορεύσεων για να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Μέχρι τότε θα ανεβαίνουν έτσι τα κρούσματα.

< >

Πιθανότατα ακομα περισσότερο. 5-7 ημέρες επώασης, κι άλλο τόσο για όσους ασυμπτωματικους κόλλησαν άλλους ΜΕΤΑ τα μετρα.

Δεν ξέρω αν είναι ευσεβείς πόθοι, έχω αισιοδοξία ότι θα παμε καλα. Να βοηθήσει κι ο καιρος από το άλλο σ/κ κι έπειτα....

Η κατάσταση με τα παιδια μέσα στο σπιτι παντως είναι πολύ δύσκολη, παρά πολύ δύσκολη. Μακάρι να μη φτάσουμε σε ολικη απαγόρευση κυκλοφορίας, να μπορούμε να τα βγάζουμε εξω.....
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#633402 Έχω φορτώσει την τηλεόραση με όλες τις ανασκοπήσεις wrc, f1, :eat: θα θυμηθώ τα παλιά. Μένω μέσα αλλά (δε συμφωνώ) πρέπει να πηγαίνω στη δουλειά. Περιορίζω το τρέξιμο / βόλτες με το αμάξι στο επαρκώς bare minimum.

Αν είχα και ένα πισί με winxp να παίζω need for speed 5 porsche, θα ήμουν αρχηγός.