Anonymous Founder έγραψε:Το θέμα τώρα είναι αν θα έχουν εξίσου καλές προωθητικές ενέργειες...
Γιατί αν έχουν, θα πουλήσει τρελά ακόμη και στην μνημονιακή Ελλάδα.
Επιτέλους, αυτό που περίμενε η μνημονιακη αγορά αυτοκινήτου για να ανθίσει.
Anonymous Founder έγραψε:Το θέμα τώρα είναι αν θα έχουν εξίσου καλές προωθητικές ενέργειες...
KiloMeater έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Το θέμα τώρα είναι αν θα έχουν εξίσου καλές προωθητικές ενέργειες...
Επιτέλους, αυτό που περίμενε η μνημονιακη αγορά αυτοκινήτου για να ανθίσει.
Nikos! έγραψε:@ GTS τα 1.6Τ μοτέρ τα κρατάνε, δεν αλλάζει κάτι εκεί.Deleted User 1 έγραψε:Φτιάξανε το μπροστά και χάλασαν το πίσω!
Δηλαδή σου άρεσαν περισσότερο τα Polo φώτα πίσω?
Εμένα το πίσω πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπροστά.
Νίκος Παππάς έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.
Εδώ και πολλά χρόνια, στα περισσότερα αυτοκίνητα, όταν ανοίγεις το καπό βλέπεις ένα πλαστικό ΓΛΥΠΤΟ και κάτω από αυτό είναι τα μηχανικά μέρη (που δεν βλέπεις).
...ενταξει αλλα ειναι και ο ηχος...και προφανως στα μοντελα που συζητιεται, δεν θα προκειται πιθανοτατα να εχουν τετοιου επιπεδου...επεξεργασια στην εξαγωγη οπως πχ στην i8 για να θυμιζει σχεδον...εξακυλινδρο
Επειδη εχω την εντυπωση οτι λεμε γαι τον 3κυλινδρο ντιζελ, ποιος ηχος ;;
ΚΑΙ δεν είναι πισωκούνα
IKE έγραψε:Εγώ προτιμώ μακράν την προ f/l (χωρίς καν να τη θεωρώ καλοσχεδιασμένη). A class επίσης τη βρίσκω απαίσια και κιτς, ελάχιστα είναι αξιοπρεπή η καλά από σχεδιαστικής άποψης. Θα ξεχώριζα πχ τα Skoda, το Octavia το βρίσκω απείρως ανώτερο από A class ή A3.

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]