Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:Τρικύλινδρο μοτέρ σε 5άρα πάντως μου φαίνεται κάπως...

...ενω στην 2αρα κουπε, και συντομα οπως αναφερθηκε και στην 316i σου φαινεται ΚΟΜΠΛΕ?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.

Εδώ και πολλά χρόνια, στα περισσότερα αυτοκίνητα, όταν ανοίγεις το καπό βλέπεις ένα πλαστικό ΓΛΥΠΤΟ και κάτω από αυτό είναι τα μηχανικά μέρη (που δεν βλέπεις).

...ενταξει αλλα ειναι και ο ηχος...και προφανως στα μοντελα που συζητιεται, δεν θα προκειται πιθανοτατα να εχουν τετοιου επιπεδου...επεξεργασια στην εξαγωγη οπως πχ στην i8 για να θυμιζει σχεδον...εξακυλινδρο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Κίκιζας . έγραψε:
IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.

Εδώ και πολλά χρόνια, στα περισσότερα αυτοκίνητα, όταν ανοίγεις το καπό βλέπεις ένα πλαστικό ΓΛΥΠΤΟ και κάτω από αυτό είναι τα μηχανικά μέρη (που δεν βλέπεις).

...ενταξει αλλα ειναι και ο ηχος...και προφανως στα μοντελα που συζητιεται, δεν θα προκειται πιθανοτατα να εχουν τετοιου επιπεδου...επεξεργασια στην εξαγωγη οπως πχ στην i8 για να θυμιζει σχεδον...εξακυλινδρο

Επειδη εχω την εντυπωση οτι λεμε γαι τον 3κυλινδρο ντιζελ, ποιος ηχος ;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!

:lol: :lol: :lol:

Καλό... :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Nikos! έγραψε:

:lol: :lol: :lol:

Καλό... :lol:

:lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#63272 Αληλουια. Εφυγε η ασχημια.

Όμως κατι λεει για διλιτρους αρα η μονη επιλογή για Ελλαδα είναι οι τρικυλινδροι; :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#63277 Φτιάξανε το μπροστά και χάλασαν το πίσω! :slap:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#63285 @ GTS τα 1.6Τ μοτέρ τα κρατάνε, δεν αλλάζει κάτι εκεί.

Deleted User 1 έγραψε:Φτιάξανε το μπροστά και χάλασαν το πίσω! :slap:

Δηλαδή σου άρεσαν περισσότερο τα Polo φώτα πίσω?

Εμένα το πίσω πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#63290 ολα πανεμορφα!!!!! :yahoo:

μια 120d και ετοιμος ο father. :ninja:
πανεμορφη και μου αρεσει πιο πολυ και πισω!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Nikos! έγραψε:
Δηλαδή σου άρεσαν περισσότερο τα Polo φώτα πίσω?

Εμένα το πίσω πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπροστά.

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τα φώτα που τη χαλάνε αλλά ο προφυλακτήρας που βγαίνει πολύ έξω σε σχέση με το καπό.

Μου θυμίζει κάτι τέτοιο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#63299 O m-pack προφυλακτήρας πάντα βγαίνει προς τα έξω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#63304 Το θέμα τώρα είναι αν θα έχουν εξίσου καλές προωθητικές ενέργειες...
Γιατί αν έχουν, θα πουλήσει τρελά ακόμη και στην μνημονιακή Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#63308 Επιτέλους!Πολύ όμορφη και μπροστα πλέον ενώ πίσω δε μοιαζει με polo :thumbsup:
118i&120i οι καλύτερες επιλογές για Ελλαδα,κατα την αποψη μου !