cabala10 έγραψε:δηλωνει υπερηφανος οτι ο αδερφος του ηταν σε διαδηλωση που σηκωσαν την σημαια του FSA?
Anonymous Founder έγραψε:Τι σημασία έχει τι έκανε ο... αδερφός του εν λόγω, για να κρίνουμε τον ίδιο;
Ατυχής και η δήλωση, στ'@@ μας τι έκανε ο αδελφός του (ή και ο ίδιος).
trident1971 έγραψε:
Αυτο που περιγραφεις ειναι η δική σου αποψη, όχι η κοινη λογικη. Κοινη λογικη ειναι ενα κοινώς αποδεκτό συνολο απο απόψεις

Anonymous Founder έγραψε:Τι σημασία έχει τι έκανε ο... αδερφός του εν λόγω, για να κρίνουμε τον ίδιο;
Ατυχής και η δήλωση, στ'@@ μας τι έκανε ο αδελφός του (ή και ο ίδιος).

dimik έγραψε:Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το να γίνει μια τέτοια έρευνα είναι αδύνατο για λόγους political correctness, οπότε το παίζεις και λίγο εκ του ασφαλούς
< >
dimik έγραψε:Και να είναι λανθασμένα δεν θα το ανακαλύψει ποτέ κανείς γιατί μια τέτοια έρευνα θεωρείται ρατσιστική και κάνεις non biased δεν θα αναλάβει να την κάνει ώστε να θεωρείται και αξιόπιστη
< >
markvag έγραψε:trident1971 έγραψε:
Αυτο που περιγραφεις ειναι η δική σου αποψη, όχι η κοινη λογικη. Κοινη λογικη ειναι ενα κοινώς αποδεκτό συνολο απο απόψεις
Η κοινή λογική είναι συχνά λανθασμένη, γιατί και οι απόψεις είναι συχνά λάθος, ανεξάρτητα από το αν τις μοιράζονται 2-3 άτομα ή όλος ο ανθρώπινος πληθυσμός. Γι' αυτό έχουμε έρευνες και δεδομένα. Τα οποία περιμένω για να αποδειχθούν τα λάθη μου. Γιατί εγώ έχω υπόψη μου άλλα δεδομένα.
Δεν είναι άποψη όταν προκύπτει από δεδομένα. Για παράδειγμα, δεν είναι άποψη ότι η γη είναι σφαιρική. Ούτε ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές. Είναι γεγονότα. Οπότε αν υπάρχουν δεδομένα που να αποδεικνύουν πως όλα τα άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένες "ράτσες" ή "φυλές" έχουν το Χ ή το Ψ χαρακτηριστικό εξαιτίας του ότι ανήκουν στο συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων, τα περιμένω. Όσα δεδομένα έχω υπόψη μου δείχνουν κάτι άλλο. Μπορεί όμως και να είναι λανθασμένα.
dimik έγραψε:Και να είναι λανθασμένα δεν θα το ανακαλύψει ποτέ κανείς γιατί μια τέτοια έρευνα θεωρείται ρατσιστική και κάνεις non biased δεν θα αναλάβει να την κάνει ώστε να θεωρείται και αξιόπιστη
< >
dimik έγραψε:Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το να γίνει μια τέτοια έρευνα είναι αδύνατο για λόγους political correctness, οπότε το παίζεις και λίγο εκ του ασφαλούς
< >

224v έγραψε:dimik καταλαβαίνεις ότι μιλάς σε ντουβαρια, δεν έχει νόημα η προσπάθεια, με αυτές τις λογικές θα πορευτούν στη ζωή τους.
< Note >

GTS έγραψε:
Πολλες μικροκλοπες, διαρρηξεις δεν καταγράφονται στις στατιστικες. Δεν εχει σημασια αν το εγκλημα το κανει ντοπιος η ξενος. Σημασια εχει αν το κανει ξενος να απελαύνεται αμεσως μετα την εκτιση της ποινης.
Κάτσε να δω πως το λένε όταν αντιμετωπίζεις διαφορετικά τους ανθρώπους βάσει της εθνικής τους καταγωγής...

g8777 έγραψε:dimik έγραψε:Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το να γίνει μια τέτοια έρευνα είναι αδύνατο για λόγους political correctness, οπότε το παίζεις και λίγο εκ του ασφαλούς
< >dimik έγραψε:Και να είναι λανθασμένα δεν θα το ανακαλύψει ποτέ κανείς γιατί μια τέτοια έρευνα θεωρείται ρατσιστική και κάνεις non biased δεν θα αναλάβει να την κάνει ώστε να θεωρείται και αξιόπιστη
< >
Δλδ δεν υπαρχουν ερευνες, αλλα και να υπηρχαν δεν θα εδειχναν αυτο που θελουμε εμεις γιατι οι αλλοι ειναι self biased.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας καταργησουμε τοτε και το Δικαιο, αφου ολοι ξερουμε οτι ο Ταδε ειναι εμπορας ναρκωτικων ή ο δεινα βαζει ζωντανα κουταβια στον πωπο του (οτσο οσο εγω γραφω εσυ ανοιγεις τα pm σου).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]