Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
gianik έγραψε:1η αντίδραση : τι αηδία είναι αυτή;;;;;;

.

Οτι εχει γουστο το αφεντικο φανηκε και οταν σε παντρευτηκε.... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#630508 1/8 ηλεκτρικό έχουμε να προτείνουμε κάτι; κάτι σοβαρό προφανώς :s_music

edit ανωμάλου εννοείται
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
JBT έγραψε:1/8 ηλεκτρικό έχουμε να προτείνουμε κάτι; κάτι σοβαρό προφανώς :s_music

edit ανωμάλου εννοείται

Θα σου πρότεινα από Hpi racing ή losi.

https://www.hpiracing.com/de/kits/CEPF

Έχω το buggy σε νίτρο και αυτό το buggyκαι το truggy επίσης σε νίτρο. Πολύ καλή ποιότητα. Είναι σχετικά βαριά κ επομένως όχι τόσο σπίρτα θα έλεγα για αγώνες.

Σε μπαταρία έχω το kyosho inferno . Καλή ποιότητα κ αυτό, μεγάλη εταιρία.

Προσωπικά αγαπώ πιο πολή τη hpi, πολύ στιβαρά αμαξώματα. Αν κ στούκαραν πολλές φορές, δεν έσπασαν ποτέ. Παλιότερα είχα της thunder tiger, φθηνότερα μοντέλα, αλλά κάθε φορά που η ρόδα έβρισκε σε πέτρα έσπαγαν ψαλίδια κ στο τέλος το πλήρωνες 3 φορές.

Δες να έχεις καλό σέρβις, δλδ ανταλλακτικά εύκολα προσβάσιμα. Εγώ έχω να τα παίξω 3 χρόνια τώρα, κάθονται στο υπόγειο. Σε 1-2 χρόνια που ο μεγάλος θα γίνει 5 θα μπορώ να τον παίρνω κ να πηγαίνουμε μαζί.

Επίσης πολύ καλό που ήθελα να πάρω αν έβρισκα κάποια καλή μεταχειρισμένη καρότσα είναι το Losi 8-eight

Ειδικά το τελευταίο είναι πολύ αγαπητό και καλό σε αναβαθμίσεις κτλ. Κάνει για αγώνες αργότερα και πιστεύω θα σε καλύψει.

Μην πάρεις carson, tamiya κτλ.

ψάξε να δεις βιντεάκια στο youtube, έχει άπειρες παρουσιάσεις.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#630622 Ναι ρε παιδί μου υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφύγω ή να κοιτάζω πάση θυσία;

Με τηλεχειρισμό τι κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#630625 Οπωσδήποτε να είναι 4x4 (αυτά είναι όλα).

Κατά τα άλλα όπως τα είπα. Aν πας σε αυτά τα μοντέλα είσαι μια χαρά κ μπορείς στο μέλλον να το χαρείς για πολλά χρόνια.

Έρχονται έτοιμα με τηλεκατεύθυνση πιστολάτη που είναι μια χαρά.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#630634 Μιλάμε μόνο για ηλεκτρικό ε :adminpower:

Με 700 καθαρίζω; Έτοιμο για πόλεμο;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
JBT έγραψε:Μιλάμε μόνο για ηλεκτρικό ε :adminpower:

Ναι για ηλεκτρικό μιλούμε. Ναι είσαι μια χαρά. Ίσως κ κάτι έξτρα για ψιψιψόνια, μπαταρίες δλδ. Δεν θυμάμαι αν έχουν φορτιστή μαζί. Αυτά έχουν μπαταρίες LiPo. Εγώ είχα πάρει έξτρα μπαταρίες από amazon από άλλη εταιρία.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
JBT έγραψε:Μιλάμε μόνο για ηλεκτρικό ε :adminpower:

Ναι για ηλεκτρικό μιλούμε. Ναι είσαι μια χαρά. Ίσως κ κάτι έξτρα για ψιψιψόνια, μπαταρίες δλδ. Δεν θυμάμαι αν έχουν φορτιστή μαζί. Αυτά έχουν μπαταρίες LiPo. Εγώ είχα πάρει έξτρα μπαταρίες από amazon από άλλη εταιρία. Αλλά με 700€ περίπου σύνολο θα έχεις πολύ καλό σύνολο. Θα μπορείς να πας κ σε αγώνες.

Εντίτ: Μπερδεύτηκα κ πάτησα Quote αντί για έντιτ στο τάπατωκ!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#631892 Εικόνα

Έτοιμοι καί μεις. :thumbsup:

Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, βέβαια ούτε άσχημο είναι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#631895 Κοιτα τωρα.....Ολοκληρο συγκροτημα και ουτε ενα τροχοφορο,ετσι για τα ματια......... :lol:

Υ.Γ. Τελειο ειναι....... :thumbsup: