Obelix έγραψε:Είναι κουνημένη γμτ, από αύριο καλύτερηΠολύ πολύ καλό, θα το χαρείτε
@Asimov Ελληνικό 2016 μοντέλο πρώην leaseplan
< Note 6 >
kostis20 έγραψε:Γιατί το άλλαξες το forester?Αφού σας άρεσε...Είχε ξεκινήσει μια συζήτηση για υγραέριο τότε κι είχα πει αν δεν μπορούσα την κατανάλωση του θα το άλλαζα.
< A3003 >
Obelix έγραψε:Μάλιστα...Καλά χιλιόμετρα εύχομαι!kostis20 έγραψε:Γιατί το άλλαξες το forester?Αφού σας άρεσε...Είχε ξεκινήσει μια συζήτηση για υγραέριο τότε κι είχα πει αν δεν μπορούσα την κατανάλωση του θα το άλλαζα.
< A3003 >
Στα δύο χρόνια που το είχα έκανα σχεδόν 50000 , η κατανάλωση 10-11 στην αρχή και εδώ κι ένα χρόνο που δουλεύω Πειραιά 12+.
Στο ταξίδι θέλει τουλάχιστον 98 οκτάνια γιατί λόγο προανάφλεξης μπαίνει σε safe mode και δεν ανεβάζει πάνω από 0.3 bar και σέρνεται. Οπότε στο ταξίδι μόνο ακριβή βενζίνη.
Βάλε και τη φημολογία για το μέλλον των παλιών αυτοκινήτων πήρα την απόφαση να πάω σε κάτι οικονομικότερο και πιο σύγχρονο, bonus ότι μπαίνει ελεύθερα δακτυλιο.
Το χαρήκαμε δύο χρόνια πάμε για άλλα.
Και με τον πεζουρα ταξιδαρες θα κάνουμε.
< Note 6 >
JimClark έγραψε:Αυτό δεν είναι αμάξι. Είναι πολυχώρος. Το μακραίνει κ η φωτογραφία... Καλοταξιδο!!Εσύ με έκανες να κοιτάω Panda (καινούριο CNG ή μεταχειρισμένο Diesel) , αλλα η σύζυγος μετά το Zafira και το Forester δεν συμβιβάζεται σε χώρους.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]