Σωστος , το εβαλα σαν C4 hatchback τωρα απο περιεργεια να δω τιμες.
Σωστος , το εβαλα σαν C4 hatchback τωρα απο περιεργεια να δω τιμες.
dimitrisB έγραψε:Έχει κάποιος να "κεράσει" κωδικό έκπτωσης που να δουλέψει σε ΗD insurance?Νομίζω κάπου παραπάνω έχει αναφερθεί ένας κωδικός LOYALTY DISCOUNT, δίνει 15%, αν ισχύει ακόμη
Πρέπει να γίνει ανανέωση σε 2-3 ημέρες και λέω, μπας και γλυτώσουμε κάνα € .....

belgarion έγραψε:ΙσχύειdimitrisB έγραψε:Έχει κάποιος να "κεράσει" κωδικό έκπτωσης που να δουλέψει σε ΗD insurance?Νομίζω κάπου παραπάνω έχει αναφερθεί ένας κωδικός LOYALTY DISCOUNT, δίνει 15%, αν ισχύει ακόμη
Πρέπει να γίνει ανανέωση σε 2-3 ημέρες και λέω, μπας και γλυτώσουμε κάνα € .....
< Note >
vasilis έγραψε:Αν έχει κανένας παρόμοια εμπειρία, σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς δικιά σου υπαιτιοτητα, σε όχημα μεγαλύτερο της δεκαετίας, η ασφαλιστική πληρώνει το 80% της αξίας των γνήσιων ανταλλακτικών και το υπόλοιπο ο ιδιοκτήτης;
Αν δεν υπάρχει ιμιτασιον ή μεταχειρισμένο στην αγορά και αναγκαστικά πας σε original, πάλι θα χρειαστεί να πληρώσεις αυτό το ποσοστό;
Obelix έγραψε:Το LOYALTY DISCOUNT ... για να νέα ασφάλεια και σε ανανέωση πριν λίγο καιρό κι έκανε δουλειά. LOYALTY DISCOUNT με κενό .......
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]