Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
j.marr έγραψε:
D-Jet έγραψε:O Βασιλεύς.-
911 turbo S 3.3 1992

IKE έγραψε:ποοοοοο

άνετα η πιο majestic 911 :O

Σας βαρούσαν στο σχολείο μικρά, δεν σας πήραν το μεγάλο κάστρο playmobile.

Εγώ δεν το είπα καθόλου ειρωνικά. Πέρα από τη σπανιότητα, αν δε το γνωρίζεις κάτσε και διάβασε το spec του μοντέλου και θα καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#62048 Ούτε εγώ το είπα ειρωνικά, έχω αδυναμία στις 964, ειδικά στις φαρδιές turbo ή μη.

ontopic, μεταλαγμένη μεν, 964 δε, η πιο μετριοπαθής και ίσως η καλύτερη από τις εκδοχές του Nakai:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#62050 Συχαίνομαι τις περισσότερες πορσε (εξαιρούνται 914, 904, 928) και θεωρώ την 911 ενα λάθος της αυτοκίνησης. Για να καταλάβεις το σχόλιο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By leonp
#62244 Η Πόρσε είναι ο καλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο.

Αφού κατάφερε να κάνει την 911 να οδηγείται από κοινούς θνητούς, χωρίς να σβουρίζουν σε κάθε στροφή, όταν βρέχει να πέφτουν στα χαντάκια κλπ κλπ, δεν υπάρχει κατασκευαστής αυτοκινήτων που να μπορεί να συγκριθεί με την Πόρσε. :)

Πάντως το σχήμα της 911 είναι το πιο αγαπητό αυτοκίνητο στον κόσμο και πριν πολλά χρόνια η Πόρσε κόντεψε να κλείσει όταν προσπάθησε να προωθήσει άλλα (καλύτερα) μοντέλα από την 911.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elvet
#62591 Υπήρξαν και διάδοχες γενιές, το 2 και το 3
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#62973 Εικόνα
Prince Skyline BLRA-3, σε σχέδιο του κυρίου Michelotti... :s_cool

Είναι ένας παλιατζής που το έχει βάλει σε διαφημιστικό φυλλάδιο για απόσυρση αυτοκινήτων...όταν το είδα, έτσι μου ήρθε να του στείλω 15 πίτσες..... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#62988 Σπουδαία εταιρία η Prince, άλλο ένα έργο του Michelotti για ιαπωνική εταιρία (που επίσης απορροφήθηκε όπως η Prince) : Hino Contessa 1300

Εικόνα

(το συγκεκριμένο έτυχε να δώ και από κοντά πρόσφατα στο Science Museum στο Λονδίνο, η φωτογραφία δεν είναι δικιά μου, είναι από wikipedia)
Άβαταρ μέλους
By IKE
#63003 Μοιάζει πολύ ναι, από μακριά για ΤΤ το πέρασα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#63024 Σε αντίθεση με το όνομα της εταιρίας.

Α ΧΑ ΚΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕ

:omg: :lipsealed: