Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
cmarin έγραψε:ΥΓ Στην ιστορία με την κόρη μου - που το είπε πολύ σοβαρά - το μοναδικό που του ψέλλισα, ήταν ότι δεν έχει παιδιά και δεν ξέρει...

Δλδ ουτε καν αποτυχημενο χουμορ δεν ηταν??
Παντα ειχα την εντυπωση οτι ηταν καβαλημενος (απο τα γραπτα του εκανε μπαμ απ οσο θυμαμαι γιατι εχω πολυ καιρο να διαβασω) αλλα μιλαμε για σοβαρο :whatever: τελικα...
Άβαταρ μέλους
By g47
#6288 Exoυμε καπου γραπτα (η να κανει post αν υπαρχει η υπομονη) μια συνοπτικη ιστορια για τον κ. Κ.Κ.?
Για να μπορεσω να κατανοησω για ποιο λογο καποιοι μιλανε αρνητικα.
Οχι τιποτα αλλο αλλα εκτος απο την αυτοκινητικη του διαδρομη, δεν γνωριζω πολλα.
Απο την αλλη βεβαια το 99% της διαδρομης του την εχω διαβασει απο δικα του γραπτα οποτε καπου θα υπαρχει bias.
Τελευταία επεξεργασία από g47 και 09 Σεπ 2014, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
g47 έγραψε:Για να μπορεσω να κατανοησω για ποιο λογο καποιοι μιλανε αρνητικα.

Από τα γραπτά του μου έχει μείνει πολύ άσχημη εντύπωση εμένα.
Άβαταρ μέλους
By kouk
elteo έγραψε:Ετσι εξηγείται η αποχή τόσων παλαιών μελών.

Δεν θα μπορούσε να είναι μαζική υστερία. Έτσι δεν είναι? :s_smile
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#6308 Ναι, αλλά μήπως να μαζευόμασταν πάλι, τώρα που δεν υπάρχουν τα βαρίδια του παρελθόντος;
Άβαταρ μέλους
By bill33
kouk έγραψε:Θα γίνει αν είναι. Δεν χρειαζεται βιασύνη. :shifty:

Ναι !Τώρα που εγώ είμαι Κρήτη εσείς θα αρχίσετε τις συναντήσεις!!!

:s_mad

Ευτυχώς υπάρχει και skype! :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By elteo
kouk έγραψε:

Ο καθένας μπορούσε να έχει τους δικούς του λόγους. Πχ οικογένεια, οικονομική κρίση, ατελείωτη δουλειά κτλ.
Δεν είμαστε και μέσα στο περιοδικό για να ξέρουμε τι γίνεται. Απλά μέλη του 4ΤΦ είμασταν.
Άβαταρ μέλους
By kouk
elteo έγραψε:
kouk έγραψε:

Ο καθένας μπορούσε να έχει τους δικούς του λόγους. Πχ οικογένεια, οικονομική κρίση, ατελείωτη δουλειά κτλ.
Δεν είμαστε και μέσα στο περιοδικό για να ξέρουμε τι γίνεται. Απλά μέλη του 4ΤΦ είμασταν.

Σωστο, Σάββα. :s_yes