Nikos! έγραψε:Dimsabas έγραψε:Μακάρι να ήταν 40, εγώ είπα για 25.
Ρεύμα ΜΕ θερμοσυσσωρευτές ή με πετρέλαιο; Μισή ώρα είναι το ελάχιστο. Ειδικά αν μιλάμε για ποδήλατο ή καγιάκ, ξεφεύγει ο χρόνος.
Πώς και δεν έχεις βάλει φυσικό αέριο στο σπίτι?
< 1 >

Nikos! έγραψε:Dimsabas έγραψε:Μακάρι να ήταν 40, εγώ είπα για 25.
Ρεύμα ΜΕ θερμοσυσσωρευτές ή με πετρέλαιο; Μισή ώρα είναι το ελάχιστο. Ειδικά αν μιλάμε για ποδήλατο ή καγιάκ, ξεφεύγει ο χρόνος.
< 1 >

Dimsabas έγραψε:Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ό,τι θέλει. Το θέμα είναι τι λένε τα αντικειμενικά νούμερα. Κι όταν τον προηγούμενο μήνα είχα δύο μηδενισμένους λογαριασμούς (συζύγου κι εμού) με ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ζωή, αυτό είναι αντικειμενικό και μετρήσιμο κι όχι υποκειμενικό.
Και τώρα θα ρωτήσει κάποιος πώς ορίζεται η μετρημένη ζωή.
Όσο για το 25+ δικό μου σπίτι=50+ ενοίκιο, φαντάζομαι ότι ισχύει μόνο αν κάποιος έχει 25 χιλιάρικα ενοίκιο + τα χρήματα του ΕΝΦΙΑ.
Nikos! έγραψε:Όπως και στα αυτοκίνητα, καλό το φυσικό αέριο αλλά καλύτερο το νυχτερινό ρεύμα.Dimsabas έγραψε:Μακάρι να ήταν 40, εγώ είπα για 25.
< 1 >
EDDIE_147 έγραψε:Όλα αυτά που γράφονται είναι σωστά αλλά να διευκρινίσω ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ έχεις μόνο όταν τρως πρωινο με τη φαμίλια όπου τηγανιζεις αυγά που μόλις αμολησαν οι κότες που έχεις στον κήπο.
Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα για να βαυκαλιζεται ο κόσμος.
Λυπάμαι που το λέω αλλά αν δεν έχει βιώσει κάποιος το παραπάνω δεν μπορεί να μιλάει για ποιότητα ζωής.
Κουτσοπερναει - κουτσοζει ναι.
Αλλά ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ σε καμία περίπτωση.

EDDIE_147 έγραψε:Όλα αυτά που γράφονται είναι σωστά αλλά να διευκρινίσω ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ έχεις μόνο όταν τρως πρωινο με τη φαμίλια όπου τηγανιζεις αυγά που μόλις αμολησαν οι κότες που έχεις στον κήπο.
Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα για να βαυκαλιζεται ο κόσμος.
Λυπάμαι που το λέω αλλά αν δεν έχει βιώσει κάποιος το παραπάνω δεν μπορεί να μιλάει για ποιότητα ζωής.
Κουτσοπερναει - κουτσοζει ναι.
Αλλά ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ σε καμία περίπτωση.

EDDIE_147 έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Μακάρι να ήταν 40, εγώ είπα για 25.
Nikos! έγραψε:Ποιότητα ζωής είναι να κάνεις κολ με το εξωτερικό στο κήπο φορώντας το μαγιό σου και σαγιονάρες κάνοντας ηλιοθεραπεία πίνοντας εσπρέσο φρέντο, ενώ οι άλλοι είναι σε μίτινγκ ρουμ με βροχή έξω.
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]