Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#62882 Έχουν ΟΛΕΣ οι ταράτσες μόνωση; Κάνεις πλάκα τώρα; Σε όλη την επαρχία, δεν υπάρχει σχεδόν καμία μονοκατοικία του 70 ή του 80 με μονωμένη ταράτσα. Μόνο σε πολυκατοικίες θα έβρισκες κάτι τέτοιο.
Ναι, είναι υδατοπερατό, απλά σε μικρότερο βαθμό το βαμμένο (τώρα έγινε και βαμμένο...) επίχρισμα. Και το χρώμα δεν κράτει και για πάντα, φεύγει, ξεφτίζει. Τότε τι γίνεται, πάει ο οπλισμός;
Το κτήριο το ξέρεις, την συντήρηση την ξέρεις; Είσαι σίγουρος πως συντηρείται;
Τέλος, την εξίσωση δεν την είδα, αλλά ακόμη κι αν την έβλεπα, όπως καταλαβαίνεις, δεν έχει σημασία, αφού εδώ μέσα μόνον εσύ καταλαβαίνεις τέτοια πράγματα, οι υπόλοιποι δεν έχουμε τα προσόντα και είμαστε άσχετοι.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#62885 Έχεις δει πουθενά επίχρισμα άβαφο... ???

Μόνωση δεν είναι μόνο το ασφαλτόπανο, άλλες έχουν πλάκες κλπ κλπ κλπ
Στην επαρχία η πλειοψηφία έχει κεραμίδια, όσες δεν έχουν κεραμίδια έχουν ένα είδος μόνωσης, αλλού πιο πρωτόγονο και αλλού πιο σύνθετο....

Στο δια ταύτα, γράφεις για να γράφεις, εκτίθεσαι και επιμένεις... Τι να πω, το λιγότερο αστείος...

Κάτσε διάβασε από την αρχή τι έγραψα και κάνε μια προσπάθεια να τα βάλεις στη σειρά...

over n out από εμένα, βαρέθηκα την ξεροκεφαλία σου :omg:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#62889 το πατρικο μου με ταρατσα τσιμεντενια παντως, χωρις μονωση,δεν εχει καποιο θεμα και ειναι του 1973.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#62891 Όχι, δεν ξέρεις εσύ, υπάρχει αόρατη μόνωση και δεν φαίνεται. Και σε κόβω και για ξεροκέφαλο...
Εγώ είμαι γνωστός αστείος, δεν είναι καινούριο αυτό...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:το πατρικο μου με ταρατσα τσιμεντενια παντως, χωρις μονωση,δεν εχει καποιο θεμα και ειναι του 1973.

για βάλε μας μια φωτογραφία να δούμε γιατί στοίχημα οτι δεν είναι σκυρόδεμα 20/25

Εικόνα εδώ έχει μόνωση ή όχι ?
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 15 Ιαν 2015, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Όχι, δεν ξέρεις εσύ, υπάρχει αόρατη μόνωση και δεν φαίνεται. Και σε κόβω και για ξεροκέφαλο...
Εγώ είμαι γνωστός αστείος, δεν είναι καινούριο αυτό...

υπάρχει φθηνή βιβλιογραφία του ΤΕΕ για τεχνικές επισκευές που υπογράφουν πολλοί μηχανικοί και ο Τάσιος... κάνε ένα κόπο να δεις πόσες χαζομάρες έγραψες μέσα σε 2 σελίδες
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#62900 φωτο δεν μπορω μιας και δεν μενω εκει.Παντως ειλικρινα δεν εχει παθει τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:
trident1971 έγραψε:
δες εδω μη μας πρηζεις :protest:
http://www.smarthousing.cn/china-luxurious_prefabricated_steel_house_light_steel_frame_prefab_metal_house_etc-1993223.html

τι ακριβώς μας δείχνεις εδώ ? :dizzy:

Πως ειναι φτιαγμενο το κτιριο, αυτο δε ζητησες ? σκρολαρε παρακατω στο λινκ και θα δεις.

Επισης υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ταρατσες 70'ς και 80'ς που ειναι σκετο το μπετον.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
trident1971 έγραψε:
red_monster έγραψε:
trident1971 έγραψε:
δες εδω μη μας πρηζεις :protest:
http://www.smarthousing.cn/china-luxurious_prefabricated_steel_house_light_steel_frame_prefab_metal_house_etc-1993223.html

τι ακριβώς μας δείχνεις εδώ ? :dizzy:

Πως ειναι φτιαγμενο το κτιριο, αυτο δε ζητησες ? σκρολαρε παρακατω στο λινκ και θα δεις.

Επισης υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ταρατσες 70'ς και 80'ς που ειναι σκετο το μπετον.

Δεν είναι σχέδια αυτά, αλλά σκαριφήματα με μερικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες ...

μωσαϊκά με κλίσεις έχουν, όχι σκέτο σκυρόδεμα... αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά σε μερικά σημεία (γιατί αν είναι ασυντήρητες έχουν χάσει μεγάλο κομμάτι της μόνωσης, υπάρχουν υπολείμματα )

Σε πιο πίσω σελίδες ο σκοτς είχε ανάλογο πρόβλημα ...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Nikos! έγραψε:Εγώ στα στηθαία τους πέρασα τώρα κόλα, πλέγμα και μετά περάσαμε "επαλειπτικό σιλανικών ρητινών".

Ελπίζω να έκανα καλά red... :oops:

έχεις φωτογραφία ? γενικά λογικό μου ακούγεται
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:μωσαϊκά με κλίσεις έχουν, όχι σκέτο σκυρόδεμα... αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά σε μερικά σημεία (γιατί αν είναι ασυντήρητες έχουν χάσει μεγάλο κομμάτι της μόνωσης, υπάρχουν υπολείμματα )

Σε πιο πίσω σελίδες ο σκοτς είχε ανάλογο πρόβλημα ...

Πιστεψε με, ειναι ΣΚΕΤΟ το μπετον, δ σου λενε μαλακιες οι ανθρωποι. Και εδω που μενω τωρα και οι γειτονες και σε φιλη μου και δεξια αριστερα.
Οι πιο "ψαγμενοι" φτιαχνανε μωσαικο, απο αυτο που εβαζες μεγαλα κομματια μαρμαρο μεα και δεν το πολυετριβες.
. Εμεις φτιαξαμε καποια στιγμη ενα κατασκευασμα με αριανι και ψιλο χαλικακι... εχει πιασει βρυα τωρα :(
Άβαταρ μέλους
By GTS
red_monster έγραψε:
GTS έγραψε:O λογος που δεν χτιζουν πια με πετρα είναι οικονομικος. .

όχι δα...

Ενταξει αυτό φανταζομαι. Στην Αγγλια χτιζουν αρκετα με τουβλα χωρις τσιμεντο (εκτος από σκαλες ισως) και ξυλινες η μεταλλικες ραβδους να στηριζουν τους τοιχους. Βασικα αντι για πετρα χρησιμοποιουν τουβλο για λογους οικονομιας.

Στην Αμερική η πλοιοψηφια των κτισματων είναι ξυλινα, γιατι είναι ποιο οικονομικο και γρηγορο να το φτιαξεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
red_monster έγραψε:
Nikos! έγραψε:Εγώ στα στηθαία τους πέρασα τώρα κόλα, πλέγμα και μετά περάσαμε "επαλειπτικό σιλανικών ρητινών".

Ελπίζω να έκανα καλά red... :oops:

έχεις φωτογραφία ? γενικά λογικό μου ακούγεται

Ε από ΣΚ τώρα.

Μαζί με το ντεκ που μου το έφτιαξαν και το έκαναν φανταστικό...επιτέλους!