Deleted User 1 έγραψε:Βαλβιδόσουπα από υπερστροφία.
σε τετοιες περιπτωσεις παντως ,ειναι επιβεβλημενος ο καθαρισμος του ψυγειου λαδιου,για να μην πω αλλαγη.
Στη τελευταία αλλαγή βαράει 120άρια.
Πιστεύω ότι το θέμα είναι το λαδάκι του εκτός αν την έχει ακούσει κανένα ψυγείο λαδιού ή αν έχει φράξει κάτι την εισαγωγή του ψυγείου λαδιού.
Θανάση υποθέτω το τσέκαρες αυτό ε?
Nikos! έγραψε:Το θέμα είναι ότι το μοτέρ μέχρι τη προηγούμενη αλλαγή δούλευε λέει νορμάλ στους 100.
Στη τελευταία αλλαγή βαράει 120άρια.
Πιστεύω ότι το θέμα είναι το λαδάκι του εκτός αν την έχει ακούσει κανένα ψυγείο λαδιού ή αν έχει φράξει κάτι την εισαγωγή του ψυγείου λαδιού.![]()
Θανάση υποθέτω το τσέκαρες αυτό ε?
Νίκο την άλλη βδομάδα θα πάω για αλλαγή λαδιών γιατί λόγω στρατού έχω μειωμένο χρόνο,ναι το έχω δει και δεν το έχει φράξει κάτι
Γιατί δεν πολύ κατάλαβα
Δε γνώριζα καν την ύπαρξη 3θυρου Leon. Το αδικεί εδώ η ζάντα βέβαια.

https://www.cupraofficial.com/cars/cupra-range/leon-sportstourer/overview.html
Όπως και με το απλό, έτσι και με το Cupra, δεν είμαι πεπεισμένος ότι μου αρέσει ακόμα. Στις φώτο κάτι με χαλάει τόσο μέσα (μεγάλο κενό κάτω απ' το infotainment, άδεια κονσόλα και δε μ' αρέσει καθόλου το κουτσικο παπαράκι που έχει για λεβιέ) όσο και έξω (γαμψή μούρη, ψιλοάκυρες πλαϊνές ακμές).
Θα πρέπει να το δω δια ζώσης για να αποφάσισω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω τα bronze φρένα!
Το απλό προσθιοκίνητο Cupra, μου είναι παντελώς αδιάφορο και επιπλέον έχει και ανταγωνιστές μπόλικους. Αυτό, ουσιαστικά δεν έχει κανέναν και όλοι οι γρήγοροι μπαμπάδες καλό είναι να του ρίξουν μια ματιά.
Deleted User 1 έγραψε:Όπως και με το απλό, έτσι και με το Cupra, δεν είμαι πεπεισμένος ότι μου αρέσει ακόμα.
Μα αυτός είναι ο σκοπός των σχεδιαστών. Αν ήταν και κουκλί , δε θα αγόραζε κανείς τα ακριβότερα γερμανικά.

μα όλο ωραία FR SW & λίγα 5θ hatscback βλέπω....