Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#628385 Βαλβιδόσουπα από υπερστροφία.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Βαλβιδόσουπα από υπερστροφία.

σε τετοιες περιπτωσεις παντως ,ειναι επιβεβλημενος ο καθαρισμος του ψυγειου λαδιου,για να μην πω αλλαγη.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#628387 Το θέμα είναι ότι το μοτέρ μέχρι τη προηγούμενη αλλαγή δούλευε λέει νορμάλ στους 100.

Στη τελευταία αλλαγή βαράει 120άρια.

Πιστεύω ότι το θέμα είναι το λαδάκι του εκτός αν την έχει ακούσει κανένα ψυγείο λαδιού ή αν έχει φράξει κάτι την εισαγωγή του ψυγείου λαδιού. :hmmm:

Θανάση υποθέτω το τσέκαρες αυτό ε?
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Nikos! έγραψε:Το θέμα είναι ότι το μοτέρ μέχρι τη προηγούμενη αλλαγή δούλευε λέει νορμάλ στους 100.

Στη τελευταία αλλαγή βαράει 120άρια.

Πιστεύω ότι το θέμα είναι το λαδάκι του εκτός αν την έχει ακούσει κανένα ψυγείο λαδιού ή αν έχει φράξει κάτι την εισαγωγή του ψυγείου λαδιού. :hmmm:

Θανάση υποθέτω το τσέκαρες αυτό ε?

Νίκο την άλλη βδομάδα θα πάω για αλλαγή λαδιών γιατί λόγω στρατού έχω μειωμένο χρόνο,ναι το έχω δει και δεν το έχει φράξει κάτι
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#628410 Στεφάν τελικά το δικό μου έχει διπλό ψυγείο λαδιού ή μονό;
Γιατί δεν πολύ κατάλαβα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#628412 Και το 1.8 και το 2.0 εχουν απο ενα και ιδιο ψυγειο λαδιου.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#628538 Εννοείται ότι υπάρχει 3θυρο Λεον. Απορώ πώς δεν το ξέρεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#628571 Πρεπει να προλαβω μια μερα να βγαλω φωτο ενα τριθυρο που κυκλοφορει εδω μπλε ελεκτρικ με πορτοκαλί ζαντα που βγαζει ματι, που δε σας αρεσει αυτη εδω :s_cool
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#628715 Εικόνα

https://www.cupraofficial.com/cars/cupra-range/leon-sportstourer/overview.html

Όπως και με το απλό, έτσι και με το Cupra, δεν είμαι πεπεισμένος ότι μου αρέσει ακόμα. Στις φώτο κάτι με χαλάει τόσο μέσα (μεγάλο κενό κάτω απ' το infotainment, άδεια κονσόλα και δε μ' αρέσει καθόλου το κουτσικο παπαράκι που έχει για λεβιέ) όσο και έξω (γαμψή μούρη, ψιλοάκυρες πλαϊνές ακμές).

Θα πρέπει να το δω δια ζώσης για να αποφάσισω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω τα bronze φρένα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#628721 Δείχνει τεράστιο μεν, αλλά στην συγκεκριμένη έκδοση, με τετρακίνηση και καλή τιμή, έχει νόημα. Τώρα, αν ζητήσει 50Κ+, μάλλον θα απευθυνθεί σε περιορισμένο κοινό. Υπάρχει σίγουρα αγοραστικό κοινό για ένα γρήγορο, με καλό εξοπλισμό και καλό κράτημα (βλέπε 4wd) , οικογενειακό αμάξι. Αν κάποιος δεν έχει (ή δεν θέλει) να πληρώσει λεφτά για premium μάρκες και συμβιβάζεται με λίγο χειρότερα πλαστικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή.
Το απλό προσθιοκίνητο Cupra, μου είναι παντελώς αδιάφορο και επιπλέον έχει και ανταγωνιστές μπόλικους. Αυτό, ουσιαστικά δεν έχει κανέναν και όλοι οι γρήγοροι μπαμπάδες καλό είναι να του ρίξουν μια ματιά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Deleted User 1 έγραψε:Όπως και με το απλό, έτσι και με το Cupra, δεν είμαι πεπεισμένος ότι μου αρέσει ακόμα.

Μα αυτός είναι ο σκοπός των σχεδιαστών. Αν ήταν και κουκλί , δε θα αγόραζε κανείς τα ακριβότερα γερμανικά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#628725 Μα τα γερμανικά είναι ακόμα πιο άσχημα...