Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#62726 εχω αρχισει να φτιαχνω αυτο το κρεβατι

http://www.instructables.com/id/Tension ... ating-Bed/

αλλα φοβαμαι οτι η βαση ειναι πολυ Light για να γουστα μου εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα την κανω 4-5 κιλα βαρυτερη?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#62739 Εχεις ταμπού στον ερωτα;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#62797 Αρεσκω cabala. Γιατι να την κανεις βαρυτερη;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:Αρεσκω cabala. Γιατι να την κανεις βαρυτερη;

γιατι μπορει να ειναι βαρυς και οταν καθεται στο πλαϊ του κρεβατιου να μπαταρει ολο το κατασκευασμα :help:

Cabala αμα θες δημοφιλη κατασκευη, φτιαξε κανα M16 με 3D Printing :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#62822 Βαρυς οσο 2 κανονικοι ανθρωποι;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#62845 αν σκεφτεις οτι λεει στα σχολια πως ειναι 60 κιλα και στα πλαγια εχει καποια κλιση η κατασκευη εγω που εχω 36 κιλα παραπανω δεν θελω να γινει κατι και να κλαιω τα λεφτα μου :p
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:Βαρυς οσο 2 κανονικοι ανθρωποι;

Sent from Corsair's brick

Δεν τον εχω δει τον ανθρωπο, τι να σου πω. :lol:

Περαν του αστειου, τα ποδια του κρεβατιου αυτου ειναι πιο μεσα απο τις ακρες του, και ο τυπος το εχει φτιαξει απο μαδερια σκαλωσιας, πευκο, που σημαινει ΕΛΑΦΡΥ ξυλο.

Εικόνα

Αν κατσει καποιος με ικανο βαρος στο πλαι ισως και να παραελαφρωνει η αλλη μερια και να σηκωνεται, τι να πω. Οι πραξεις για να υπολογιστει αυτο, ειναι παραπανω μαθηματικα απο οτι μπορω. :help:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#62894 Κατι αφρικανικα αλλα ειναι ακριβα και παλευεις να τα δουλεψεις... Ασε που σκοπος ειναι να φαινονται τα ακριβα ξυλα και οχι να τα "κρυβεις" σε σκελετο κρεβατιου.
O mirage (υποθετω, λογικα και αλλοι) εχει το background να κανει τις πραξεις για να δει ποσα κιλα πρεπει να κατσουν στην ακρη για να ειναι επιφοβο να σουζαρει.
Άβαταρ μέλους
By leonp
cabala10 έγραψε:εχω αρχισει να φτιαχνω αυτο το κρεβατι

http://www.instructables.com/id/Tension ... ating-Bed/

αλλα φοβαμαι οτι η βαση ειναι πολυ Light για να γουστα μου εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα την κανω 4-5 κιλα βαρυτερη?

Πάρε 4 10κιλα βάρη, επιχρωμιωμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και βίδωσέ τα πάνω στα 4 πόδια.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#62922 Όχι και free body diagrams εδώ, φτάνει :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#62961 αμα αντικαταστησω αυτες τις αντιριδες στηριξης με καμια μεταλλικη σωληνα φ50 ξερω γω θα καλυτερεψει η κατασταση?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
cabala10 έγραψε:αμα αντικαταστησω αυτες τις αντιριδες στηριξης με καμια μεταλλικη σωληνα φ50 ξερω γω θα καλυτερεψει η κατασταση?

μεγαλωσε 5-6 ποντους τα ποδια και θα εισαι ενταξει.
η βαλε τους επιστημονες στο φορουμ να κανουν κανα υπολογισμο με τις γωνιες καιτις δυναμεις που θα δεχεται το κρεβατι και το βαρος στου, να δουμε αν θα μπαταρει.