Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#627995 Παντως το Samsung Gear Sport που εχω δε μου τα λεει καλα. Ουτε ενας χρονος δεν εχει περασει και το ενα κουμπι μια πιανει και μια δεν πιανει. Επισης η οθονη αφης δεν παιζει πλεον καλα. Απ' οτι εντοπισα σε μερικα σημεια πιανει και σε αλλα οχι.

Λογικα η εγγυηση ειναι τουλαχιστον ενας χρονος. Λετε μα το στειλω οσο προλαβαινω? Ή θα μου πουνε καμια |λογοκρισία| σε στυλ "αυτα γινανε απο κακη χρηση και δεν καλυπτονται απο την εγγυηση" και θα με φρικαρουν? Γιατι δεν ειμαι καν απ' αυτους που παιζουν με το ρολοι ολη μερα. Ζητημα τον πρωτο μηνα να κολλησα λιγο παραπανω γιατι ηταν το πρωτο μου smartwatch και απο 'κει και μετα αντε να τυχει και να ψαξω κατι μια φορα τη μερα...

Να φανταστω οτι δε θα ειχα τετοια θεματα με ενα Garmin? :hmmm: :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By JimClark
George_Prix έγραψε:Λογικα η εγγυηση ειναι τουλαχιστον ενας χρονος. Λετε μα το στειλω οσο προλαβαινω? Ή θα μου πουνε καμια |λογοκρισία| σε στυλ "αυτα γινανε απο κακη χρηση και δεν καλυπτονται απο την εγγυηση" και θα με φρικαρουν?

Να φανταστω οτι δε θα ειχα τετοια θεματα με ενα Garmin? :hmmm: :s_tongue

Μαλλον θα σου πούνε κακή χρήση. Το ίδιο κ εμένα που απο μεγάλo γδούπο (αλλά κατα τη διάρκεια μιας κατάβασης) έφαγε το χέρι μεγάλο κραδασμό , όχι απευθείας στο gear fit αλλα λόγω αυτού προκλήθηκε διαρροή υγρών ας το πω σα χτυπημένο lcd.

Το Garmin που επέλεξα φρόντισα να μην έχει οθόνη αφής. Με το samsung σε βροχή προσπαθούσα να κανω slide με βρεγμένα χέρια και συχτήριζα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#627997 Έχοντας στο παρελθόν Samsung, Huawei & Garmin ναι συμφωνώ ότι εκτός του ότι είναι μαύρο χάλι στο θέμα fitness tracker είναι επίσης ΓΤΠΚ και σε θέματα λειτουργίας και αξιοπιστίας. Συχνά στα updates ένα έφτιαχνε 10 χαλαγε. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
elteo έγραψε:Έχοντας στο παρελθόν Samsung, Huawei & Garmin ναι συμφωνώ ότι εκτός του ότι είναι μαύρο χάλι στο θέμα fitness tracker είναι επίσης ΓΤΠΚ και σε θέματα λειτουργίας και αξιοπιστίας. Συχνά στα updates ένα έφτιαχνε 10 χαλαγε. :thumbsdown:

Apple Watch :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
JimClark έγραψε:Μαλλον θα σου πούνε κακή χρήση. Το ίδιο κ εμένα που απο μεγάλo γδούπο (αλλά κατα τη διάρκεια μιας κατάβασης) έφαγε το χέρι μεγάλο κραδασμό , όχι απευθείας στο gear fit αλλα λόγω αυτού προκλήθηκε διαρροή υγρών ας το πω σα χτυπημένο lcd.

Το Garmin που επέλεξα φρόντισα να μην έχει οθόνη αφής. Με το samsung σε βροχή προσπαθούσα να κανω slide με βρεγμένα χέρια και συχτήριζα... :lol:

Φιλε αν ειχα χεσμενη τη φωλια μου δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια της εγγυησης με την ολη κουραση που εμπεριεχει. Αλλα το ρολοι δεν το εχω βροντηξει πουθενα και δεν ειμαι απο αυτους που παιζουν ολη μερα με τα κουμπια. Την ωρα βλεπω απλα και καθε λιγες μερες τσεκαρω μερικα συνολικα στατιστικα... Οποτε με τοση λιγη χρηση να κανει νερα το κουμπι και η αφη της οθονης σηκωνει τσακωμο αν αρχισουν να μου πουλανε τρελα για "κακη χρηση". Τσακωμο που ειναι επισης πολυ ψυχοφθορος διαδικασια... :s_no
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
elteo έγραψε:Huawei watch gt & Garmin Fenix 3 και είμαι μια χαρά.

Μωρε καλα τα λες εσυ, σαν VFM το 3αρι ειναι σουπερ, αλλα αν παω σε Garmin εχει κατι τουμπανα που μου τρεχουν τα σαλια :s_inlove

btw ηθελα να σε ευχαριστησω πριν λιγο καιρο και το ξεχασα. Διαβασα ενα ποστακι που ελεγες κατι καλα λογια για τα Honor και επειδη σε εμπιστευομαι στα των ρολογιων, πηρα απο ενα στα πιτσιρικια. Η μεταβαση απο Xiaomi Band, ηταν κατι σαν αυτο που αισθανθηκε ο Leclerc οταν πηγε απο τη Sauber στη Ferrari :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
elteo έγραψε:Το Χαβάη το πήρα 140 ευρώ πριν 10 μήνες.

Δες λίγο τιμοκατάλογο με σοβαρά Casio G :shifty: Shock και text me please. :lol:

Λέω να τα σκάσω μια φορά και τέλος. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By elteo
George_Prix έγραψε:
elteo έγραψε:Huawei watch gt & Garmin Fenix 3 και είμαι μια χαρά.

Μωρε καλα τα λες εσυ, σαν VFM το 3αρι ειναι σουπερ, αλλα αν παω σε Garmin εχει κατι τουμπανα που μου τρεχουν τα σαλια :s_inlove

btw ηθελα να σε ευχαριστησω πριν λιγο καιρο και το ξεχασα. Διαβασα ενα ποστακι που ελεγες κατι καλα λογια για τα Honor και επειδη σε εμπιστευομαι στα των ρολογιων, πηρα απο ενα στα πιτσιρικια. Η μεταβαση απο Xiaomi Band, ηταν κατι σαν αυτο που αισθανθηκε ο Leclerc οταν πηγε απο τη Sauber στη Ferrari :lol:

:s_howdy

G πονάς; :shifty: