Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By italakias
red_monster έγραψε:
italakias έγραψε:Με 15 συμφερει ενα καινουριο Κια με την τεραστια εγγυηση.

Εγώ λέω μερικές παλέτες γκοφρέτες :hmmm:

Ποιο ειναι το προβλημα σου κοκκινο τερας;
Ζηλευεις τις αμαξαρες της;
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Επειδή πρόσφατα πέρασα από την Kia, το καινούριο Ceed (ίδιας κατηγορίας με την 1) ξεκινάει τουλάχιστον από τα 18000€ εξοπλισμού νοικιαρικου. Και με αρκετά παραπάνω για κάτι πιο αξιόλογο σε εξοπλισμό.
Οι "αμαξάρες" της θέλουν γύρω στο 22αρι σε χιλιάδες ευρώ. :)
Άβαταρ μέλους
By GTS
mousatos έγραψε:Έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν οι τιμές στα καινούρια , δυστυχώς .

Ειδα διαφημιση Ιμπιθα απο 12000, αν ισχυει ειναι πολυ αμαξι για τα χρηματα αυτα, νομιζω μονο αισθητηρες δεν εχει και πιθανον εχει ταμπουρα αλλα κατα τα αλλα ειναι σουπερ.
Άβαταρ μέλους
By italakias
cosneo έγραψε:
Επειδή πρόσφατα πέρασα από την Kia, το καινούριο Ceed (ίδιας κατηγορίας με την 1) ξεκινάει τουλάχιστον από τα 18000€ εξοπλισμού νοικιαρικου. Και με αρκετά παραπάνω για κάτι πιο αξιόλογο σε εξοπλισμό.
Οι "αμαξάρες" της θέλουν γύρω στο 22αρι σε χιλιάδες ευρώ. :)

Εσυ τι θες δλδ να εχει μιση τιμη απο την bmw;
Οσο για τον εξοπλισμο θα μου επιτρεψεις να εχω αντιρησεις γιατι καποιοι εξοπλισμοι μπορει να μην με ενδιαφερουν.
Σημασια εχει η αρχικη τιμη και οχι νσ μου επιβαλουν αχρηστα γκατζετακια με σκοπο την αυξηση στην τελικη τιμη.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Anonymous Founder έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Είναι πανεύκολο να δεις αν το αμάξι έχει τρακάρει ή όχι.
Πως ?

Υπάρχουν όργανα που τσεκάρουν την αγωγιμότητα συνήθως της επιφάνειας. Πλέον, δεν είναι πολύ ακριβά, βρίσκεις διάφορα. Δεν έχω να συστήσω κάποιο, αλλά για να πάρεις μια ιδέα:
Coating Thickness Gauge CM-205FN | Best Digital Meter for Automotive Paint Thickness Measurement

red_monster έγραψε:Μέτρηση πάχους χρώματος. Ακόμα και να έχει αλλάξει φτερό με ΟΕΜ νέο φαίνεται

Τραβηγμένο σεναριο αυτο που θα πω...Μπορει να βρηκε καποιος τροπετο (ιδιο χρωμα) και να εκανε swap ολα οσα χρειάστηκε. Αντε βρες αν ειναι τρακαρισμενο με το παχος βαφης
Αληθεια, καινουριο ΟΕΜ ανταλλακτικο, αν φαβει, θα εχει τεραστια διαφορά με το παχος της εργοστασιακης βαφης?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
alexandros.K έγραψε:Αληθεια, καινουριο ΟΕΜ ανταλλακτικο, αν φαβει, θα εχει τεραστια διαφορά με το παχος της εργοστασιακης βαφης?

ναι θα εχει.Δεν μπορεις να πετυχεις παχος βαφης εργοστασιακης.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mousatos έγραψε:
elteo έγραψε:πάει το BMW....το τσίμπησαν... :lol:

κάτσε να βάλω κι εγώ ένα που θα φύγει σε χρόνο dt.
https://autovalue.car.gr/cars/view/25763260/

Λενε τιποτα τουτα? Ή πλακα κανετε?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#627130 Σπέσιαλ έκδοση -> https://www.qgas.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%84% ... eb-by-qgas
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#627146 Πολύ καλή πρόταση drdino και κοντά στο αρχικό πνεύμα της ζήτησης, αφού ο φίλος μας δεν έψαχνε για SUV αλλά για σπορ και χαμηλό.
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:
elteo έγραψε:πάει το BMW....το τσίμπησαν... :lol:

κάτσε να βάλω κι εγώ ένα που θα φύγει σε χρόνο dt.
https://autovalue.car.gr/cars/view/25763260/

Ωραίο αμάξι, πολύ μ' αρέσουν τα μεγάλα Γαλλικά. :inlove: Κατ' εμέ του λείπουν ηλιοροφή, ξένον και παρκτρόνικ (μπρος - πίσω) για να ήταν τέλειο.