Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
socratesn έγραψε:https://www.carnext.com/el-gr/autokinita/bmw/1-serie/mh0e-z6m3-97e4/
:hmmm:
Εχει front-rear PDC, προβολείς ομιχλης (πολυτέλεια για τον μ.ο. ελληνικής F20) , cruise control.
Δεν έχει LED και σοβαρά καθίσματα.
Αλλά είναι δέλεαρ η τιμή σε σχέση με τα χιλιόμετρα και τυράκι το κόστος χρησης λογω diesel.
Αυτοι εκει στη Leaseplan ειναι καθολου ευελικτοι στις τιμές? :hmmm:
Υποθέτω οχι.

Τα αυτοκίνητα της Leaseplan να ξέρεις είναι αρκετά προσεγμένα για αυτοκίνητα που προέρχονται από leasing. Επίσης η Leaseplan συντηρεί αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα, εάν αυτό λέει κάτι.

Πάντως παίρνεις πολύ "λίγο" αυτοκίνητο σ' αυτά τα λεφτά όσο κοιτάς premium.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Deleted User 1 έγραψε:Τα αυτοκίνητα της Leaseplan να ξέρεις είναι αρκετά προσεγμένα για αυτοκίνητα που προέρχονται από leasing. Επίσης η Leaseplan συντηρεί αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα, εάν αυτό λέει κάτι.

Γενικά όλα τους τα αυτοκίνητα αποπνέουν μια προσοχή όντως και ειδικά στα λίγα χιλιόμετρα (δεδομένου ότι λιζινγκ) νομίζω είναι εγγυημένη επιλογή.
Στεφ αν και συμφωνώ , δεν θελω να πέσω κατηγορία για πιο πολυ αυτοκίνητο..Και σε επιπεδο ιδιας κατηγοριας δεν βλέπω πολυ παραπάνω αυτοκίνητο σε ενα i30 π.χ. , οδηγησα ενα fastback φιλου που πηγε και 20Κ € σχεδον, με εξαίρεση τον κινητηρα του και τον εξοπλισμο του, μεσα ειναι σιγουρα κατωτερο απο f20 ποιοτικά και προφανώς εντελως ψυγειο με ροδες οδηγικα..
Εσυ τι θα επαιρνες στα 15κ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
socratesn έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Τα αυτοκίνητα της Leaseplan να ξέρεις είναι αρκετά προσεγμένα για αυτοκίνητα που προέρχονται από leasing. Επίσης η Leaseplan συντηρεί αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα, εάν αυτό λέει κάτι.

Γενικά όλα τους τα αυτοκίνητα αποπνέουν μια προσοχή όντως και ειδικά στα λίγα χιλιόμετρα (δεδομένου ότι λιζινγκ) νομίζω είναι εγγυημένη επιλογή.
Στεφ αν και συμφωνώ , δεν θελω να πέσω κατηγορία για πιο πολυ αυτοκίνητο..Και σε επιπεδο ιδιας κατηγοριας δεν βλέπω πολυ παραπάνω αυτοκίνητο σε ενα i30 π.χ. , οδηγησα ενα fastback φιλου που πηγε και 20Κ € σχεδον, με εξαίρεση τον κινητηρα του και τον εξοπλισμο του, μεσα ειναι σιγουρα κατωτερο απο f20 ποιοτικά και προφανώς εντελως ψυγειο με ροδες οδηγικα..
Εσυ τι θα επαιρνες στα 15κ?

Καλά εγώ ούτε με 35Κ θα έπαιρνα premium Γενικώς βρίσκω αξία στα premium μόνο στις κατηγορίες που απουσιάζουν οι mainstream δηλαδή από D και πάνω.

Κατά τα άλλα με 15Κ εγώ είτε θα πήγαινα σε σβέλτο super mini (πχ Fiest ST, 208GTI), είτε σε καινούριο super mini (πχ Corsa), είτε σε μικρομεσαίο προηγούμενης γενιάς και καλού εξοπλισμού.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#626486 Εμένα πάλι βασική μου προτεραιότητα είναι να μου αρέσει το σουλούπι, να με καλύπτει το σύνολο και να είναι σε όσο δυνατόν καλύτερη μηχανολογική κατάσταση. Ο Εξοπλισμός μου είναι αδιάφορος
Άβαταρ μέλους
By alexm
#626750 Socratesn σορρυ που κάνω hijack αλλά θέλω τη βοήθεια του φόρουμ.

Μου δίνουν από τη βελμαρ μια 120i fl 6/2015 με 26000 χιλιόμετρα, ιδιώτη από ανταλλαγή σε χρώμα midnight blue.

Το αυτοκίνητο είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο, full led, δερμάτινα καθίσματα, αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω, ηλεκτρικά ανοιγομενους καθρεφτες και κάποια ακόμη μικρά έξτρα.
Έχει κάνει τρία σέρβις και φοράει λάστιχα του 19.

Τιμή 19000 ακατέβατα. Προχωράω;
Άβαταρ μέλους
By GTS
alexm έγραψε:Socratesn σορρυ που κάνω hijack αλλά θέλω τη βοήθεια του φόρουμ.

Μου δίνουν από τη βελμαρ μια 120i fl 6/2015 με 26000 χιλιόμετρα, ιδιώτη από ανταλλαγή σε χρώμα midnight blue.

Το αυτοκίνητο είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο, full led, δερμάτινα καθίσματα, αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω, ηλεκτρικά ανοιγομενους καθρεφτες και κάποια ακόμη μικρά έξτρα.

26 χιλ χμ και αλλαξε λαστιχα; Κοιταξε το για βαφες/επισκευες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Κι εγώ θεωρώ εξαιρετική την τιμή. Προχωράς πριν σε προλάβει άλλος.

Χαμηλη τιμη για να ειναι τελειως καθαρο πιστευω.
Άβαταρ μέλους
By alexm
GTS έγραψε:
alexm έγραψε:Socratesn σορρυ που κάνω hijack αλλά θέλω τη βοήθεια του φόρουμ.

26 χιλ χμ και αλλαξε λαστιχα; Κοιταξε το για βαφες/επισκευες κλπ.

Να πω την αλήθεια και γώ αυτό φοβάμαι όσο το σκέφτομαι.
Γενικά υπάρχει πολλή σαβούρα στην αγορά αυτοκινήτων. Πχ κοιτούσα σχεδόν καινούργια a class, την οποία ο τοπικός έμπορος της μερσεντές επέμενε ότι ήταν αυτοκίνητο της μερσεντές Ελλάδος για πωλητή.
Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήταν νοικιαζομενο στην Avis για 9 μήνες όπου και βάφτηκε ο προφυλακτήρας λόγω σημαδιών
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#626841 Τα αρχικά λάστιχα είναι runflat?
Αν δεν κάνω λάθος, καθόλου αγαπημένα εδώ μέσα, πιθανό το ίδιο και για τον πρώην κάτοχο της.
Ή ίσως έχει γίνει "συνετή" αλλαγή λόγω χρόνου και όχι λόγω χιλιομέτρων.
Άβαταρ μέλους
By GTS
cosneo έγραψε:Τα αρχικά λάστιχα είναι runflat?
Αν δεν κάνω λάθος, καθόλου αγαπημένα εδώ μέσα, πιθανό το ίδιο και για τον πρώην κάτοχο της.
Ή ίσως έχει γίνει "συνετή" αλλαγή λόγω χρόνου και όχι λόγω χιλιομέτρων.

Τα αρχικά λάστιχα είναι τα S001 που είναι πολύ καλο λάστιχο σε επιδόσεις αλλά ταυτόχρονα άνετο με λίγο θόρυβο κύλησης. Αποκλείεται κάποιος να τα αλλάξει πρόωρα μιλάμε για 550 ευρώ. 4.5 χρόνων μια χαρά είναι τα λάστιχα αν εχεις τόσα λίγα χιλιόμετρα. Για μένα δεν δικαιολογείτε αλλαγή και η τιμή είναι χαμηλή για αμάξι χωρίς ατυχήματα (δύσκολο να είναι βέβαια).

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#626850 Τα ελαστικά δεν είναι μόνο πόσο χλμ έχουν κάνει αλλά και πόσο τα φοράς. Τα 4 χρόνια για Ελλάδα είναι το μαξ ειδικά με τόσο ήλιο 'σκάνε' και ξεραίνονται.