Yugo_para_siempre έγραψε:Εκει που δε μπορω να παρω θεση ευκολα ειναι για το αν ηταν καλυτερος του Σουμι ή του Λουη. Δε θεωρω οτι εχω επαρκη δεδομενα για κατι τετοιο και ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
Οσο καποιος αναγνωριζει τους συγκεκριμενους σαν κορυφαιους, δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ η σειρα που τους εχει καταταξει στο μυαλο του. Και οσο γνωστης και να ειναι καποιος, ειναι απλα αδυνατο να αποδειξει οτι εχει δικιο. Το να σου πω εγω Αλονσο και να αναφερω 2-3 λογους ή να πει καποιος αλλος τους Λουη/Σουμυ με τα δικα του επιχειρηματα εχει λογικη. Αυτο που δεν εχει λογικη ειναι το αμοκ που παθαινουν μερικοι οταν πεις κατι με το οποιο διαφωνουνε...
Και κατι που ηθελα να πω εδω και καιρο και το ξεχνουσα. Παιζει τεραστιο ρολο το ποτε βγαινει ενα νεο ταλεντο. Για παραδειγμα σχεδον ολοι οι οπαδοι του Σεννα ειχαμε θεμα με το Μιχαλη το Σουμαχερ. Γιατι ηταν ο νεος που προσπαθουσε να εκθρονισει το βασιλια. Προσωπικα μου πηρε πολλα χρονια να κανω στην ακρη τα κομπλεξ μου και να παραδεχτω σαν κορυφαιο το Γερμανο. Και αλλα τοσα χρονια να παραδεχτω το Λουη.
Ομοιως με τους Ναντο/Σουμυ. Η συντριπτικη πλειοψηφια των Σουμαχερικων/Φερραρικων μισουσε με το καλημερα τον Ισπανο. Ευτυχως μερικοι απο αυτους αντεδρασαν ωριμα και εβαλαν στην ακρη το μισος/κομπλεξ τους και παραδεχτηκαν τον Αλονσο σαν κορυφαιο. Μερικοι ομως δεν το ξεπερασαν ποτε το μισος και το κουρασαν το θεμα εδω και 15 χρονια.
Yugo_para_siempre έγραψε:Ομως ποιος δε θα ηθελε να δει μαχη για τη νικη μεταξυ Λουη, Αλονσο, Φερσταπεν και Λεκλερκ ρε παιδια;
Γι' αυτες τις μαχες περιμενουμε τις Κυριακες φιλε. Οχι για να δουμε το Στρολλ και το Νορρις

) αλλά θυμάμαι σαν εχθές ένα σωσιμο που έκανε την εποχή με McLaren στον τοίχο των πρωταθλητών και φάνηκε τι έκανε μονάχα στο αργό ριπλέι κι ήταν αριστερό απίστευτο