Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#625963 Γιούγκο τα 'λίγο πάνω', 'λίγο κάτω', 'οριακά εντός' κλπ είναι διαφορετικές εκφράσεις υποκειμενικής άποψης.
Δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κριτήριο πλην τίτλων/νικών για να προσδιορίσει την so called ελίτ.

Αλλά και σε αυτό υπάρχουν τόσες εξαιρέσεις που αναιρούν τον κανόνα.
Συν το ότι μπαίνει ακόμα πιο έντονα το 'μου αρέσει/δεν μου αρέσει' και στέλνει περίπατο το όποιο νόημα συζήτησης.

Πχ Villeneuve --> αλάνι, γαμάτος, καμπεόν, αρχιδάτος
Damon Hill --> ΧΛΕΧΛΕΣ, ξενέρωτος, τριτοτέταρτος, eketi που πήρε τίτλο;

Οπότε μένει ένα 'μου αρέσει/δεν μου αρέσει' το οποίο δεν υπάρχει λόγος να στολίζουμε με έλαια και μπαχαρικά.

Νομίζω αυτό θέλει να πει ο οχιάς.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
ripper έγραψε:Τωρά η (μη) άποψη ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε πότε και κανέναν και τα μόνιμα αστειάκια γιατί ο τάδε έιναι καλύτερος από τον δείνα χωρίς ουσιαστική συζήτηση ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έχει τόσους οπαδούς αλλά έχει.

Αυτό κατάλαβες οτι έγραψα; :omg:

Το ακριβώς αντίθετο λεώ αλλά δε γαμείς... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#625966 Όχι δεν κατάλαβα αυτό, απλά συμφωνώ με αυτό που είπε ο Yugo. Τον ρώτησες γιατί, απάντησε αναλυτικά αλλά δεν μπήκες στην κουβέντα.
Δεν είπες την άποψη σου για αυτά που ρώτησες.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
ripper έγραψε:Όχι δεν κατάλαβα αυτό, απλά συμφωνώ με αυτό που είπε ο Yugo. Τον ρώτησες γιατί, απάντησε αναλυτικά αλλά δεν μπήκες στην κουβέντα.
Δεν είπες την άποψη σου για αυτά που ρώτησες.

Μια χαρά την είπα. :)
Άβαταρ μέλους
By thazio
#625972 Πάντως για να πω την αλήθεια και εγώ ήθελα λίγο Alonso ακόμα. Επισης θεωρώ ότι απλώς εκανε λανθασμενες επιλογες και τίποτε παραπάνω. Εκμεταλευτηκαν και οι Ιταλοί και οι κλέφτες τον χαρακτήρα του και του φόρτωσαν την τεχνολογική τους ανεπάρκεια σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Σιγά που πρέπει να έχεις σούπερ μηχανολόγο αναλυτή δεδομένων οδηγό για να διαπρέψεις. Μια φορά και έναν καιρό αυτά. Πρωταθλητή στην πίστα θες πια οχι στα pits,(εκεί την κάνουν άλλοι την δουλεια) και ο Αλόνσο ήταν και με τη βούλα και το έδειχνε ασταμάτητα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να τον κατατάξω αλλά είναι ψηλά ο άνθρωπος τι να κάνουμε.Οσο για τους Χονταιους και λίγα τους είπε μην ξεχνάτε πως δεν έχουμε δει αλλον του επιπέδου του να οδηγεί τέτοιο μ^%$^δελο για να συγκρίνουμε αντιδράσεις. Γενικά +1000 στον Yugo. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
thazio έγραψε:Δεν μπαίνω στη διαδικασία να τον κατατάξω αλλά είναι ψηλά ο άνθρωπος τι να κάνουμε.

Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα. :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
A-Viper7 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο A-Viper7 είναι πως αν ένας πιλότος είναι καλύτερος, είναι κάτι μετρήσιμο πάντα. Τώρα, ο τρόπος που το λέει δεν είναι ακριβώς εποικοδομητικός, αλλά τι να κάνουμε;
:adminpower:

Σε ενοχλεί ο τρόπος μου αλλά για τον χλευαστικό τρόπο του Κόρτο κουβέντα.

Κλασσικά εικονογραφημένα.

Δεν είπα πως με ενοχλεί, είπα πως δεν είναι εποικοδομητικός. Δεν θεωρώ πως έχει υποχρέωση ο οποιοσδήποτε να είναι εποικοδομητικός αν με ρωτάς. Αν θεωρούσα πως υπάρχει πρόβλημα που άπτεται του ρόλου του mod, είτε για το δικό σου μήνυμα ή του Corto, θα το είχες μάθει.
Από εκεί και μετά, η δική μου άποψη είναι πως όλοι χωράνε στην κουβέντα. Και ο καθένας θα κάνει διάλογο μ'αυτούς που μπορεί. Εγώ μόνον με τους φανατικούς δεν μπορώ να συζητήσω, και ούτε εσύ, ούτε ο Corto είστε τέτοιοι. Οπότε συνεχίζουμε δυνατά!
:s_biggrin :adminpower:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#625977 Φαντασου τωρα τον χορτασμενο με 6 κατσαρολικα Χαμιλτον που κλαψουριζει σχετικα ευκολα (i need more power man, no tyres , yo man κλπ) να οδηγουσε μακλαρεν με "piece of jewellery"

Απλα μερικα πραγματα δε θα τα μαθουμε ποτε πως μπορει να ειχαν εξελιχθει. Thats life. Μερικα ομως τα μαθαινουμε.

Πχ Τι εστι Φεττελ χωρις πυραυλο Αντριαν Νιουι :inlove:

g8777 έγραψε:
Πρεπει ντε και καλα ο ΝΑΝΤΟ ΜΑΣ να εχει 18 σερι πρωταθληματα. Ο Μικα δλδ γιατι να μεινει στα 2; Επειδη στομα ειχε και μιλια δεν ειχε; Δεν καταλαβα.

Να ιδρυσουμε Κινημα Αποκαταστασης Μνημης Μικα (Κ.Α.Μ.Μι), να κατεβουμε μαζικα στα ιντερνετς και να γραφουμε νυχθημερον για την Αδελαϊδα, αν δεν ειχε ξεροψηθει θα ειχε 7 κουπες τωρα.

Δεν την επιασα την ανακριβεια. Αδελαιδα? Ξεροψηθει? Κατι μπερδευεις.
Το ατυχημα εκει εγινε πριν παρει τους τιτλους του (1995). Αρα 7 δε θα ειχε με την καμια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#625982 Αυτό το λες εσύ, εγώ όμως που έχω χαράξει με μαχαίρι για βούτυρο τό όνομα Μίκα στην καρδιά μου πιστεύω ακράδαντα,σε διαβεβαιώνω λέμε, ότι ο άνθρωπος έχει αδικηθεί όσο κανείς άλλος στην ιστορία. 2 κούπες ήταν πολύ λίγες για να χωρέσουν το μεγαλείο ΤΟΥ, όπως επίσης καί τα ρδελαμπου που οδήγησε κατά καιρούς (ie όσες φορές δεν πήρε πρωτάθλημα)

Ελπίζω να τον δω ρόδα ρόδα με τον Ναντο το 21( σε τοπ ομάδες έτσι; Οχι κοροϊδίες στυλ Χόντα) να δεις και εσύ γιατί το δικό μου ίνδαλμα είναι καλύτερο καί αδικημενοτερο από τό δικό σου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#625983 Γενικα απ' οτι βλεπω ολοι τα ιδια ειπανε πανω κατω και χαιρομαι πολυ που τα διαβασα. Και οχι γιατι συμφωνουμε ολοι οτι ειναι καλος οδηγος ο Ισπανος. Αυτο το ξερουμε ολοι, ακομα και οσοι δεν το παραδεχονται ανοιχτα. Χαρηκα γιατι επιτελους γραφτηκαν γνωμες και οχι μια ασταματητη τρολλια που εχουμε συνηθισει, ωστε απλα να πειραχτουνε οι "εχθροι".

Ξερω καλα (και φυσικα θεωρω λογικο) οτι ο Αλονσο δεν εχει πολλους φιλους και σε μεγαλο βαθμο ευθυνεται ο ιδιος. Αλλα μερικοι το εχουν παει στο αλλο ακρο. 9 στα 10 μηνυματα τους κραζουν τον Αλονσο.

Anonymous Founder έγραψε:Ενώ είχε και μια αξιοπρεπή παρουσία στο Dakar (αν και όχι κάτι φοβερό, σε σχέση πχ με τις επιδόσεις του Loeb όταν εμφανίστηκε).

Αν κανω λαθος διορθωστε με. Ο Loeb ετρεξε πρωτη φορα Ντακαρ αφοτου ειχε παρει καμια 10αρια κατσαρολικα στο WRC ετσι δεν ειναι?

Αν λοιπον δεν κανω λαθος, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΗ η συγκριση. Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους χωματινους οδηγους ever και ενα οδηγο πιστας που πατησε πρωτη φορα στη ζωη του χωμα. Ειλικρινα δε μπορω να κρινω ποσο καλα τα πηγε ο Ισπανος στο Ντακαρ. Αλλα ξερω στα σιγουρα οτι το συγκεκριμενο παραδειγμα ειναι εντελως ατοπο.

btw μετα το φετινο Ντακαρ, ειπε "αν τρεξω παλι του χρονου ο στοχος θα ειναι η νικη". Oταν το διαβασα σκεφτηκα "κοψε κατι ρε Ναντο". Αλλα μονο που το λεει και το πιστευει ο ιδιος μας τσιτωνει ολους. Τους εχθρους μπας και σερνεται του χρονου στο Ντακαρ για να τον κραξουν και τους φιλους μπας και πεταει και τους φτιαξει.

Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω γιατί πρέπει ν'ασχολούμαστε μαζί του ακόμη, καλώς ή κακώς δεν πρωταγωνιστεί κάπου.

Αυτη την ερωτηση πρεπει να την κανεις στον εαυτο σου. Γιατι λες καθε τοσο τη γνωμη σου για τον Ισπανο (θετικη ή αρνητικη δεν εχει σημασια)?

Υποθετω το κανεις για τον ιδιο λογο που το κανουμε φιλοι και εχθροι. Γιατι ειτε τον γουσταρει καποιος ειτε οχι, ειναι απο τους οδηγους που μας φτιαχνουν οτι τιμονι και να εχουν στα χερια τους!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#625988 btw πρεπει να παιχτηκε (ή μπορει να παιζεται ακομα) πολυ παρασκηνιο στο Ιντυ αυτη την εβδομαδα. Πριν 3-4 μερες βλεπουμε απο το πουθενα μια εμμεση συνεντευξη/συγνωμη του Ισπανου προς τη Honda. Κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει ζητησει συγνωμη νωριτερα, οποτε δε θεωρω τυχαιο το timing (την ωρα που γινονται οι συζητησεις για το Ιντυ). Και μετα ηρθε η "πληροφορια" για το Veto της Honda. Ενα ακομα περιεργο ειναι οτι δεν εχω δει τιποτα επισημο πουθενα. Οταν λεω επισημο εννοω μια δηλωση απο τους αμεσα εμπλεκομενους (Honda, Andretti, Alonso). :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 03 Φεβ 2020, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
A-Viper7 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο A-Viper7 είναι πως αν ένας πιλότος είναι καλύτερος, είναι κάτι μετρήσιμο πάντα. Τώρα, ο τρόπος που το λέει δεν είναι ακριβώς εποικοδομητικός, αλλά τι να κάνουμε;
:adminpower:
Σε ενοχλεί ο τρόπος μου αλλά για τον χλευαστικό τρόπο του Κόρτο κουβέντα.

Κλασσικά εικονογραφημένα.

Κόψε το τρολάρισμα να το κόψω κι εγώ. Δεν είσαι ο πιο έξυπνος εδώ μέσα. Not even close.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#625993 Παντως θα σημειωσω τη σημερινη ημερα.

Ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι, εστω και σε μικρη αντιπαραθεση, υπερασπιζομενος τον Αλονσο. :superman:

Δεν περιμενα οτι θα συμβει, ειλικρινα, δεδομενου του ποσο αντιπαθης μου ηταν παλαιοτερα.

Η αντιπαθεια δεν ειχε να κανει μονο με τη μαχη του με τη Φερραρι το 2006.

Το 2005 που οι κοκκινοι ηταν στο πουθενα λογω ελαστικων, το πιο λογικο θα ηταν να θελω να παρει την κουπα ενας ταλαντουχος νεαρος Ισπανος με τη συμπαθη Ρενω, παρα ο Φινλανδος με τη μονιμη αντιπαλο Μακλαρεν.

Ομως μονο που ο Ναντο μετα τις νικες του εκανε καθε ειδους ζωο πανω στο μονοθεσιο με σχεδον κομπλεξικη ποζερια, ελεγα ο ανθρωπος εχει σοβαρο θεμα... Ποσο μαλλον οταν το εκανε τοσο εντονα ακομα και οταν ο αντιπαλος του ειχε εγκαταλειψει απο μηχανικο προβλημα.

Με τα χρονια ομως ωριμαζοντας, δεν γινοταν να μην δω καποια πραγματα, παντα υποκειμενικα, μπορει και να κανω λαθος.
Δυστυχως στην F1 τα νουμερα δεν ειναι τοσο σαφη οσο τα 100αρια του Μπολτ, ακριβως επειδη παιζει ρολο το μονοθεσιο και απο πλευρας απολυτης ταχυτητας και απο πλευρας ταιριασματος με το στιλ του οδηγου.

Με τις ενδειξεις που μπορω να εχω, οχι μονο απο κουπες, νικες και πολς, βαζοντας κατω πολλες παραμετρους που δειχνουν πραγματα για καθε οδηγο, πιστευω οτι ο Ναντο ειναι κορυφαιος, οχι πολυ καλος, κορυφαιος.

Εκει που δε μπορω να παρω θεση ευκολα ειναι για το αν ηταν καλυτερος του Σουμι ή του Λουη. Δε θεωρω οτι εχω επαρκη δεδομενα για κατι τετοιο και ειναι εξαιρετικα δυσκολο.

Ομως ποιος δε θα ηθελε να δει μαχη για τη νικη μεταξυ Λουη, Αλονσο, Φερσταπεν και Λεκλερκ ρε παιδια;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#625996 Σε ποια ομάδα θα ήθελες να τον δεις; Δίπλα στον Χάμιλτον, τον Λεκλερκ ή τον Μαξ;

Σε πόσο καιρό θα γινόταν #@&τανα όλα;

Από το Mi A1.