Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#6237 αν είπε έτσι για το παιδάκι τότε είναι επιεικώς απαράδεκτος ...βέβαια για να καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει παιδιά ώστε να ξέρει και όχι γατόσκυλα! :s_mad
Άβαταρ μέλους
By t_m
popolaros έγραψε:true story?

True Story. Βέβαια μιλάμε για εποχές που βρισκόμασταν πιο συχνά απ ότι γράφαμε.
Μόνο ελαφρυντικό, ότι "δεν ήταν ο εαυτός του".
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
NickTG έγραψε:Αυτό περιμέναμε για να γίνει απαράδεκτος! :s_rofl

για μένα η πατρότητα είναι ιερό πράγμα...εκεί δεν ανέχομαι σχόλια τέτοιου επιπεδου!
Δεν ξέρω τον ΚΚ προσωπικά όμως τα κείμενα του κρίνω ότι με επηρέασαν θετικά την περίοδο 1988-2006! Το σχόλιο πήγε λοιπόν στην συγκεκριμένη συμπεριφορά και μόνο!
Βέβαια εδώ μέσα μαθαίνω πράγματα τελευταία που με κάνουν να νιώθω αφελής για τις απόψεις που είχα για κάποιους ανθρώπους που τίμησα ως αναγνώστης του περιοδικου 26 χρόνια!
Άβαταρ μέλους
By bill33
spyros.s έγραψε:αν είπε έτσι για το παιδάκι τότε είναι επιεικώς απαράδεκτος ...βέβαια για να καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει παιδιά ώστε να ξέρει και όχι γατόσκυλα! :s_mad

Νομίζω ότι η λέξη http://www.slang.gr/lemma/show/skatopsuxos_3695 το καλυπτει απολυτα
Άβαταρ μέλους
By cavallino
italakias έγραψε:Ισως το χιουμορ του να μην ηταν ευστοχο.

Ακούγεσαι σα να προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις.
Άβαταρ μέλους
By kouk
spyros.s έγραψε:

για μένα η πατρότητα είναι ιερό πράγμα...εκεί δεν ανέχομαι σχόλια τέτοιου επιπεδου!
Δεν ξέρω τον ΚΚ προσωπικά όμως τα κείμενα του κρίνω ότι με επηρέασαν θετικά την περίοδο 1988-2006! Το σχόλιο πήγε λοιπόν στην συγκεκριμένη συμπεριφορά και μόνο!
Βέβαια εδώ μέσα μαθαίνω πράγματα τελευταία που με κάνουν να νιώθω αφελής για τις απόψεις που είχα για κάποιους ανθρώπους που τίμησα ως αναγνώστης του περιοδικου 26 χρόνια!

Η απομυθοποίηση ηταν το χειροτερο για μένα. Καλυτερα να μην είχα εμπλακεί.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
spyros.s έγραψε:

Μα συμφωνώ σε αυτό.
Το σχόλιο μου ήθελε απλά να δείξει πως για μένα ήταν απαράδεκτος πριν ακόμα μάθω αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#6268 RESPECT στον Πρόεδρο kouk για τη δημοσίευση, και πολλά :s_thumbsup :s_thumbsup για την επαν-ενεργοποίηση του εδώ!

Ειλικρινά σας το λέω, μου θυμίζει το όλο κλίμα την πρώτη εποχή του Φόρουμ....
Άβαταρ μέλους
By cmarin
t_m έγραψε:
popolaros έγραψε:true story?

Βέβαια μιλάμε για εποχές που βρισκόμασταν πιο συχνά απ ότι γράφαμε.

Έτσι, το πρόγραμμα ανα βδομάδα καφέ, πίστα, κοψίδια, βουνό για αγώνα. Με πολλές ανησυχίες για το φόρουμ, για τα αυτοκίνητα μας, για τους αγώνες και τα προσωπικά μας. Διοργανώναμε εκτός από τη μάσα (κάθε βδομάδα σχεδόν), ταξίδια και εκδρομές, πανελλήνιες συγκεντρώσεις, βόλτες για στρίψιμο και καρτ και τυπώναμε αυτοκόλλητα, μπλουζάκια και καπελάκια. Χωρίς καμία βοήθεια. Ποτέ δεν ζητήσαμε κάτι υλικό από το περιοδικό εκτός από την σωστή λειτουργία του φόρουμ.
Μια παρέα 30-40-50-100 ατόμων - που εναλλασσόταν στις συναντήσεις - και ρίχναμε πολύ γέλιο για τα πάντα. Αν μπορούσαν να γραφτούν απομνημονεύματα, θα ήταν ήταν ένα βιβλίο γεμάτο ατάκες...
Χαίρομαι που έκανα φίλους από εκεί μέσα, που μιλάω μαζί τους ακόμη και τώρα, που έρχονται στα Χανιά και παίρνουν τηλ. για να βρεθούμε...

ΥΓ Στην ιστορία με την κόρη μου - που το είπε πολύ σοβαρά - το μοναδικό που του ψέλλισα, ήταν ότι δεν έχει παιδιά και δεν ξέρει... Τον είδα 2-3 φορές ακόμη σε κάτι εκδηλώσεις του περιοδικού, που δεν επεδίωξα να του μιλήσω καν. Πράγματι απομυθοποίηση...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
cmarin έγραψε:
ΥΓ Στην ιστορία με την κόρη μου - που το είπε πολύ σοβαρά - το μοναδικό που του ψέλλισα, ήταν ότι δεν έχει παιδιά και δεν ξέρει... Τον είδα 2-3 φορές ακόμη σε κάτι εκδηλώσεις του περιοδικού, που δεν επεδίωξα να του μιλήσω καν. Πράγματι απομυθοποίηση...

Αν ημουν στην θεση σου θα τον ειχε παρει ο διαολος :s_mad