Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Πριν πάρω το Leon, ο μεγαλύτερος ενδοιασμός μου, ήταν το εσωτερικό του. . Γίνεται ένα mess.
Στο νέο μοντέλο ακολουθείται ένα σχεδιαστικό μοτίβο. H μετάβαση από τις πόρτες προς το ταμπλό δε, είναι χαώδης. Τα καθίσματα φαίνονται υπέροχα.

Σαφώς πιο καθαρό design στο νέο μοντέλο.

Διαφωνώ και στο κομμάτι της γαμψής μούρης. Το 5F έχει πιο γαμψή ενώ στο νέο το καπό είναι πιο φαρδύ και μακρύ.
Έχει χαμηλώσει μάλιστα το σκέλος του παρπρίζ. Το αμάξι δείχνει πιο δυναμικό και το βρίσκω αρκετά ανανεωμένο.

+1
Άβαταρ μέλους
By cosneo
elteo έγραψε:Σαν υλοποίηση πάντως είναι πολύ ομορφότερο το φως πίσω από το έκτρωμα του Megane.
Στις περσινές ταξινομήσεις είχαμε 70 Megane με 400 Leon στην τελευταία του χρονιά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσφορά.
Από τις λίγες φορές που συμμερίζομαι το κριτήριο και το γούστο του Έλληνα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
https://www.youtube.com/watch?v=kVTbKO8TBqA

Ένα πιο αναλυτικό βίντεο που δείχνει την καθολική αναβάθμιση. Στο 8:20 περνά στο εσωτερικό το οποίο είναι πολύ ωραίο πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Giuseppe Busso έγραψε:.....

Δεν ξέρω τις διαφορές με τα fl αλλά έτσι δίπλα δίπλα η διαφορά είναι μεγάλη, μέσα έξω,, με το μέσα να είναι πολύ καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
#625203 Η αudi εκανε την αρχη με το εσωτερικο του 8V στα hatchback, ηταν σχετικα ευκολο να ακολουθησουν και οι αλλοι το de-cluttering της κεντρικης κονσολας και την επιλεκτικη χρηση του μινiμαλισμου ως καμουφλαζ απεναντι σε μια ομογενοποιηση ή ας πουμε καλυτερα πισωγυρισμα οσον αφορα την ποιοτητα των υλικων και την πολυτελεια στα μικρομεσαια μοντελα.

Τεσπα, η σεατ κανει πολυ καλα και εξελισει ομαλα και με υπευθυνοτητα το μπραντ της. Ποτέ δεν ηταν εταιρεια που θα επειθε με τον πρωτοποριακο σχεδιασμο της ή την αισθητικη της. Αλλωστε δεν ειναι αυτος ο ρολος της στο γκρουπ, αυτο ειναι χωραφι της Αουδι.

Η σεατ πουλαει ενα alternative σχεδιαστικο πακετο πανω σε μια κοινη τεχνολογικα πλατφορμα με 200(ποιος ξερει τον αριθμο με τοσα suv υποsuv κλπ.) άλλα μοντελα με στοχο να θελξει ενα αγοραστικο κοινο που δεν θα αγορασει σκαλα ή γκολφ. Σε αυτο το πλαισιο και με την νεα μανιερα για ακμες και γωνιες δεν νομιζω οτι θα πηγαινε και πολυ πιο μακρια το πραγμα, εμενα παντως μου κανει εντυπωση που κανενα μα κανενα συγχρονο hatchback δεν ειναι απλο και ομορφο, ολα κατι εχουν που γαμαει το συνολο, το 308 ειχε καλο προφιλ αλλα σκυλομουρικο, το μεγκαν με τα φωτιστικα σωματα εχει θεματα αν και καλες αναλογιες, το αστρα δεν σχολιαζω καν πιο μικρομεσαια μιζερια πεθαινεις, το γκολφ ειναι καλο σχημα αλλα κατι λεπτομερειες (τα λεντ του πισω ειναι λιγο υπερβολικα) η νεα γραμμη στο καπω μιεχ... το αλφα-κλας τα πισω αμυγδαλωτα φωτα με ανακατευουν, ο ασος μπροστα ειναι σαν βαριεστημενος ιπποποταμος (πισω βεβαια που πετυχα μια 135 παρκαρισμενη ειναι καλυτερος απο τις φωτο). Η mazda που το 3 ειναι καλο σχεδιο, εχει γαμηθει με το χρωμιο και τη μασκα να γιγαντωνεται σε καθε της παραλλαγη.

Σε λιγο θα κανουν να φαινεται το stilo (ποιος το θυμαται αν εχουμε το θεο μας) σχεδιαρα, ή την προ-facelift 147 πολυτελεια για τα ματια μας.

Απο την αλλη εχει ενα ενδιαφερον να μην πολυασχολουμαστε με το design σε αυτη την κατηγορια και να αγοραζουμε το αυτοκινητο για τις επιδοσεις και το utilitarian χαρακτηρα που μονο ενα gti hatchback μπορει να σου προσφερει. (εγω αυτο εκανα, εκλεισα τα ματια και το πηρα :lol: )
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#625205 Θα συμφωνησω απολυτα και κυριως με την τελευταια προταση. Ετσι ακριβως, νταξει οχι και με κλειστα ματια, επελεξα κι εγω.

< >
Άβαταρ μέλους
By kouladi
#625214 Το Α3 είναι απλό και όμορφο και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι το ομορφότερο και με τη νέα του γενιά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
KiloMeater έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:.....

Δεν ξέρω τις διαφορές με τα fl αλλά έτσι δίπλα δίπλα η διαφορά είναι μεγάλη, μέσα έξω,, με το μέσα να είναι πολύ καλύτερο.

Αυτό είναι το δικό μου Ηλία. Του λείπει μόνο το ψηφιακό καντράν που έβαλαν στα τελευταία κομμάτια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#625243 Καλυτερο φαινεται μεσα το νεο αλλα πρεπει να περιμενουμε και τον εξοπλισμο που θα εχουν οι εκδοσεις που πουλανε Ελλαδα. Και το Ιμπιζα ειναι ωραιο αλλα ο εξοπλισμος του εχει κενα (πχ δεν εχει εργοστασιακους αισθητηρες).
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#625248 Ούτε εμένα είχε αισθητήρες φώτων, βροχής και φωτοχρωμικό εσωτερικό καθρέπτη. Απαράδεκτο με standard full led. Τα 2/3 τα έβαλα μόνος μου.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#625279 πως γίνεται να φαίνεται πιο παλιό απ' ταπεR μου, εσωτερικά... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
MIXOStsi έγραψε:πως γίνεται να φαίνεται πιο παλιό απ' ταπεR μου, εσωτερικά... :lol:

Γιατί το μειονέκτημα του Leon 5F, ήταν το εσωτερικό του.

Δες πχ και του Honda Civic. Εγώ αυτό το απέρριψα εξαιτίας του μήκους αρχικά, μιας και δεν χωράει στην πυλωτή μου και αφετέρου λόγω του αμφιλεγόμενου πίσω μέρους. Κατά τα άλλα μια χαρά αμάξι σε όλα του.

Εικόνα

Το FN2 είχε πράγματι ωραίο εσωτερικό, ειδικά με τις TypeR λεπτομέρειες. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By rafi
cosneo έγραψε:
elteo έγραψε:Σαν υλοποίηση πάντως είναι πολύ ομορφότερο το φως πίσω από το έκτρωμα του Megane.
Στις περσινές ταξινομήσεις είχαμε 70 Megane με 400 Leon στην τελευταία του χρονιά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσφορά.
Από τις λίγες φορές που συμμερίζομαι το κριτήριο και το γούστο του Έλληνα.
Απλα να σχολιασω οτι περσι το megane σχεδον δεν εισαγοτανε και το leon εδωσε τη συντριπτικη πλειοψηφεια του σε rent a car με τα περισσοτερα απο αυτα να ειναι της hertz.

.