Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#624821 Παίδες τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ότι και να λέμε για να άνοιξε τώρα τέτοια ιστορία και να ακούμπησαν τη μέχρι πρότινος ιερή αγελάδα, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και ότι ο ρώσος υπερέβει τα εσκαμμένα. Και ο γαύρος έχει/είχε δορυφόρους αλλά όντας ο εμπνευστής της όλης φάσης το έκανε με μεγάλη μαεστρία και σχετική διακριτικότητα. Ο καράβλαχος ο ρώσος με την ολίγαρχική του έπαρση τα κάνε όλα όπα σε 3-4 χρόνια αντί να μιμηθεί τον τεράστιο Σωκράτη Πέτρου Κόκκαλη που έπαιζε μπαλίτσα μόνο στο παρασκήνιο. Οπότε θα υποστεί τις συνέπειες.

(θα του κλ@σουν μία μάντρα απλά και μόνο η ρετσινιά αρκεί για το ελλ πρωταθληματάκι)
Άβαταρ μέλους
By pro
junior gt έγραψε:
δεν παίρνει πρωτάθλημα ο υπάριθμ 1 αντίπαλός μου

Ο οποίος είναι ο ΠΑΟ παλιά και ο ΠΑΟΚ τώρα. Τα ίδια λέμε.
Άβαταρ μέλους
By pro
#624842 Περνάει νόμο που καταργεί τον υποβιβασμό η κυβέρνηση - Δεν πέφτουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/pernaei-nomo-pou-katargei-ton-upobibasmo-i-kubernisi-den-peftoun-paok-kai-ksanthi/4037862

To θέμα πρέπει να πάει στην πολιτική ή στα funniest. Mιλάμε για Mr Beans, δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να τα κάνει πιο σκατά.

ΥΓ. Διαγράφεται και ο Ζαγοράκης :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#624844 Κατάλαβαν τι μλκια έκαναν αλλά να μη δυσαρεστηθεί κ ο χορηγός , κύριος Βαγγέλας και οι λοιποί παροικούντες :inlove:

Ρεντίκολα :lol:

Είδαν το κάζο του ΣΡΖΑ για τις Πρέσπες και σου λένε μη πάθουμε το ίδιο ?

Έγκλημα να αλλάξει ο νόμος , έγκλημα να μη ζητηθεί δημοσιοποίηση στοιχείων ( αποδεικτικών,σκεπτικό) για την υπόθεση και να ξεκινήσουν αγωγές και μηνύσεις
Καλά ο άλλος υπόδικος είναι έτσι κι αλλιώς και έχει απαγόρευση αλλά τέσπα :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
pro έγραψε:
junior gt έγραψε:
δεν παίρνει πρωτάθλημα ο υπάριθμ 1 αντίπαλός μου

Ο οποίος είναι ο ΠΑΟ παλιά και ο ΠΑΟΚ τώρα. Τα ίδια λέμε.

Κολάς άσχημα. Ξανασκέψου το :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624864 Οι οπαδοί του Ηρακλή είδαν... μπόσικο τον Λ. Αυγενάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και γι' αυτό απαιτούν επανόρθωση για τον υποβιβασμό της ομάδας τους το 2011!

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#624868 Τι να βγεις να γραψεις ρε Παγερ τωρα;

Απο ποτε τα λεμε/γραφουμε για το Ελληνιολικο ποδοσφαιρο; :lol:

Ποσο ακομα να στο τριψουν στα μουτρα οτι εισαι της πλακας ιστορια ως λαος ; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:Τι να βγεις να γραψεις ρε Παγερ τωρα;

Απο ποτε τα λεμε/γραφουμε για το Ελληνιολικο ποδοσφαιρο; :lol:

Ποσο ακομα να στο τριψουν στα μουτρα οτι εισαι της πλακας ιστορια ως λαος ; :lol: :lol: :lol:

Έχει πέσει το γέλιο της αρκούδας από χθες. Κανείς δεν περίμενε να πέσει ο παοκ. Όλοι περιμέναμε να δούμε πόσο θα ξεφτιλιστούνε όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Και δεν μείναμε παραπονεμένοι. Μιλάμε για απίστευτο ξεβράκωμα. Γέλασε και ο κάθε πικραμένος. :s_rofl

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ.

Ο ΛΥ ΜΠΙΑΚΟΣ
Ο ΛΥ ΜΠΙΑΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#624872 Κοιτα μονο να μην κανεις μισοδουλειες παλι.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#624873 Αυτοι στη ΝΔ εχουν βαλει το αυτογκολ του αιωνα, νταξει...

Παει ο Αυγενακης και στηνει μια ανεξαρτητη( :inlove: ) επιτροπη οπως βολευει, για να βγαλει την εισηγηση που ηθελε ο Εσκομπαρ απ'τα λιντλ,
στο καπακι κανει δηλωσεις πατερουλη πως η επιτροπη πρεπει να ειναι σιγουρη και να εχει ακλονητα στοιχεια (η δικη του επιτροπη! :inlove: ),
ανακοινωνεται η αποφαση εν μεσω αγωνα :whistlink: ,
ειπωνεται οτι προσβολη υπαρχει, εναντια στην κυβερνηση απο επισημα χειλη (βλ. Γκαγκατση) και δεν κουνιεται φυλλο (!),
γινεται ενα μινι μπουρδελακι μεσα στην ΝΔ (βλ.Ζαγορακη-θου κυριε :lipsealed: ),
και για κερασακι στην τουρτα θ'αλλαξει το νομο απο υποβιβασμο σε αφαιρεση βαθμων κλπ κλπ! :s_music

Ποιος φωστηρας εμπνευστηκε αυτη τη σχεδιαρα που τους αφηνει ολους |λογοκρισία|, ποιο μυαλο :lol: :lol: :lol: :lol:

Και παμε στο γιατι?
Γιατι χεστε με τωρα που ειναι για το τσιγκακι...
Για το λιμανι?
Για τις δικες του χοντρου που εκκρεμουν?
Για να μην χαθει η δυναμη απτο ερυθρολευκο μαντρι?
Δε βγαζω ακρη, ακομη!

Οσο για τον Ιβαν, αν καταφερε ο τρομπας να σκορπαει λεφτα σα το meme με τον Di Caprio, και να αφησε στην τυχη τη διακινηση κεφαλαιων που τον καρφωνει, δλδ γνωσεις φοιτητη λογιστικης, τοτε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#624874 Μήπως ειναι απλά επίδειξη ισχύος του Μαρινάκη όλο αυτο; Και μια χρυση ευκαιρία για ξεβράκωμα των προβάτ.. εε οπαδών κάθε απόχρωσης;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624875 Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι επειδή το ακούω τόσο καιρό που το αναμασάτε για την ΕΕΑ.
Η ΕΕΑ έχει 5 μέλη. Τα 3 μέλη είναι ΦΥΤΕΜΕΝΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει; Έχουν μπει από τον ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή και δεν έχουν αλλαχθεί έκτοτε. :rtfm:
Πάμε παρακάτω. Τα άλλα 2 παραιτήθηκαν (πείτε ότι τους παραίτησαν, το δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης), και τους αντικατέστησε ο Αυγενάκης με δικούς του. ΔΕΚΤΟΝ.
Συνεχίζουμε. Η απόφαση για πολυιδιοκτησία πάρθηκε με ψήφους 4-1.
Τέσσερα άτομα ψήφισαν ότι υπάρχει παράβαση του νόμου περί πολυιδιοκτησίας. Όχι ένας, ούτε δύο. ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ!

Άντε συνεχίστε ελεύθερα να ξεβρακώνεστε τώρα.

Δεν απευθύνομαι στον sebastian. Γενικά το λέω επειδή το έχω διαβάσει 500 φορές από χθες στα Internets.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#624876 Έναν τέτοιο μη εκβιασμό όπως της κυβέρνησης, που έφερε νόμο για να αλλάξει τον νόμο, είχα φάει κι εγώ σε μια σχέση που είχα.

Περπατούσα με τη Μαρία χεράκι χεράκι και μου λέει Παναή μην κοιτάξεις αλλά πίσω μας είναι ο πρώην μου.
Ποιος δεν θα κοιτάξει γυναίκα;;; της λέω

Ευκαιρία να πούμε δυο κουβέντες με τον φλώρο που σε ενοχλεί ακόμα.
Γυρνάω παιδιά που λέτε και βλέπω ένα τέρας με κεφάλι. Τον Τζεραρντ τον Μπάτλερ στους 300 και λίγο ακόμα.
Με κοιτάει, τον κοιτάω, μου κάνει νεύμα, του κάνω νεύμα, πλησιάζει, χέζομαι.
Έγινε κάτι μάγκα μου λέει;;;

Βρε, έχω παρατηρήσει ότι παίρνεις μέσα στη νύχτα τηλέφωνα και |λογοκρισία| δηλαδή γιατί εγώ έχω απεριόριστα, αν θες κάνε αναπάντητες να σε παίρνουμε εμείς.
Και έτσι κατούρησα την περιοχή μου.
ΟΧΙ ΘΑ ΣΚΙΑΧΤΩ ΕΓΩ.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624880 Ο νέος νόμος θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο για το επίδομα γέννησης παιδιού που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ!

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! :metalo: :metalo: