Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#62196 Για να μην ξεφεύγουμε, να σημειώσω ότι από τη συζήτηση που κάναμε σχετικά με το Scout, δεν βγήκε και πολύ στον αφρό το Skoda, ενώ για το C5 έχουμε ήδη θετικά σημάδια (και μια πολύ καλή προσφορά). Πιθανότατα θα δω 159, C5 και το Scout μέχρι και το ΣΚ για να έχω πλήρη εικόνα, αλλά εκτός δραματικού απροόπτου μάλλον έχουμε καταλήξει....
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
mirage έγραψε:Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται. Κατα τα αλλα δεν υποτιμησα τπτ αλλα ειπαμε εισαι γνωστος υποπτος.

Sent from Corsair's brick

...οκ μπορει εγω να καταλαβα λαθος, δηλαδη λεγοντας, "τα αλλα ολα παραμενουν ιδια", σε τι αναφερεσαι ακριβως?
Άβαταρ μέλους
By kavy
giannik1977 έγραψε:Το έχουμε ξανασυζητήσει ,αλλά σε παρακαλώ κάνε έναν κόπο και πήγαινε και οδήγησε το και μετά απέρριψε το : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5932435/

Γιατί θεωρείτε ότι τι συγκεκριμένο Scout ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο car.gr? επειδή είναι το φτηνότερο; Παρεμπιπτόντως, η αναζήτηση δεν το βγάζει διότι δεν έχει τη λέξη Octavia στον τίτλο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=56&model=1177&variant=Scout&price-from=&price-to=&registration-from=&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=pra&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale
Τελευταία επεξεργασία από kavy και 15 Ιαν 2015, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#62478 Νομιζω πως αναφερονται γενικα στο Scout και οχι στο συγκεκριμενο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#62480 Εγώ δεν μίλησα ντε κ καλά για το συγκεκριμένο. Απλα πρότεινα να παει κ ει δυνατόν να το οδηγήσει..εννοείται οτι λόγω κυβισμού κ ρύπων είναι καλυτερο απο το προηγούμενο με τον 2λιτρο κινητήρα.
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#62559 Ace, δε θέλω να σου θέσω περισσότερους προβληματισμούς, αλλά εφ'όσον καλοβλέπεις το C5, δες κι αυτό:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5877662/

Ναι, είναι μακριά (και νομίζω ότι αυτό είναι no-go για σένα), και ναι ξεφεύγει από το budget. Αν όμως συνυπολογίσεις ότι: i) έχει λίγα χλμ, και είναι "γνωστό" και υποτιθέμενα καθαρό γιατί ανήκει σε μέλος του .gr club, ii) έχει ήδη το πρόγραμμα (άρα -500€), iii) έχει ήδη το MyWay (δε ξέρω πόσα €€€ σου γλιτώνει αυτό), iv) έχει xenon (αν σε νοιάζει), και v) έχει καινούρια λάστιχα (άρα -600€)...

...ίσως αξίζει λίγη σκέψη. Επίσης, αυτή είναι η αρχική τιμή, και εύλογα υποθέτει κανείς ότι αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον πιθανόν να μειωθεί.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#62580 Είναι σχεδόν σίγουρο πως τα xenon είναι aftermarket, γιατί λέει πως έχει και xenon στους προβολείς ομίχλης! :roll:
Επίσης, η τιμή είναι υψηλή, σχεδόν αδύνατον να πουληθεί εκεί πάνω (όχι γιατί είναι κακό αυτοκίνητο, αλλά γιατί υπάρχει ανόητη προκατάληψη με τα Citroen).
Το navi το θεωρώ ελάχιστα σημαντικό, γιατί απλούστατα τα εργοστασιακά στην Ελλάδα δουλεύουν χειρότερα από αυτά των κινητών. Όμορφα είναι, αλλά κάτι άλλο όχι.
Οπότε, όταν αγοράζεις αυτοκίνητο, συγκεντρώνεσαι στην ουσία και η ουσία είναι η τιμή, η κατάσταση και ο εργοστασιακός εξοπλισμός. Όλα τα άλλα μπορείς να τα βάλεις αργότερα (αν τα χρειαστείς).
:oops:
Άβαταρ μέλους
By linker
#62613 Με τη συγκεκριμένη έχω ταξιδέψει και εκτός από οδοστρωτήρας, είναι και ταχύτατη.
Αυτοκίνητο Σ/Κ, καθώς υπάρχουν ακόμα 3.
Γνήσια χιλιόμετρα και πάντα σε κλειστό parking.

sent from a shiny silver Citroen
Άβαταρ μέλους
By drdino
#62638 Τα xenon σίγουρα δεν είναι τα εργοστασιακά.
Άβαταρ μέλους
By linker
#62639 Λάμπες φοράει το αυτοκίνητο.
Εργοστασιακά περιστρεφόμενα ξενον μόνο στην Exclusive.

sent from a shiny silver Citroen
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#62646 Εγώ πάντως δε θα επέλεγα αμάξι με κριτήριο αν φοράει ξενον, ούτε το navi.Αν είναι σε καλή κατάσταση και η τιμή οκ, άντε και οι βασικές πολυτέλειες υπάρχουν (πχ κάνα αυτόματο υαλοκαθαριστηρα) τοτε προχώρα.

Εγώ πχ αυτά τα φώτα τα πλαϊνά του C5 που ανάβουν όταν στρίβεις το τιμόνι τα έχω απενεργοποιημένα, για navi κολλάω το Note και είμαι υπερκαλυμενος.
Μόνο το Bluetooth θεωρώ critical γιατί ακούω μόνο internet radio, αν δεν το είχε αυτό θα στράβωνα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#62647 Εδώ Βιέννη το c5 παίζει αρκετά περισσότερο απο ότι Ελλάδα (Όχι ότι είναι και κάνα best seller βέβαια...) αλλά σχεδόν όλα tourer...(sw)...ομολογώ ότι ζηλεύω....
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#62654 Ναι, πολύ σωστά όλα αυτά, αλλά αφ'ενός το αμάξι μπήκε στην κουβέντα επειδή φαίνεται ιδιαιτέρως προσεγμένο, αφ'ετέρου το MyWay αναφέρθηκε γιατί στο Citroen υπό-forum προσδιορίστηκε από τον Ace ως κάτι που τον ενδιαφέρει (όπως και το ECU tuning). Ως προς την τιμή, πράγματι ξεφεύγει, αλλά πόσα και πόσα δεν κατέληξαν πολύ πιο χαμηλά; :)