Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Geo f1 έγραψε:Συγκρινω απολυτους χρονους. Η μακλαρεν να μπει q2 και η μερκ να παρει pole. Στο q3 γιατι να πιεσει μια μερκ? Συγκεντρωσου

.

Αρα πεταμε απο το παραθυρο track evolution, mode του κινητηρα, βελτιστοποίηση του setup, και αλλα πολλα που συμβαινουν μεταξυ Q1 και Q3.

ΚριμαΣ
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
Geo f1 έγραψε:
Mclaren-Queen έγραψε:
George_Prix έγραψε:...

Στη Μακλαρεν πηγε δευτερη φορα γιατι δεν τον ηθελε κανεις αλλος. Δεν ηταν απο επιλογη του, ηταν απο ελλειψη επιλογης και φυσικα ελεω χοντα και μονο. Και τι εκανε στην τελευταια του ζαρια οπως ειπε ο ριπερ? Αρχισε να τους κατηγορει ολους με καθε ευκαιρια. Θα μπορουσε να προσπαθησει. Ηδη βλεπεις οτι η χοντα ανεβηκε και η μακλαρεν επισης. Εαν ειχε υπομονη μπορει και να κανε κατι. Φροντισε να τσακωθει παλι.

Μερσεντες και ρεντ μπουλ εαν δεν ειχαν λουη μαξ κατα τη γνωμη μου παλι δε θα μπλεκαν. Ειδικα η Μερσεντες.

Ειχε βγει βρωμα οτι η ρεντ μπουλ τον ειχε ζητησει και οχι μονο μια φορα.

Αρχισε να τους κατηγορει ολους με καθε ευκαιρια

Αυτο τωρα ειναι δικο σου συμπερασμα ή ησουν πισω απο κλειστες πορτες και ακουγες τον Ισπανο? Νομιζω το ισοπεδωνεις λιγο το πραγμα. Ειπαμε χοντραδα το gp2 engine στην Σουζουκα. Αλλα ποιους αλλους κατηγορουσε με καθε ευκαιρια?
Μην ξεχνας ο Ντενις του εταζε piece of jewellery (On the eve of last year's Japanese Grand Prix, McLaren Group CEO Dennis proudly proclaimed Honda's F1 power unit to be "a piece of jewellery) https://www.autosport.com/f1/news/12107 ... -inflicted
Και θυμασαι στην Αυστραλια το 2015 τι εγινε?
Lewis Hamilton Mercedes 1:28.586 1:26.894 1:26.327 1
Kevin Magnussen McLaren-Honda 1:32.037

6 δευτερολεπτα ειναι καλα? Να τα αφησω?
Για βαλε τον Λουη σε εκεινη την μακλαρεν να δουμε θα γκρινιαζε? (Εδω γκρινιαζει τωρα οτι δεν εχει λαστιχα κλπ κλπ (κανει και ενα fastest lap ετσι για την τρολια) και το σηκωνει με το ενα χερι το κατσαρολικο)

Ακομα και η βρωμα να ισχυει, γιατι δεν πηγε? Προτιμησε τη σιγουρια της χοντα και την αγκαλια του ρον? Πρεπει να μαι πισω απο κλειστη πορτα για να υποθεσω οτι λιγο χλωμο να τον ζητησαν κι αυτος να ριξε χυλοπιτα?

Και επειδη ο Ρον βγηκε και ειπε αυτο ο αλλος το χαψε. Δεν ηξερε οτι μπαινουν με νεο κατασκευαστη σε εποχη με σχεδον παγωμενη εξελιξη κινητηρα. Αλλα για να το λεει ο Ρον στο οτοσπορτ θα ναι ετσι. Μπορουμε τουλαχιστον να συμφωνησουμε οτι τετοιες δηλωσεις στα μιντια τις περισσοτερες φορες εχουν λιγοτερη αξια κι απ αυτα που γραφουμε εδω?

Για την γκρινια του δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω. Αν εσενα τοσα χρονια δε σου χει φανει δε θα σου αλλαξω εγω τη γνωμη. Ο λουης κλαψουριζει στον ασυρματο και σε δηλωσεις αλλα τοξικοτητα στην ομαδα δε μου δειχνει να βγαζει. Αν πρεπει να μαστε πισω απο κλειστες πορτες για να χουμε αποψη το τοπικο θα πρεπε να μην εχει ουτε ενα ποστ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#624544 Σοβαρα τωρα; Σε εταιρειες δισεκατομμυριων η δηλωση του τσεου της Μακλαρεν ειχε αποδεκτη τον Σαντσο Παντσα; Οχι τους μετοχους, οχι την Χοντα, οχι τις αγορες;

Επρεπε να βγει ασουμε και να πει "Δεν ξερω, εχμ, να, πολυ δυσκολα να μπουμε q3, νταξ, δεν ειμαστε και Μερκ/Φερραρι/Ρεντ Πουλ, εχουμε μικρυνει, και η Χοντα ειναι εκτος εξελιξεων εδω και 450 χρονια, στην ουσια το ονομα φερνει, ειναι μια διαδικασια αργη, επιπονη -οπως αυτο που εγραφε ο Μιλτον στον Χαμενο Παραδεισο και το ειπε και ο Μοργκαν Φρημαν στο Se7en". :lol:

Αλλα ξεχασα. Σιγα μην ηξερε ο Ρον τι γινεται σε καθε υποκαταστημα της εταιρειας. :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
A-Viper7 έγραψε:Και για να τελειωνουμε λιγο με τους φανμποισμους, αν κάποιος αφελης πιστευει οτι μπορει να ξερει ντετερμινιστικα ποιος εκ των Σεννα, Σουμαχερ, Βερσταπεν, Αλο και σια (τυχαια η επιλιγη οδηγων) ειναι καλυτερος, παρακολουθει αλλο σπορ.

Ανθρωποι που εχουν φαει το παντοκ με το κουταλι δεν δειχνουν τετοια σιγουρια και αυθεντια αλλα ο μητσος απο τα πετραλωνα ΞΕΡΕΙ.

Τα 0.02 μου

2 παραδειγματα:

1) Καποιος λεει για παραδειγμα:
Πιστευω οτι ο καλυτερος οδηγος ολων των εποχων ειναι ο ταδε.
- Δεν ειναι αφελεια. Ειναι η γνωμη του. Μπορει μαλιστα να παραθεσει καποια επιχειρηματα, τα οποια σιγουρα καποιοι αλλοι θα προσπαθησουν να αντικρουσουν. O ορισμος της δημοκρατιας. Ο λογος υπαρξης των forums. Η ανταλλαγη αποψεων.

2) Και καποιος αλλος λεει:
Ο καλυτερος οδηγος ολων των εποχων ειναι ο ταδε και μπορω να το αποδειξω.
Τοτε ναι ειναι αφελης. Γιατι οπως σωστα ειπες, ειναι αδυνατο να υπολογιστει με ακριβεια ακομα και απο τους ανθρωπους του παντοκ.

Προσωπικα δεν εχω δει κανεναν αφελη απο το δευτερο παραδειγμα εδω μεσα στο petrolheads. Διαβαζοντας το μηνυμα σου ομως, δινεις την εντυπωση οτι εχουμε μερικους απο το δευτερο παραδειγμα αναμεσα μας (αντι να ειναι κλεισμενοι στο ψυχιατρειο). Θελεις να γινεις πιο συγκεκριμενος και να μας πεις ποιοι αφελεις χρηστες ισχυριστηκαν κατι τετοιο?

'Η να υποθεσω οτι θα κανεις δευτερη γαργαρα σε μια μερα, ρισκαροντας να φανεις ο αφελης εσυ ο ιδιος? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
George_Prix έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:Και για να τελειωνουμε λιγο με τους φανμποισμους, αν κάποιος αφελης πιστευει οτι μπορει να ξερει ντετερμινιστικα ποιος εκ των Σεννα, Σουμαχερ, Βερσταπεν, Αλο και σια (τυχαια η επιλιγη οδηγων) ειναι καλυτερος, παρακολουθει αλλο σπορ.

Ανθρωποι που εχουν φαει το παντοκ με το κουταλι δεν δειχνουν τετοια σιγουρια και αυθεντια αλλα ο μητσος απο τα πετραλωνα ΞΕΡΕΙ.

Τα 0.02 μου

2 παραδειγματα:

1) Καποιος λεει για παραδειγμα:
Πιστευω οτι ο καλυτερος οδηγος ολων των εποχων ειναι ο ταδε.
- Δεν ειναι αφελεια. Ειναι η γνωμη του. Μπορει μαλιστα να παραθεσει καποια επιχειρηματα, τα οποια σιγουρα καποιοι αλλοι θα προσπαθησουν να αντικρουσουν. O ορισμος της δημοκρατιας. Ο λογος υπαρξης των forums. Η ανταλλαγη αποψεων.

2) Και καποιος αλλος λεει:
Ο καλυτερος οδηγος ολων των εποχων ειναι ο ταδε και μπορω να το αποδειξω.
Τοτε ναι ειναι αφελης. Γιατι οπως σωστα ειπες, ειναι αδυνατο να υπολογιστει με ακριβεια ακομα και απο τους ανθρωπους του παντοκ.

Προσωπικα δεν εχω δει κανεναν αφελη απο το δευτερο παραδειγμα εδω μεσα στο petrolheads. Διαβαζοντας το μηνυμα σου ομως, δινεις την εντυπωση οτι εχουμε μερικους απο το δευτερο παραδειγμα αναμεσα μας (αντι να ειναι κλεισμενοι στο ψυχιατρειο). Θελεις να γινεις πιο συγκεκριμενος και να μας πεις ποιοι αφελεις χρηστες ισχυριστηκαν κατι τετοιο?

'Η να υποθεσω οτι θα κανεις δευτερη γαργαρα σε μια μερα, ρισκαροντας να φανεις ο αφελης εσυ ο ιδιος? :hmmm:

Αρα ειμαι καποιος που κανει γαργαρες οταν βρισκει τα δυσκολα και θα επρεπε να ειναι κλεισμενος σε ψυχιατρείο. Μαλιστα. Συμπεριφορα κατω απο τη βαση αλλα δε γαμεις.

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι η F1 ειναι ενα πολυπλοκο σπορ και θα επρεπε να προσεχουμε τι παιρνουμε ως δεδομενο. Ο φιλος σου ο Γιωργος συνεκρινε χρονους απο δυο διαφορετικα sessions, με 2 διαφορετικους οδηγους, 2 διαφορρτικα σασσι και μαλλον διαφορετικα engine modes για να μας δειξει οτι το μοτερ της Χοντα ετρωγε 6 δευτερόλεπτα.

Αυτο, και να με σχωρας, αμα το πεις σε οποιαδήποτε ομαδα F1 θα προκαλεσει γελιο στην καλυτερη.

Τέτοιες "αναλυσεις" θελουμε να κανουμε εδω; Αν ναι, κανενα προβλημα. :)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#624580 @A-Viper7 αν διαβασεις προσεκτικα το μηνυμα μου θα δεις οτι δεν ειπα πως εισαι εσυ για το ψυχιατρειο. Ειπα οτι ειναι για το ψυχιατρειο οποιος αφελης πει οτι "ο ταδε ειναι ο καλυτερος και μπορω να το αποδειξω". Γιατι οπως σωστα ειπες αυτο ειναι κατι σχεδον αδυνατο να αποδειχτει ακομα και απο αυτους που ειναι στο παντοκ και εχουν απιστευτο αριθμο δεδομενων να αναλυσουν.

Αλλα ευτυχως εδω μεσα δεν εχουμε τετοιους "τρελους" τυπους. Αλλοι λενε οτι θεωρουνε σαν καλυτερο τον Αλονσο, αλλοι λενε το Λουη και αλλοι το Σουμυ. Οσο δε λεω σε καποιον "εισαι αφελης που υποστηριζεις το Λουη" και αυτος δε με λεει αφελη που υποστηριζω τον Αλονσο, ολα καλα κι ολα ωραια :s_smile
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#624582 Το πακετο μακλαρεν εφαγε 6 δευτερολεπτα απο το πακετο Μερσεντες.
Και μεγαλο ρολο σε αυτο επαιζε το μοτερ πως να το κανουμε?
Με το ζορι εσυ να τα βγαλεις 3,5.
Ο Λουης στο q1 εχει στοχο να περασει q2 με τις λιγοτερη δυνατη προσπαθεια στον ιδιο και στο μονοθεσιο του. Αν ηθελε δλδ δεν μπορουσε να γυρισει στο 1,27? Σαφως. Αλλα δεν τον ενοιαζε!!
Η μακλαρεν μπορουσε να παει πιο γρηγορα απο το 1,31-1,32?? Παπαρια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#624583 Ναι,για ψυχιατρείο είναι όσοι λένε ότιμπορούν να αποδείξουν ποιός είναι ο goat. Από την αλλη απόλυτα λογικοί αυτοί που αποδεικνύουν πόσο απατεώνας είναι ένας 4κις πρωταθλητής . Από το 2006 κιόλας. Οχιά πού να στα λέω, βάλε το ΣΩΣΤΌ ΑΒΑΤΑΡ και κάτσε να γελάσεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Ναι,για ψυχιατρείο είναι όσοι λένε ότιμπορούν να αποδείξουν ποιός είναι ο goat. Από την αλλη απόλυτα λογικοί αυτοί που αποδεικνύουν πόσο απατεώνας είναι ένας 4κις πρωταθλητής . Από το 2006 κιόλας. Οχιά πού να στα λέω, βάλε το ΣΩΣΤΌ ΑΒΑΤΑΡ και κάτσε να γελάσεις.

Τις περισσοτερες φορες δυσκολευομαι να καταλαβω τι εχεις στο μυαλο σου. ΑΝ καταλαβα καλα αναφερεσαι σε μενα που εκραζα το Φεττελακο εδω και καμια 10αρια χρονια (μην υπερβαλεις και λες απο το 2006).

ΑΝ καταλαβα καλα λοιπον και αυτο ειναι το θεμα συζητησης, θα σου πω το ιδιο που λεω εδω και καμποσα μηνυματα. Οτι ελεγα απλα τη γνωμη μου για το Γερμανο, οπως εκανε ο καθε φιλαθλος που ελεγε τη δικη του γνωμη. Εγω ελεγα οτι ειναι ενας γρηγορος οδηγος, με απιστευτη θεληση για τη νικη, ο οποιος ομως ειναι πολυ επιρρεπης στα λαθη και εχει πολυ ευθραυστη ψυχολογια. Επισης ελεγα οτι δε μου λενε τιποτα οι τιτλοι, γιατι τους πηρε με διαστημοπλοιο χωρις ενα κορυφαιο ομοσταβλο να τον κοντραρει. Δεν ειπα |λογοκρισία| οποιον θεωρουσε/θεωρει κορυφαιο το συγκεκριμενο οδηγο ουτε ειπα ποτε "οριστε ρε ασχετοι οι αποδειξεις της ανικανοτητας του". Ελεγα απλα τη γνωμη μου. Κακο ε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Geo f1 έγραψε:Το πακετο μακλαρεν εφαγε 6 δευτερολεπτα απο το πακετο Μερσεντες.
Και μεγαλο ρολο σε αυτο επαιζε το μοτερ πως να το κανουμε?
Με το ζορι εσυ να τα βγαλεις 3,5.
Ο Λουης στο q1 εχει στοχο να περασει q2 με τις λιγοτερη δυνατη προσπαθεια στον ιδιο και στο μονοθεσιο του. Αν ηθελε δλδ δεν μπορουσε να γυρισει στο 1,27? Σαφως. Αλλα δεν τον ενοιαζε!!
Η μακλαρεν μπορουσε να παει πιο γρηγορα απο το 1,31-1,32?? Παπαρια.

Ο καθενας οσο μπορει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:
g8777 έγραψε:Ναι,για ψυχιατρείο είναι όσοι λένε ότιμπορούν να αποδείξουν ποιός είναι ο goat. Από την αλλη απόλυτα λογικοί αυτοί που αποδεικνύουν πόσο απατεώνας είναι ένας 4κις πρωταθλητής . Από το 2006 κιόλας. Οχιά πού να στα λέω, βάλε το ΣΩΣΤΌ ΑΒΑΤΑΡ και κάτσε να γελάσεις.

Τις περισσοτερες φορες δυσκολευομαι να καταλαβω τι εχεις στο μυαλο σου. ΑΝ καταλαβα καλα αναφερεσαι σε μενα που εκραζα το Φεττελακο εδω και καμια 10αρια χρονια (μην υπερβαλεις και λες απο το 2006).

ΑΝ καταλαβα καλα λοιπον και αυτο ειναι το θεμα συζητησης, θα σου πω το ιδιο που λεω εδω και καμποσα μηνυματα. Οτι ελεγα απλα τη γνωμη μου για το Γερμανο, οπως εκανε ο καθε φιλαθλος που ελεγε τη δικη του γνωμη. Εγω ελεγα οτι ειναι ενας γρηγορος οδηγος, με απιστευτη θεληση για τη νικη, ο οποιος ομως ειναι πολυ επιρρεπης στα λαθη και εχει πολυ ευθραυστη ψυχολογια. Επισης ελεγα οτι δε μου λενε τιποτα οι τιτλοι, γιατι τους πηρε με διαστημοπλοιο χωρις ενα κορυφαιο ομοσταβλο να τον κοντραρει. Δεν ειπα |λογοκρισία| οποιον θεωρουσε/θεωρει κορυφαιο το συγκεκριμενο οδηγο ουτε ειπα ποτε "οριστε ρε ασχετοι οι αποδειξεις της ανικανοτητας του". Ελεγα απλα τη γνωμη μου. Κακο ε? :hmmm:

Αχος βαρύς ακούγεται πολλά χάχανα πέφτουν. Μήνα σε γάμο ρίχνονται μηνα σε χαροκοπι; :hmmm:
Ουδέ σε γάμο ρίχνονται :adminpower: ουδέ σε χαροκοπι :adminpower:

Το πετρολχεντζ κάνει πόλεμο με Γιωργηδες και Γκεους.

Μια Οχιά τους πλάκωσε στου Ναντου το τσιφλίκι:
«Γιώργαινα, ρίξε τ’ άρματα , δεν είναι εδώ Σιγκαπούρη.
Εδώ είσαι σκλάβα του Ογδονταεφτα, σκλάβα του Μικερφουλη ».

«Η Μακκα κι αν προσκύνησε, κι αν τούρκεψεν η Χόντα,
ο Ναντο αφέντες Ντεννιδες δεν έκαμε, δεν κάνει».

:lipsealed: αυλί στο χέριν άρπαξε, τους φορουμιτες κράζει:
«Σκλάβες του Σπαρτικλ μη ζήσωμε, παιδιά μ’, μαζί μου ελάτε»
και κεφαλαία γράψανε, κι όλοι φωτιά γενήκαν.

:(