JimClark έγραψε:Μου περνάνε όλα απαρατήρητα, εκτός της Γκιώνας στο φόντο (η καμπουρίτσα στη φωτό του i30xngti~~ η φωτό είναι τραβηγμένη από το δρόμο Πανουργιά - Καλοσκοπής 2 χλμ έξω από τη Καλοσκοπή) και στη φώτο του φιέστα που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ που στο βάθος φαίνονται τα Βαρδούσια και έχω ρίξει ένα επικό #2 στα δεξιά, στο σημείο της φώτο
Ο συγγενής – συνοδηγός κατέβηκε από το Samurai για να ελέγξει το παγωμένο οδόστρωμα. Η ελάφρυνση του βάρους στο όχημα, με την απεπιβίβαση του συνοδηγού, ουσιαστικά επέτρεψε το γλίστρημα του αυτοκινήτου προς τη χαράδρα. Σημειώστε πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το Samurai δε διέθετε τα κατάλληλα ελαστικά, δηλαδή δεν είχε χιονιού (ακόμα καλύτερα στην περίπτωση αυτή ) η έστω χειμερινά ελαστικά, τα οποία πολύ πιθανό να μην επέτρεπαν το τόσο έντονο γλίστρημα του αυτοκινήτου…
Δυστυχώς, το τραγικό αυτό γεγονός, επαναφέρει την προ ημερών κουβέντα που είχαμε εδώ στο newsauto περί χειμερινών ελαστικών.
Μήπως πρέπει λοιπόν πρέπει να σκεφτούν οι ιθύνοντες την υποχρεωτική χρήση χειμερινών ελαστικών για συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας και για συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
g8777 έγραψε:Τα ελαστικά “σκότωσαν” τον ΝιτσιάκοΈχουν ξαμοληθει όλοι να πιέσουν την κυβέρνηση για επιβολή υποχρεωτικής χρήσης των χειμερινών ελαστικών, προφανώς έχουν πέσει μεγάλα πακέτα από τους εισαγωγείς ελαστικών
Ο συγγενής – συνοδηγός κατέβηκε από το Samurai για να ελέγξει το παγωμένο οδόστρωμα. Η ελάφρυνση του βάρους στο όχημα, με την απεπιβίβαση του συνοδηγού, ουσιαστικά επέτρεψε το γλίστρημα του αυτοκινήτου προς τη χαράδρα. Σημειώστε πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το Samurai δε διέθετε τα κατάλληλα ελαστικά, δηλαδή δεν είχε χιονιού (ακόμα καλύτερα στην περίπτωση αυτή ) η έστω χειμερινά ελαστικά, τα οποία πολύ πιθανό να μην επέτρεπαν το τόσο έντονο γλίστρημα του αυτοκινήτου…
Δυστυχώς, το τραγικό αυτό γεγονός, επαναφέρει την προ ημερών κουβέντα που είχαμε εδώ στο newsauto περί χειμερινών ελαστικών.
Μήπως πρέπει λοιπόν πρέπει να σκεφτούν οι ιθύνοντες την υποχρεωτική χρήση χειμερινών ελαστικών για συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας και για συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
![]()
![]()
![]()
Γατοκεφαλα.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]