Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:LoL
θα ηθελα να δω καποια τεστ και επι Ελληνικου εδαφους.Δεν εχω την εκτιμηση του Ντιμσαμπα,διαβαζωντας για την 4κινηση του,αλλα το μικρο του βαρος( 1280 κιλα)παροτι δεν ειναι πολυ δυνατο λογω 1,6 λιτρων, μπορει να το βοηθησει να φερνει καλα αποτελεσματα.
Διάβασα ένα άρθρο που εκθειάζει πως είναι ένα από τα λίγα sport ( ελάχιστα τον τελευταίο καιρό) αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν σε λευκό χαρτί κ όχι πάνω σε ήδη υπάρχουσα έκδοση με ταυτόχρονη παρουσίαση νέου κινητήρα...Όπως είπε κ ένας πιο πάνω η χαρά των σχεδιαστών κ μηχανικών... Dimsabas έγραψε:261 άλογα και 36 κιλά ροπής. Τα εργοστασιακά EVO και STi δεν ήταν πολύ παραπάνω κι ήταν βαρύτερα.
Δεν είναι το γκάζι το πρόβλημά του, αλλά ότι οι φτερούγες έχουν σβήσει μια δεκαετία τώρα.
Ξέρω ότι το φόρουμ έχει σχεδόν καθολική απέχθεια στα CVT.
Ο άλλος του έλεγε τις προάλλες πχ πως στην εθνική δεν πάει με τίποτα πάνω από 178χαω...

markvag έγραψε:Πάντως, σε συζήτηση με τον μηχανικό της εταιρείας που συντηρεί τα οχήματα, μεταξύ άλλων και μία σειρά Yaris 1.4D που έχουμε, μου είπε πως τα συγκεκριμένα είναι αθάνατα... Γύρω στα 500Κ χλμ αρχίζουν να βγάζουν κάτι ψιλά, που κυρίως οφείλονται στο ότι αναπτύσσονται βακτήρια στο σύστημα του καυσίμου, λόγω του βιοντήζελ. Αν βάζεις καθαριστικό κάθε 2-3 γεμίσματα λέει, δεν παθαίνουν τίποτα ποτέ...
Μιλάμε για αμάξια τώρα που πάνε μονίμως με τέρμα γκάζι για 400-500Κ χλμ...Ο άλλος του έλεγε τις προάλλες πχ πως στην εθνική δεν πάει με τίποτα πάνω από 178χαω...
) μου είπαν οτι αφαίρεσαν και τον κόφτη τελικής που είχε στα 180 , το είχα υποψιαστεί 185 στο κοντέρ τερμάτιζε μου φαινόταν περίεργο γιατί το είχα δοκιμάσει στην εθνική σε σημείο που είχε ελαφριά ανηφόρα στο πήγαινε και στο ίδιο σημείο στην επιστροφή που ήταν ελαφριά κατηφόρα πάλι 185 . Αν είναι η έκδοση Van ίσως να εχει ενα κλικ κάτω τον κόφτη στα 175 απο οτι εχω δει στο δικό μου με GPS δείχνει 4-5 χλμ παραπάνω στο κοντέρ, τέλος επειδή τα πάνε τέρμα γκάζι μάλλον καλό τους κάνει λόγω μακριάς 6ης ανεβάζουν τέρμα πιέσεις και ξεκαπνίζουν εgr dpf αλλα ταυτόχρονα οι στροφές είναι χαμηλά , 3-3,5 χιλιάδες και δεν κινδυνεύουν να κτυπήσουν κανα στρόφαλο πχ.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]