- 07 Ιαν 2020, 15:00
mirage έγραψε:George_Prix έγραψε:Geo f1 έγραψε:Θαυμαζω που αντι να ναι καπου καί να ξοδευει τα εκατομμύρια που εχει, συλλεγει εμπειριες σε κατι τοσο δυσκολο. Χωρις να το παιζει ντιβα.
Αυτο μενει μονο ρε Γιωργο. Η διαθεση για προσπαθεια, η καυλα για οποιοδηποτε ειδος τιμονιου, τα tie wraps στο στομα και το αγριεμενο ματι.
Θα κρινουμε τον Αλονσο σαν οδηγο στα 40 του σε εναν "αστειο" αγωνα σαν το Ντακαρ? Που δεν υπαρχει καν συγκεκριμενη διαδρομη να ακολουθησεις και που παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο η τυχη? Και μαλιστα την πρωτη φορα που πατησε χωμα στη ζωη του?
Ο ανθρωπος ειναι οδηγος πιστας. Και ΟΠΟΤΕ βρεθηκε σε πιστα, ειτε με χρεπι F1, ειτε με λοιπα αμερικανικα χρεπια, ξεχωριζε σα τη μυγα μεσ' το γαλα!
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις αστειότητες για ένα αγώνα οπως το Ντακάρ. Ακού αστείος και τύχη. Έλεος
Αρχικα να τονισω οτι εβαλα το "αστειο" σε εισαγωγικα. Και το εκανα απο σεβασμο σε σενα ή οποιονδηποτε αλλο του αρεσει ο συγκεκριμενος αγωνας.
Αφου το σοβαρεψες ομως το θεμα, ας πω λιγο πιο αναλυτικα την αποψη μου. Προσωπικα θεωρω ΑΣΤΕΙΟ (με κεφαλαια και χωρις εισαγωγικα) το συγκεκριμενο αγωνα/θεαμα. Αυτο που με εξιταριζε απο παιδακι, ειναι το απολυτο οριο. Η ερωτικη σχεση του ελαστικου με την ασφαλτο. Το απολυτο φρεναρισμα. Το απολυτο στριψιμο. Η ιδανικη γραμμη. Ε λοιπον φιλε, αυτη η μορφη αγωνων δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα, οποτε δε μου κανει. Στην ουσια γουσταρω πολλες μορφες μηχανοκινητου αθλητισμου, αλλα ΜΟΝΟ η πιστα καλυπτει την αρρωστημενη τελειομανια που εχω στο μυαλο μου.
Παμε τωρα στον παραγοντα τυχη... Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δε θεωρω οτι μιλαμε για το λαχειο και ειναι σε ποιον τυχερο θα κατσει η νικη. Φυσικα θελει να εχει χερι καποιος, επισης να εχει τεραστια @@ και οπως σε ολους τους μηχανοκινητους αγωνες, μια καλη ομαδα/οχημα. Αλλα η τυχη παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο οτι μεσα στην πιστα (ή αλλους αγωνες) και αυτο με ξενερωνει αφανταστα.