Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Να ρωτησω........η Alexa ποια ειναι;![]()
Hellenic tifosi έγραψε:Κατόπιν παραίνεσης, στρέφομαι εδώ για τα θεματα smart home. Εν ταχει, σε εντελώς νέα εγκατάσταση (δεν εχει γινει τιποτα ακομα), ενδιαφέρομαι για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρησιμο μπορεί να μου προσφέρουν οι σμαρτ λειτουργίες.
Π.χ, με ενδιαφέρει ασφαλώς να μπορώ να ελέγχω ρολά, τέντες, φώτα, θερμοστάτη, συναγερμο, κάμερες καθώς και τον ηδη υπάρχοντα κλιματισμό (μεσω καποιου smart remote υποθέτω). Είμαι εντελώς άσχετος και μη κατατοπισμένος, και σκέφτομαι πως ισως ειναι καλύτερα να παω σε καποια επώνυμη λυση-πακέτο.
Από πλευράς σεταπ, σκέφτομαι ευθυς εξαρχης να προδιαγράψουμε πριζακια λαν σε κάθε δωμάτιο, και να εχουμε mesh wifi όπως αναφέρθηκε ώστε να πιανουμε τέλεια ολο το σπίτι.
Επισης, διάβαζα εδω για εξυπνες λαμπες, κλπ, και για να ειμαι ειλικρινης σκεφτόμουν πως θα ηταν προτιμότερο να εχουμε εξυπνους διακοπτες dimmer και απλά ετσι να δημιουργουμε τις διαφορετικές εντάσεις που θα θέλουμε για διαφορετικές ώρες και ανάγκες. Αν δεν κανω λαθος, οι συγχρονες λαμπες Led ειναι και οικονομικες, και μπορουν να ντιμαριστουν, σωστα;
Προτάσεις για συγκεκριμένο εξοπλισμο, η κατι που μου ξεφεύγει, είναι ευπρόσδεκτες!
Να μην ξεχάσω, αναφέρθηκε βεβαια και στο προηγουμενο θέμα, ιδεατα θα θέλαμε όλα να μπορούν να ελέγχονται και απο το google home - μην εχουμε 200 applications.
Hellenic tifosi έγραψε:Μα προς τα εκεί προσανατολιζομαι. Ούτε ξέρω πράγματα, ούτε έχω χρόνο να τα μάθω. Θέλω απλά η λύση να είναι η καλύτερη δυνατή.Εγώ έχω βρει Fibaro, Πολωνική εταιρεία που φτιάχνει συστήματα αυτοματισμού.
Θα είχε νόημα να πάω στον καυκα; θα με βοηθήσουν να το στησουμε, και μετά ο κανονικός ηλεκτρολόγος να περάσει ο,τι καλωδίωση χρειαζεται;
Επίσης, kilo, συμφωνώ απολύτως- χρειάζονται πάντα ΠΟΛΛΕΣ μπριζες. Απλά Για τα φώτα δεν κατάλαβα τι λες - αν ο διακόπτης δεν είναι σμαρτ Πώς ντιμαρεται η λάμπα από το κινητο;
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]