Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#620206 Ολοι εσεις υπερ του νομου και του αστυνομου ειστε.
Και οταν βλεπετε καποιον ματατζη να χτυπα διαδηλωτη ,διαμαρτυρεστε για τα ματια του κοσμου.
Σας εχω καταλαβει τι ρολο βαρατε και ποσο διπροσωποι ειστε.
Ακροδεξιοι μεχρι τα μπουνια.
Παντα αυτα ζητατε.
Νομους και παραδειγματικες τιμωριες ,το εχετε αποδειξει σε πολλα τοπικ.
Υπερασπιστες του 1142 του Μητσοτακη,που ο πατερας του ηταν δωσιλογος επι κατοχης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
italakias έγραψε:Εγω πιστευω οτι κατα βαθος ζηλευεις τους καπνιστες επειδη εισαι χεστης και φοβασαι να καπνισεις.
Επειδη μπορουμε και απολαμβανουμε τον καφε και το ποτο ενω εσυ δεν μπορεις
Οταν μετα το φαγητο αναβουμε το τσιγαρο εσυ πινεις σοδα για να χωνεψεις.
Μεστην μιζερια ζειτε οι μη καπνιστες και ειστε υπερ του νομου επειδη θελετε να μας στερηθει αυτη η απολαυση.
Δεν μπορεις να μου μιλας για παθητικο καπνισμα και καρκινο οταν βγαινεις μια φορα τον μηνα για τσοκολατα ή καφε .
Ωπα ρε μαγκα,που σε γεμησαμε καρκινο.

harpymonk έγραψε:Darwin award winner?

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#620232 Έχεις ξεφύγ.. :s_laughat

Άβαταρ μέλους
By g8777
#620255 Ιταλακια όποτε θες έρχεσαι να πάμε σε παραδοσιακό καφενε μς τόση καπνα (από ιδιοπαραγομενο καπνό Ξηρομέρου :whistlink: ) που ο καφετζής κυκλοφορεί με λάμπα θυελλης. :iconcool:

Άσε τους άλλους να πίνουν μπύρες κάνοντας τσιχλοφουσκες. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Ιταλακια όποτε θες έρχεσαι να πάμε σε παραδοσιακό καφενε μς τόση καπνα (από ιδιοπαραγομενο καπνό Ξηρομέρου :whistlink: ) που ο καφετζής κυκλοφορεί με λάμπα θυελλης. :iconcool:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Η πλάκα είναι ότι περιεγραψες το καφενείο στο χωριό της μάνας μου. Όταν μπήκα κουναγα τα χέρια μου να φύγει ο στατικός καπνός για να προχωρήσω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Ιταλακια όποτε θες έρχεσαι να πάμε σε παραδοσιακό καφενε μς τόση καπνα (από ιδιοπαραγομενο καπνό Ξηρομέρου :whistlink: ) που ο καφετζής κυκλοφορεί με λάμπα θυελλης. :iconcool:

Καπνό, ε;;; :shifty: :shifty: