- 13 Ιαν 2015, 17:06
The Ace έγραψε:Bayern7 έγραψε:Το "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη" είναι το αντίστοιχο του "βάρεσα κι εγώ βολές στο ΟΑΚΑ" ;;
Μάλλον όχι, στο μπάσκετ ας πούμε είναι όλα αγγελικά πλασμένα... 
Τα έχουμε συζητήσει εκατομμύρια φορές, μόνο εσείς οι -αγνοί- γαύροι
φαίνεται να μην το πιάνετε:
1) Υπάρχουν αποδείξεις (όχι ενδείξεις, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ότι έχουν στηθεί παράγκες (παράγκΕΣ, όχι απλά ΜΙΑ παράγκΑ) στο μπάσκετ ?
2) Έχετε πάρει 6 ευρωπαϊκά κύπελλα (έστω Ιντερτότο) στο ποδόσφαιρο και το έχω χάσει ?
3) Έχετε αποδειχτεί η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για τα τελευταία 20 χρόνια και μου έχει διαφύγει ?
Αυτά είναι μόνο τα χοντρά, για παίκτες, μεταγραφές, budget ομάδων κλπ υπάρχουν δεκάδες για να πούμε. Έχω δυναστεία στην Ελλάδα, γιατί έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη (άρα εξ'ορισμού και στην Ελλάδα). Αυτά με τις βολές τα μετράνε μόνο οι γαύροι (και φυσικά μόνο όταν χάνετε, όταν κερδίζετε οι βολές είναι πάντα σωστές)....
Με κάνεις να απαντήσω τώρα όπως θα απαντούσα σε έναν χαζό, ενώ δεν είσαι τέτοιος.
2-3. Προφανώς και όχι, γιατί το μπάσκετ δεν έχει το ίδιο μέγεθος με το ποδόσφαιρο. Αν το ποδόσφαιρο μας ήταν στο ίδιο επίπεδο ευρωπαϊκά όπως το μπάσκετ τότε θα μπορούσαν να γίνουν συγκρίσεις. Τώρα δε γίνεται. Αν μπορούσαμε να τα βάλουμε κάπως στο ίδιο επίπεδο θα μπορούσα να σου αντιπαραθέσω τους βαθμούς ας πούμε που έχω μαζέψει στους ομίλους, τις προκρίσεις στους 16 του CL, και τέλος κάτι πιο χειροπιαστό όπως η συγκεντρωτική βαθμολογία των ομάδων στην UEFA.
Στο ποδόσφαιρο σαν χώρα είσαι μικρομεσαίος, στο μπάσκετ είσαι στο τοπ 5 της Ευρώπης και σαν σύλλογοι (παο,οσφπ) και σαν εθνική ομάδα. Οπότε το να μου λες "Εγώ πήρα 6 ευρωλίγκες, εσύ δεν πήρες κανένα cl/europa" είναι άκυρο.
Και εγώ πήρα 2 συνεχόμενες ευρωλίγκες και πήγα άλλα τόσα final4 τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα έπαιρνα ένα παπάρι.
1. Ότι αποδείξεις υπάρχουν και στο ποδόσφαιρο. Της πλάκας δλδ. Κάτι τηλέφωνα (στημένα) του εθνικού μας ρουφιάνου του ταρζάν (αναξιόπιστος), που λέει κάποιος ότι είναι Ολυμπιακός και Αιγάλεω και γενικώς τηλεφωνικές συζητήσεις καφενειακού επιπέδου. Σαν να παίρνω εγώ τηλέφωνο τον kovathe και να του λέω " ο ολυμπιακος και η βέροια να νικάνε και οι αλλοι να πα να γαμηθούν". Κλαίν μάιν δλδ.
Η μόνη καταδίκη ήταν του Μπέου, κολλητού φίλου του προέδρου του παναθηναϊκού του Πατέρα, που πήρε το πέτσινο του 2010 και του πρώην προέδρου/ιδιοκτήτη της αεκ του Μάκαρου του Ψωμιάδη.
Ο Ολυμπιακός έχει το ακριβότερο ρόστερ, τον μεγαλύτερο λαό, τα περισσότερα εισιτήρια, τους ακριβότερους παίχτες και γι αυτό πήρε τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια*. Γιατί είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα και αυτό αποδεικνύεται και στην Ευρώπη (βλέπε βαθμολογία uefa).
* Εκτός από 2. Το ένα το γνωστό που το πήρε ο παο με παράγκα και την αλήστου μνήμης διαιτησία του Δούρου, το γνωστό "Δούριο πρωτάθλημα".
Και το άλλο του 2010 με την παράγκα του Πατέρα με συνέταιρο τον κολλητό του Μπέο και τον Ψωμιάδη.