Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#620002 Εγώ παραμονή ήμουν καλεσμένος σε σπίτι που κάθε χρόνο παραδοσιακά γινόταν ντουμάνι και φέτος δεν κάπνιζαν ούτε εκεί :dizzy:
Έβγαιναν όλοι έξω να καπνίσουν... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#620005 Όντως θετική αλλαγή ότι βγαίνεις έξω και δε βρωμοκοπαει καπνιλα, μου έκανε εντύπωση ότι ξαφνικά εφαρμόστηκε ο νόμος. Ελπίζω και σε άλλες θετικές αλλαγές.

don't blame the marketing
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Arrow έγραψε:Όντως θετική αλλαγή ότι βγαίνεις έξω και δε βρωμοκοπαει καπνιλα, μου έκανε εντύπωση ότι ξαφνικά εφαρμόστηκε ο νόμος. Ελπίζω και σε άλλες θετικές αλλαγές.

don't blame the marketing

+1 Έτσι :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Και να υποθέσω δεν γινόταν χαμός από κόσμο;

< >

γνωστος που δουλευει στην Παρνηθα μιλαει για πτωση του 40-50%
Άβαταρ μέλους
By Serf
#620044 Ακόμα κι εκεί που έπεσε η δουλειά λόγω της απαγόρευσης, θα επανέλθει. Ο κόσμος που προσωρινά αντιδρά, θα συνηθίσει. Plus κάποιοι που δεν πολυεβγαιναν λόγω καπνού, πλέον θα βγαίνουν. Όπως και με την χρήση του αυτοκινήτου στα χρόνια της κρίσης και της αύξησης της τιμής των καυσίμων. Για κάποια χρόνια η κίνηση είχε εξαφανιστεί από τους δρόμους, αλλά πλέον έχει επανέλθει δριμύτερη. Και ούτε οι τιμές των καυσίμων έπεσαν, ούτε ιδιαίτερες αυξήσεις στον κοσμακη δόθηκαν.

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By italakias
dimviii έγραψε:

< >

Παντου υπαρχει μειωση τζιρου στο 30-40%.
Υπαρχουν ευτυχως πονηρα καταστηματα που μετα απο καποια ωρα ,επιτρεπουν το καπνισμα.
Βγαινουν και λεσχες καπνιστων σιγα σιγα.
Θα φατε καλααααααα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat

Φίλοι που πήγαν νωρίτερα από εμένα είπαν ότι έκαναν περί τις δύο ώρες για να μπουν, από την κίνηση στο Μενίδι μέχρι τις ουρές στο τελεφερίκ αλλά και για μέσα. Εγώ που ανέβηκα αργότερα από Θρακομακεδόνες δε συνάντησα καθόλου κίνηση, μπήκα αμέσως στην πρώτη γόνδολα (έτσι λέγεται;) που πέρασε και η ουρά στην είσοδο ήταν μικρή, πέντε λεπτά μου πήρε στο περίπου.

Στο καζίνο μέσα ήταν αναμενόμενα φίσκα, όμως δεν ξέρω εάν το δείγμα ήταν φουσκωμένο λόγω γιορτών. Απροπό, για τους καπνιστές υπήρχε χώρος με τζάμια/τέντες που βλέπει προς την Αθήνα (παρακείμενος ουσιαστικά στη φυσούνα που μπαίνει ο κόσμος). Μπήκα για να δω ένα φίλο και βγήκα στο δίλεπτο, δεν παλευόταν με τίποτα. Η πλάκα είναι ότι και ο φίλος βγήκε μετά από λίγο, γιατί έκανε κρύο... :svivhaha:

Εξαιρετικά καθαρή η ατμόσφαιρα μέσα, μπράβο τους. Δείχνει πόσο ευχάριστοι είναι ΟΛΟΙ οι κλειστοί χώροι όταν είναι άκαπνοι.
Άβαταρ μέλους
By skous
italakias έγραψε:
dimviii έγραψε:

< >

Παντου υπαρχει μειωση τζιρου στο 30-40%.
Υπαρχουν ευτυχως πονηρα καταστηματα που μετα απο καποια ωρα ,επιτρεπουν το καπνισμα.
Βγαινουν και λεσχες καπνιστων σιγα σιγα.
Θα φατε καλααααααα.

Ευτυχώς έχουμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε σιγα σιγα την αύξηση στον (παρανομο) τζίρο με καταγγελίες στο 1142!

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#620057 Εγώ πλέον βλέπω το ενδεχόμενο να γυρίσω και να μην εχω πάρει ούτε μια καταγγελία όλες τις γιορτες!
Χαλάλι όμως :-)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#620065 Γκαντεμια ρε γμτ.

Δεν μπορεί,ολο και κάποιος εξυπνακιας θα βρεθεί να επιτρέψει το κάπνισμα.
Φινγκερ κροστ. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#620136 Επιβεβαιώνω το άκαπνο και στο καζίνο (έφερε και γούρι ).

Δυο-τρεις είδα με τσιγάρο στο στόμα (σβηστό), έτοιμους να (μας) γλεντήσουν. Είναι λυπηρό να μην επιτρέπουν τη συνοδεία τσιγάρου κατά το τζόγινγκ. Προφανώς δεν γνωρίζουν την απόλαυση που προσφέρει το combo. Κάποιοι διστάζουν να το δοκιμάσουν. Κάποιοι άλλοι φοβούνται. Και όλα αυτά τη στιγμή που δεν ενοχλούν/βλάπτουν κανέναν. Τσ τσ & τσ.

Άντε, και του χρόνου.Εικόνα

< >