Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
kovathe έγραψε:1,3 x βαρος σωματος ειναι επιπεδο λιγο πανω απο αρχαριος και οχι τπτ τρομερη επιδοση.
πχ:
http://www.exrx.net/Testing/WeightLifti ... rdsKg.html

...

Τα νούμερα που αναφέρει η ιστοσελίδα είναι για μία επανάληψη στο 100%;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#44418 Απλά Respect!

Άβαταρ μέλους
By Serf
#58365 Ζυγαριές-λιπομετρητές των €50 είναι αξιόπιστες; Π.χ. η http://www.you.gr/proionta/frontida-yge ... ch-ppw2250 ισχυρίζεται:
Λιπομέτρηση με ακρίβεια 0,1%
Μέτρηση ποσοστού νερού σώματος με ακρίβεια 0,1%
Μέτρηση οστεικής μάζας με ακρίβεια 0.1%
Μέτρηση μυϊκής μάζας με ακρίβεια 0.1%

Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά μαζί;;; Οκ, διοχετεύει ρεύμα στο σώμα. Και;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Serf έγραψε:Ζυγαριές-λιπομετρητές των €50 είναι αξιόπιστες; Π.χ. η http://www.you.gr/proionta/frontida-yge ... ch-ppw2250 ισχυρίζεται:
Λιπομέτρηση με ακρίβεια 0,1%
Μέτρηση ποσοστού νερού σώματος με ακρίβεια 0,1%
Μέτρηση οστεικής μάζας με ακρίβεια 0.1%
Μέτρηση μυϊκής μάζας με ακρίβεια 0.1%

Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά μαζί;;; Οκ, διοχετεύει ρεύμα στο σώμα. Και;

Έχω μια ακριβή Laika, η οποία "ισχυρίζεται" τα ίδια περίπου ποσοστά λάθους, σε BMI, BM, BF, BW κλπ....δεν νομίζω ούτε καν να πλησιάζει τα πραγματικά νούμερα....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#61984 Ψάχνω για γυμναστήριο στα Νότια (από Αργυρούπολη μέχρι Γλυφάδα) που να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Προσιτό, όχι 10€ το μήνα, αλά ούτε 100€. Γύρω στα 40 λέω, άντε λίγο παραπάνω.
2. Να βρίσκω εύκολα διάδρομο και κωπηλατική (αν γίνεται).
3. Να μπορώ να βρω έναν γυμναστή όταν τον χρειάζομαι. Δεν τον θέλω απαραίτητα πάνω από το κεφάλι μου, θέλω όμως να έρχεται όταν τον χρειάζομαι για μια βοήθεια. Δεν με χαλάει και το και παραπάνω, απλά φοβάμαι πως θα είναι ακριβό (έχω πληρώσει και personal training κάποτε...).
4. Να είναι γενικά καθαρό και να μην γίνεται χαμός.

Αν έχετε καμιά πρόταση, θα ήμουν ευγνώμων. Στόχος, είναι αρχικά η βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης και κατόπιν η ενδυνάμωση του αυχένα μηδέ βάση (ήπια).
Βάρος, λίγο θέλω να χάσω, 3-4 κιλά το πάρα πολύ.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#61988 Αυτά που περιγράφεις τα βρίσκεις και στο Yava με 10 το μήνα.
Τα 100 που λες μάλλον έχουν πουτάνες στα αποδυτήρια, τα 40 είναι αν θες να κάνεις διάδρομο δίπλα σε σελέμπριτρεις (δεν τα ξέρω αλλά Γλυφάδα μεριά θα έχει φωλιά).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#61991 100€ το μήνα έχουν κάτι Holmes και κακό συναπάντημα.
Δεν θέλω τα φτηνά, γιατί στα John Wider που πήγαινα, έπρεπε να περιμένεις να βρεις διάδρομο.
Γι'αυτό λέω να βρω κάτι ενδιάμεσο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#61998 Κάνε μια βόλτα στο Yava της γειτονιάς σου πριν μπεις στη διαδικασία να δώσεις 400€ το χρόνο για γυμναστήριο.

Ξέρω άτομο που πήγαινε σε συνοικιακό γυμναστήριο κι έκανε τη δουλειά του (γύρω στο 200άρι το χρόνο) και παράλληλα πήγε και έσκασε 500 για pull mour γυμναστήριο σε ξενοδοχείο στα ΒΠ για "PR".

Επιλογές.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#62011 Ωραίο φαίνεται, θα πάω αύριο να το δω από κοντά. Είναι και αρκετά κοντά μου, βολεύει, είναι και πολύ φτηνό, μια χαρά !
Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#62013 Γρηγορη κατα την αποψη μου ειναι τεραστιο λαθος να πληρωνεις γυμναστηριο για να κανεις διαδρομο.
Αν δε θες να κανεις σοβαρη προπονηση δυναμης, 1000 φορες να βρεις εναν καλο προπονητη στιβου και να πληρωνεις 30-40 € το μηνα να κανεις 2-3 προπονησεις τη βδομαδα σε ενα σταδιο με καλο ταρταν.
Γενικου σκοπου χωρις προσανατολισμο σε συγκεκριμενο αγωνισμα, με μπολικο τρεξιμο, σπριντακια, αλματακια, λιγο ενδυναμωση με καμια medicine ball και τιποτα βαρακια, trx κλπ.
Σιγουρα ειναι πολυ πιο κοντα σε αυτο που θες να πετυχεις και θα αποφυγεις και την απυθμενη βαρεμαρα και πιθανη καταστροφη των αρθρωσεων σου απο τους διαδρομους των γυμναστηριων.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#62026 Παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα μάλλον...
Δεν θέλω μόνο διάδρομο, θέλω όμως να βρίσκω εύκολα διάδρομο και να μην περιμένω.
Μόλις βελτιωθεί η φυσική κατάστασή μου (έχω πάνω από ένα χρόνο να γυμναστώ λόγω πόνων στην πλάτη μου), θέλω να κάνω ελαφρά βάρη για να δυναμώσω τους μύες της πλάτης, αυχένα, κλπ.
Τέλος, αν κάτι δεν αντέχω (και λόγω αυχένα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός...), είναι το κρύο, άρα δεν θέλω στο κρύο να τρέχω έξω.
Δεν απορρίπτω αυτό που λες, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερο το γυμναστήριο. Ειδικά σε τέτοια τιμή, σιγά το ποσό που θα δώσω.