Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#619058 Απο παλαιότερη προσφορά , το δικό μου εχει face lift αλλά βασικά ίδιο

https://www.lidl.de/de/silvercrest-kaffeemuehle/p299105

Εγώ ξέρω οτι τον κάνει μια χαρά τον καφέ μοσχοβολάει και ήπια σήμερα και χθες και το καταευχαριστηθηκα . Στη δουλεια ειχα ενα χειροκίνητο , αυτός ειναι πολυ καλύτερος
Άβαταρ μέλους
By otso
#619059 α ρε φουκαρα κιλο που πας και τα γραφεις
εδω μεσα δεν εχει κανει κανενας φτωχος

παλια ειχα ρωτησει και γω , να τον παρω; και λυθηκανε ολοι στα γελια
ειπα να σου γραψω να σβησεις το ποστ γιατι θα δεχτεις μπουλινγκ
αλλά ασε λεω μικρος ειναι αστον να εχει εμπειριες .

μαγκες για ελληνικο κανει;
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#619063 Η γιαγια σου μισες δουλειες εκανε! :lol:

Μετα τον μπακιρενιο τους χτυπουσαν στο χαβανι (μπρουτζινο γουδι) μεχρι να γινουν πουδρα.
Αλλιως τουρκικο της προκοπης δεν επιναν.
Άβαταρ μέλους
By otso
#619069 για γουδι δεν θυμαμαι , αν και βλακειες λεω , ρεβυθι καβουρντιζαν και αλεθαν αιντε στην καλυτερη περιπτωση με λιγο καφε μεσα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#619108 δεν εχω δει αναλυτικά μυλο καφέ απο μέσα, αλλά αυτός του λιντλ όντως κόβει ανομοιόμορφα, είναι σαν μικρό μπλέντερ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#620187 Ψάχνω κάνα καλό καφέ φίλτρου για το σπίτι Ελλάδα..πήρα από coffee island κλασσικό, αποτυχία..σα χώμα ήταν.
Δοκίμασα coffee lab αυτόν στη φωτο, οκ πίνουμε αλλά για 37€/κιλό δεν άξιζε..
Κάτι άλλο;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
KiloMeater έγραψε:Ψάχνω κάνα καλό καφέ φίλτρου για το σπίτι Ελλάδα..πήρα από coffee island κλασσικό, αποτυχία..σα χώμα ήταν.
Δοκίμασα coffee lab αυτόν στη φωτο, οκ πίνουμε αλλά για 37€/κιλό δεν άξιζε..
Κάτι άλλο;Εικόνα

Αυστρια τοσο ακριβοι ειναι? ποσο κανουν?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#620191 Δεν ειναι το θεμα η τιμη αλλα η ποιοτητα Ντιμη. Μεσα στην καρδια του καφε εισαι Κιλο. Ανετα φερνεις μια σακουλα σουπερμαρκετ με ποιοτικο καφε στην Ελλαδα, απορω που βρισκεις την ορεξη να ασχολεισαι με τις κοπριες που μας σερβιρουν εδω.

Τεσπα, ο,τι εγινε εγινε. Πηγαινε σε ενα σουπερ μαρκετ και τσιμπα αυτον. Εισαι και ατυχος btw, μετα τ' Αγιαννιου παιζουν τρελες προσφορες στα συγκεκριμενα (απο -30% και βαλε συνηθως). :iconcool:

Lessons learned i hope. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Μας εφεραν αυτη. Δεν εχω φοβερες απαιτησεις στον καφε. Ειναι τιμια? Τον καφε τον πηρα εγω.Εικόνα

.
Γιωργη άλλαξε αν μπορείς τη μηχανή και κράτα τον καφέ