Κατι θα ξερουν και αυτοι
χμ και το 2016 183 vs 133 Ver-Ric...

George_Prix έγραψε:Η κοινη λογικη ειναι πιο... "λογικη" προσεγγιση απο τα δικα σας επιχειρηματα οπως:
"Μα δεν τιμωρηθηκε οποτε δεν εκλεψε".
Φανταζομαι sparticle εισαι απο τα καλα παιδια που σεβονται τις αποφασεις των διαιτητων ετσι? Που ποτε δε μιλησαν για παραγκες του Μητροπουλου, του Μαρινακη και του Σαββιδη ετσι? Σε θαυμαζω πραγματικα για τον αγνο τροπο σκεψης σου, αλλα εγω ειμαι απο τους αυτους που κρινουν μονοι τους αυτα που βλεπουν και γραφουν στα τετοια τους τους διαιτητες και τα γνωστα συμφεροντα που εξυπηρετουν.
"Μα ειχε υψηλες τελικες και μετα το σκανδαλο οποτε δεν εκλεβε"
Geo f1 έγραψε:Team principals ratings
Κατι θα ξερουν και αυτοι
χμ και το 2016 183 vs 133 Ver-Ric...
Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:REALZEUS έγραψε:Ακόμα κι εκεί έχανε στις πολύ αργές στροφές και κέρδιζε στις πιο γρήγορες και στις ευθείες. Είχε να κάνει περισσότερο με την διαχείριση των ελαστικών. Η έλλειψη ήλιου βοηθούσε στο να μην υπερθερμαίνονται τα λάστιχα, το οποίο ήταν μόνιμο πρόβλημα της SF90.
Και το οποιο "προβλημα" φανηκε at the end of the season που ειπε κι ο Μπινοτακος ε?
Ποιο τέλος της χρονιάς;
Ξέχασες τα 5 σερί 1-2 που ξεκίνησε η χρονιά;
Τα 7, ΕΠΤΑ, 1-2 της Μερκ στους δέκα πρώτους αγώνες;
Πού ήταν η Φερράρι μέχρι την καλοκαιρινή διακοπή;
Επειδή έχεις μία εικόνα στο μυαλό σου πρέπει ντε και καλά να είναι σωστή;
ΥΓ. Α, και που 'σαι. Εκλερακος και Μπινοτακος από την μια, Μαξαρος από την άλλη, όχι ρε συ δεν είσαι φανμποι.
Από το Mi A1.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ποιο τέλος της χρονιάς;
Νίκος Παππάς έγραψε:Ξέχασες τα 5 σερί 1-2 που ξεκίνησε η χρονιά;
Τα 7, ΕΠΤΑ, 1-2 της Μερκ στους δέκα πρώτους αγώνες;
Νίκος Παππάς έγραψε:Πού ήταν η Φερράρι μέχρι την καλοκαιρινή διακοπή;
Νίκος Παππάς έγραψε:Επειδή έχεις μία εικόνα στο μυαλό σου πρέπει ντε και καλά να είναι σωστή;
Νίκος Παππάς έγραψε:Α, και που 'σαι. Εκλερακος και Μπινοτακος από την μια, Μαξαρος από την άλλη, όχι ρε συ δεν είσαι φανμποι.
REALZEUS έγραψε:Ο μόνος λόγος που είδα τι έγραψε είναι το quote σου, αλλά φυσικά δεν θα ασχοληθώ μαζί του, όπως έχω ήδη πει.
sparticle έγραψε:George_Prix έγραψε:Η κοινη λογικη ειναι πιο... "λογικη" προσεγγιση απο τα δικα σας επιχειρηματα οπως:
"Μα δεν τιμωρηθηκε οποτε δεν εκλεψε".
Φανταζομαι sparticle εισαι απο τα καλα παιδια που σεβονται τις αποφασεις των διαιτητων ετσι? Που ποτε δε μιλησαν για παραγκες του Μητροπουλου, του Μαρινακη και του Σαββιδη ετσι? Σε θαυμαζω πραγματικα για τον αγνο τροπο σκεψης σου, αλλα εγω ειμαι απο τους αυτους που κρινουν μονοι τους αυτα που βλεπουν και γραφουν στα τετοια τους τους διαιτητες και τα γνωστα συμφεροντα που εξυπηρετουν.
"Μα ειχε υψηλες τελικες και μετα το σκανδαλο οποτε δεν εκλεβε"
Μου υπαγορεύεις τι να σου λέω. Κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου, νομίζοντας ότι σου λέω εγώ αυτά τα λόγια.
George_Prix έγραψε:Εκανε ενα παλμαρε ΝΑΑΑΑ (με το συμπαθειο) ο Εκλερακος λιγο πριν.
George_Prix έγραψε:To τελος της χρονιας στο οποιο καταλαβε ο Μπινοτακος το "προβλημα" με το κρατημα.
Οχι δεν τα ξεχασα. Εσυ που επισης δειχνεις να εχεις καλο μνημονικο, για πες μας τωρα... Μετα τα συνεχομενα 1-2 της Mercedes, τη θυμασαι ποτε να πεφτει τριτο-πεμπτη μιση πιστα πισω? Ακομα και οταν δεν κερδιζε, εχανε οριακα. Ποτε δε σερνοτανε.
Εγω απλα παρουσιαζω την εικονα που εχω στο μυαλο μου και κρινομαι απο τους αλλους. Σωστη/λαθος ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Τον γιο τους Γιος;
Ετσι κανουν οι φανμποις. Κραζουν τους αντιπαλους. Αλλοι φανμποις σαν εσενα κραζουν το Verstappen κι εγω κραζω τη Ferrari.
"I remember, in 2014, we had a big gap to Mercedes, which I remember was above 80 horsepower at the time and we recognised it. We put a lot of effort and investment into our power unit to try to address it and to improve.
"And today we have got a smaller advantage compared to what they had at the time, and simply because we worked very hard as a team. I think I am somehow very happy for what we achieved."

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]