Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#618887 Team principals ratings

Εικόνα

Κατι θα ξερουν και αυτοι
χμ και το 2016 183 vs 133 Ver-Ric... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
George_Prix έγραψε:Η κοινη λογικη ειναι πιο... "λογικη" προσεγγιση απο τα δικα σας επιχειρηματα οπως:
"Μα δεν τιμωρηθηκε οποτε δεν εκλεψε".
Φανταζομαι sparticle εισαι απο τα καλα παιδια που σεβονται τις αποφασεις των διαιτητων ετσι? Που ποτε δε μιλησαν για παραγκες του Μητροπουλου, του Μαρινακη και του Σαββιδη ετσι? Σε θαυμαζω πραγματικα για τον αγνο τροπο σκεψης σου, αλλα εγω ειμαι απο τους αυτους που κρινουν μονοι τους αυτα που βλεπουν και γραφουν στα τετοια τους τους διαιτητες και τα γνωστα συμφεροντα που εξυπηρετουν.

"Μα ειχε υψηλες τελικες και μετα το σκανδαλο οποτε δεν εκλεβε"

Μου υπαγορεύεις τι να σου λέω. Κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου, νομίζοντας ότι σου λέω εγώ αυτά τα λόγια.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Geo f1 έγραψε:Team principals ratings

Εικόνα

Κατι θα ξερουν και αυτοι
χμ και το 2016 183 vs 133 Ver-Ric... :shifty:

Ενα "ALO" που ειναι εκει στις μετριες θεσεις τι ειναι; :hmmm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#618900 O Alo ειναι παντα εκει με οποιο χρεπι να οδηγει...Δες και τον BOT με το διαστημοπλοιο που ειναι :s_wink
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Ακόμα κι εκεί έχανε στις πολύ αργές στροφές και κέρδιζε στις πιο γρήγορες και στις ευθείες. Είχε να κάνει περισσότερο με την διαχείριση των ελαστικών. Η έλλειψη ήλιου βοηθούσε στο να μην υπερθερμαίνονται τα λάστιχα, το οποίο ήταν μόνιμο πρόβλημα της SF90.

Και το οποιο "προβλημα" φανηκε at the end of the season που ειπε κι ο Μπινοτακος ε?

Ποιο τέλος της χρονιάς;
Ξέχασες τα 5 σερί 1-2 που ξεκίνησε η χρονιά;
Τα 7, ΕΠΤΑ, 1-2 της Μερκ στους δέκα πρώτους αγώνες;
Πού ήταν η Φερράρι μέχρι την καλοκαιρινή διακοπή;

Επειδή έχεις μία εικόνα στο μυαλό σου πρέπει ντε και καλά να είναι σωστή;

ΥΓ. Α, και που 'σαι. Εκλερακος και Μπινοτακος από την μια, Μαξαρος από την άλλη, όχι ρε συ δεν είσαι φανμποι.

Από το Mi A1.

:lol: :lol: :lol:

Ο μόνος λόγος που είδα τι έγραψε είναι το quote σου, αλλά φυσικά δεν θα ασχοληθώ μαζί του, όπως έχω ήδη πει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Ποιο τέλος της χρονιάς;

To τελος της χρονιας στο οποιο καταλαβε ο Μπινοτακος το "προβλημα" με το κρατημα.

Νίκος Παππάς έγραψε:Ξέχασες τα 5 σερί 1-2 που ξεκίνησε η χρονιά;
Τα 7, ΕΠΤΑ, 1-2 της Μερκ στους δέκα πρώτους αγώνες;

Οχι δεν τα ξεχασα. Εσυ που επισης δειχνεις να εχεις καλο μνημονικο, για πες μας τωρα... Μετα τα συνεχομενα 1-2 της Mercedes, τη θυμασαι ποτε να πεφτει τριτο-πεμπτη μιση πιστα πισω? Ακομα και οταν δεν κερδιζε, εχανε οριακα. Ποτε δε σερνοτανε.

Οι ερωτησεις παραμενουν. Προς εσενα και οποιον αλλον εχει να αντιπαραθεσει σοβαρα επιχειρηματα (οχι "παρεμεινε η υψηλη τελικη" και τριχες):
- Τι εγινε και αρχισε να ΣΕΡΝΕΤΑΙ απο τη μια στιγμη στην αλλη η Ferrari (στην ουσια απο τοτε που ανοιξε το στομα του ο Max και ειπε τις αληθειες)?
- Ποια αλλη περιπτωση θυμαστε που μια ομαδα σαρωνε (νικες/poles) και την επομενη μερα (στην κυριολεξια) χαθηκε απο το χαρτη?

Νίκος Παππάς έγραψε:Πού ήταν η Φερράρι μέχρι την καλοκαιρινή διακοπή;

Να υποθεσω οτι αρχισε να κλεβει μετα την καλοκαιρινη διακοπη?

Νίκος Παππάς έγραψε:Επειδή έχεις μία εικόνα στο μυαλό σου πρέπει ντε και καλά να είναι σωστή;

Φυσικα και οχι. Εγω απλα παρουσιαζω την εικονα που εχω στο μυαλο μου και κρινομαι απο τους αλλους. Σωστη/λαθος ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.

Και μια και ειπαμε για εικονες, η πιο εντονη εικονα που εχω απο σενα ειναι αυτη που ειχες στο μυαλο σου για το Vettel.
Καθε φορα που παρουσιαζα λοιπον τη δικη μου εικονα "λιγος ο Vettel" η απαντηση/εικονα σου ηταν "4 κουπες οποτε κορυφαιος". Και οι 2 υπερασπιζομασταν τοσο σθεναρα την εικονα που ειχαμε για το Vettel... Ωραιες μερες!
Δεν ξερω αν εσυ εχεις αλλλαξει πλεον τη γνωμη σου για το Γερμανο, αλλα εγω ακομα την ιδια εικονα εχω. ΛΙΓΟΣ.

Νίκος Παππάς έγραψε:Α, και που 'σαι. Εκλερακος και Μπινοτακος από την μια, Μαξαρος από την άλλη, όχι ρε συ δεν είσαι φανμποι.

Ετσι κανουν οι φανμποις. Κραζουν τους αντιπαλους. Αλλοι φανμποις σαν εσενα κραζουν το Verstappen κι εγω κραζω τη Ferrari.

Το τι σεναριο εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ωστε να δικαιολογησεις το δικο σου φανμποισμο και να τον διαφοροποιησεις απο το δικο μου φανμποισμο, μονο εσυ το ξερεις φυσικα!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:Ο μόνος λόγος που είδα τι έγραψε είναι το quote σου, αλλά φυσικά δεν θα ασχοληθώ μαζί του, όπως έχω ήδη πει.

REALZEUS μη μας κουραζεις με το ignore που με εχεις ή με το υποτιθεμενο ignore που με εχεις. Στο ειπα και παλι. Αν θελεις να αγνοησεις καποιον, απλα τον αγνοεις. Ουτε τι γραφει σε αγγιζει ουτε απο quotes που διαβαζεις κατα λαθος μασας.

Εσυ για τον Α ή Β λογο δεν τηρεις το ignore σου, οποτε ειναι εντελως αστειο να προσπαθεις να δικαιολογησεις το ΓΙΑΤΙ δεν το τηρεις. Περιπου οσο αστειο ειναι το επιχειρημα σου "μα παρεμειναν οι υψηλες τελικες οποτε δεν εκλεβε η Ferrari" δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sparticle έγραψε:
George_Prix έγραψε:Η κοινη λογικη ειναι πιο... "λογικη" προσεγγιση απο τα δικα σας επιχειρηματα οπως:
"Μα δεν τιμωρηθηκε οποτε δεν εκλεψε".
Φανταζομαι sparticle εισαι απο τα καλα παιδια που σεβονται τις αποφασεις των διαιτητων ετσι? Που ποτε δε μιλησαν για παραγκες του Μητροπουλου, του Μαρινακη και του Σαββιδη ετσι? Σε θαυμαζω πραγματικα για τον αγνο τροπο σκεψης σου, αλλα εγω ειμαι απο τους αυτους που κρινουν μονοι τους αυτα που βλεπουν και γραφουν στα τετοια τους τους διαιτητες και τα γνωστα συμφεροντα που εξυπηρετουν.

"Μα ειχε υψηλες τελικες και μετα το σκανδαλο οποτε δεν εκλεβε"

Μου υπαγορεύεις τι να σου λέω. Κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου, νομίζοντας ότι σου λέω εγώ αυτά τα λόγια.

Δε σου υπαγορευω τιποτα. Ειπα "δικα σας επιχειρηματα" οποτε ειναι σαφες οτι δεν αναφερομαι μονο σε σενα, αλλα σε οσους εχουν εκφερει αποψη στο θεμα.

Μεσα στα "δικα σας" που ανεφερα, συμπεριλαμβανεται και το δικο σου "δε βρηκε τιποτα η FIA οποτε δεν εκλεψε" το οποιο θεωρω εντελως ατοπο επιχειρημα και σου εξηγησα το λογο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
George_Prix έγραψε:Εκανε ενα παλμαρε ΝΑΑΑΑ (με το συμπαθειο) ο Εκλερακος λιγο πριν.

Βγάλαμε λαγό :s_biggrin
Βρε πες το καθαρά! :shifty:

https://www.youtube.com/watch?v=RKeH_NDS2Qw&t=18
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:To τελος της χρονιας στο οποιο καταλαβε ο Μπινοτακος το "προβλημα" με το κρατημα.

Μπορει να το καταλαβε και μετα τους δυο πρωτους αγωνες, τι σημασια εχει αφου δεν μπορει να αλλαξει το μονοθεσιο;

Οχι δεν τα ξεχασα. Εσυ που επισης δειχνεις να εχεις καλο μνημονικο, για πες μας τωρα... Μετα τα συνεχομενα 1-2 της Mercedes, τη θυμασαι ποτε να πεφτει τριτο-πεμπτη μιση πιστα πισω? Ακομα και οταν δεν κερδιζε, εχανε οριακα. Ποτε δε σερνοτανε.

Φυσικα αφου ειχε το καλυτερο μονοθεσιο και τον καλυτερο οδηγο του γκριντ, που οταν επρεπε εκανε το καλυτερο για αυτον και την ομαδα. Οταν χανεις γιατι υστερεις λιγο σε τελικη δεν θα βρεθεις ποτε στην 5η θεση χωρις κατι αλλο να εχει παει στραβα.

Εγω απλα παρουσιαζω την εικονα που εχω στο μυαλο μου και κρινομαι απο τους αλλους. Σωστη/λαθος ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.

Η εικονα που εχεις στο μυαλο σου βασιζεται σε καποια δημοσιευματα και στις δηλωσεις του Μαξ; :svivhaha: Τον γιο τους Γιος; :svivhaha:
Ελα τωρα, και μας τα εχεις κανει τσουρεκια με αυτα οταν ολοκληρη FIA σε ελεγχους που εκανε δεν βρηκε κατι το μεμπτο;

Ετσι κανουν οι φανμποις. Κραζουν τους αντιπαλους. Αλλοι φανμποις σαν εσενα κραζουν το Verstappen κι εγω κραζω τη Ferrari.

Τον Μαξ τον κραζω για την συμπεριφορα του εντος και εκτος πιστας, τις υπερφιαλες δηλωσεις, το υφακι "μου χρωστατε" που του το εδωσε ο μπαμπας του, αντιστοιχος @@ στα νιατα του. ΟΧΙ για τις ικανοτητες του με το τιμονι οι οποιες ειναι υψηλες.

Αντιστοιχα για τον Φεττελ το μονο που εχω πει ειναι οτι δεν μπορει να πηρε 4 κουπες οντας μετριος, τιποτα αλλο. Ουτε υμνους, ουτε αποθεωσεις εχω γραψει.

Υποστηριζω Ferrari, μου αρεσουν καποιοι οδηγοι, αλλους τους αντιπαθω, ασχετως ικανοτητων. Αυτο ομως δεν με εμποδιζει να της τα "χωνω" για τα λαθη της η τα λαθη των οδηγων της, χωρις "ναι μεν αλλα".

Δεν υποστηριζα οδηγο και πριν σταματησει να εχω βρει τον αντικαταστατη του γιατι μονο ετσι απολαμβανω αυτο που βλεπω, ταυτιζομενος με καποιον. Οπως ακριβως βλεπω μπαλα γιατι μου αρεσει ασχετα αν παιζει ο Ολυμπιακος η η Λιβερπουλ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#618942 @Νίκος Παππάς για να μην κανω απειρα quotes, ετοιμασα ενα μαζεμενο σεντονι που απανταει στο μηνυμα σου!

1) To θεμα με το "προβλημα" που εντοπισε ο Μπινοτο "at the end of the season" ειναι οτι δουλευει τον κοσμο. Με το ιδιο "προβλημα" ΣΑΡΩΝΕ τα παντα ολα, λιγους αγωνες πριν η Ferrari.

Tο ιδιο ξεζουμισμα εκανε ο Hamilton οταν πετουσε το μονοθεσιο και το ιδιο εκανε οταν δεν πετουσε το μονοθεσιο. Οποτε η διαφορα απο την 1η θεση που τερματιζε οταν πετουσε, στη 2η θεση οταν το μονοθεσιο δεν πετουσε, αντικατοπτριζει απλα την ελαφρως μειωμενη δυνατοτητα του μονοθεσιου σε σχεση με παλια. Αυτα τα βλεπουμε εδω και χρονια... Μενει λιγο πισω στην εξελιξη η Mercedes ή δεν της καθεται το setup μια στο τοσο και τσιμπανε τιποτα νικες οι υπολοιποι. Ακομα και οταν χανει η Mercedes ειναι καπου εκει κοντα παλι (ΟΧΙ ΜΙΣΗ ΠΙΣΤΑ ΠΙΣΩ) και επιστρεφει στις νικες μετα απο 1-2 αγωνες.

Στην περιπτωση της Ferrari μιλαμε για αλλο πραγμα. ΠΕΤΟΥΣΕ και την επομενη στιγμη ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ.

2) Η εικονα που εχω στο μυαλο μου ΔΕ βασιζεται σ' αυτα που λεει ο γιος του Γιος. Βασιζεται στην αισχρη εικονα της Ferrari μεσα στην πιστα ΑΚΡΙΒΩΣ οταν ξεσπασε το σκανδαλο.

Απο το να βγαζω τα συμπερασματα μου μεσα απο τα λεγομενα του καθε Μαξακου και του καθε Μπινοτακου, προτιμω να διαβαζω τα χρονομετρα που δεν ψευδονται. Ασφαλεστερος και ευκολοτερος τροπος διεξαγωγης συμπερασματων!

Οταν κανει τις μαλακιες του μεσα στην πιστα ή οταν λεει κατι που θεωρω |λογοκρισία|, τοτε τον γραφω στα @@ το Μαξακο. Οταν πεταει μεσα στην πιστα ή οταν πει κατι με το οποιο συμφωνω, τοτε Μαξαρος! Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα κανω αγαλμα σε κανενα Alonso και σε κανενα Verstappen επειδη γουσταρω τα χερια τους.

3) Τα ειπα και στο sparticle αυτα, αλλα οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα, δε διαβαζεις καν αυτα που λεω ή τα αγνοεις σκοπιμως ωστε να εχεις ενα καλο λογο να μου την πεις.

Οι αποφασεις των διαιτητων/κριτων/αγωνοδικων δεν αποτελουν τεκμηριο αθωοτητας, ΕΙΔΙΚΑ στον αθλητισμο, που εχουμε δει ΤΑ ΑΙΣΧΗ. Για να μην παμε σε Ελληνικες και ξενες ποδοσφαιρικες παραγκες, ας παμε στα δικα μας στην F1. Ανεφερα ηδη μερικα παραδειγματα που ευνοηθηκε η Ferrari και σιγουρα εσυ απο τη μερια σου εχεις παραδειγματα στα οποια αδικηθηκε. Βεβαια οταν μια αποφαση αδικει την ομαδα σου, δεν εισαι τοσο νομοτυπος οσο εισαι τωρα. Σ' εκεινη την περιπτωση δε λες "αφου ετσι εκριναν οι κριτες, ΤΕΛΟΣ". Τοτε αρχιζεις τα σεντονια και τις καταρες προς τη FIA και τους ευννοημενους αντιπαλους.

4) Τον Μαξ τον κραζεις γιατι εισαι φανμποι και ειναι αντιπαλος (και καλα ξηγιεσαι). Ο Schumi ηταν ο πιο ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (που ξεπερναει ολες τις φαλτσοτιμονιες και φαλτσοδηλωσεις) οδηγος EVER (καμποσα ΣΚΟΠΙΜΑ τρακαρισματα/παρκαρισματα) και κανενας σας εδω μεσα δεν εχει πει κουβεντα. Ενω ο Max μπορει να κανει ενα ΜΗ ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΑΘΟΣ μεσα στην κ@υλ@ ενος 20χρονου και να τον σταυρωσετε.

Και ειλικρινα δε χαλιεμαι που το κανετε. Κι εγω φανμποι ειμαι και κανω το ιδιο με τους αντιπαλους. Αλλα το να προσπαθεις να το εκλογικευσεις και να μιλας για το παλιοπαιδο το Max ή να μου λες εμενα 1 φορα το μηνα οτι ειμαι φανμποι (λες και ειμαι ο μονος), δεν εχει καμια λογικη αφου οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε τα κολληματα μας και κανουμε το ιδιο πραγμα...

5) Καλα με το Vettel το κουρασατε ΠΟΛΥ το θεμα και οχι μονο εσυ φυσικα.

Εγω ελεγα το αυτονοητο, οτι με το συγκεκριμενο διαστημοπλοιο (μιλαμε για περιοδους που ο δευτερος ηταν πανω απο 1" πισω), το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ που μπορει να βγαλει ενας λογικος ανθρωπος εκεινα τα χρονια, ειναι ο οτι ο Vettel κερδισε το μετριο Webber με το ιδιο μονοθεσιο. Με την ψυχη στο στομα, αλλα κερδισε.

Αυτο το λογικοτατο επιχειρημα μου, εγινε τελικα το λαβαρο της επιθεσης των εχθρων. 9 στις 10 απαντησεις ηταν σε στυλ "χαχαχα τι λεει ο ασχετος, μιλαμε 4 κουπες σηκωσε ο Γερμανος, χαχαχα". Τη συνεχεια του Γερμανου την ειδαμε στις οθονες μας...

6) Σε εχω δει να τα χωνεις στην ομαδα και τους οδηγους σας κατα καιρους, οποτε το συγκεκριμενο ΔΕΚΤΟΝ!

Επισης απολυτα σεβαστος για μενα, οποιος λογος σε κανει να κατσεις να δεις εναν αγωνα. Ειτε ομαδα, ειτε οδηγος, ειτε και μονο για ν' ακουσεις τον ηχο των κινητηρων. Ομοιως και στο ποδοσφαιρο. Στη ζωη μου εχω παιξει πολυ περισσοτερη μπαλα, απο οση εχω δει στην TV. Καθομαι και βλεπω επιλεκτικα μερικα παιχνιδακια, ειτε παιζει μια "συμπαθης" ή μια "αντιπαθης" ομαδα.

Ειδαμε κατι αγωνες με επικες μαχες φετος. Η φαση με τους 2 πιτσιρικαδες (Verstappen/Leclerc) μας τσιτωσε ολους οσο ποτε τα τελευταια χρονια. Το ειπα και τοτε αλλα θα το πω και παλι τωρα. Καθοντουσαν μερικοι και βριζανε μαναδες και πατεραδες αντι να τους μεινει η γλυκα απο τις μαχες. ΕΙΔΙΚΑ σε αυτη τη φαση που ουτε καμια σημαντικη βαθμολογικη σημασια υπηρχε ουτε τιποτα, ειλικρινα δε με απασχολουσε καθολου τι αποφαση θα παιρνανε οι αγωνοδικες. Οι μαχες ροδα-ροδα ηταν αρκετες για να μου θυμισουν γιατι εχω κολλησει με το συγκεκριμενο αθλημα απο μικρο παιδακι.

Οποτε για να κλεισω, αυτη η κατηγοριοποιηση αναμεσα στους "καλους" που υποστηριζουν ομαδα και τους "κακους" που υποστηριζουν οδηγο, ειναι εντελως αστεια κατα την αποψη μου. Στο τελος του αγωνα αν ηταν καλος ολοι μαζι γουσταραμε και αν ηταν μαπα, ξενερωσαμε ολοι μαζι παρεουλα :)
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#619094 https://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/28311909/ferrari-proved-our-power-unit-was-legal

"I remember, in 2014, we had a big gap to Mercedes, which I remember was above 80 horsepower at the time and we recognised it. We put a lot of effort and investment into our power unit to try to address it and to improve.

"And today we have got a smaller advantage compared to what they had at the time, and simply because we worked very hard as a team. I think I am somehow very happy for what we achieved."

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#619095 Αν βγαλει κανενας στην ακρη την κλεψια που ειναι ανηθικη και καταδικαστεα, σε αυτο το αρθρο βλεπουμε τη διαφορα στην ηθικη που εχει η Ferrari απο τις υπολοιπες ομαδες. Η Ιταλικη ομαδα οταν εχανε δεν ελεγε τους αλλους κλεφτες. Εβαλε το κεφαλι κατω, δουλεψε και εφτασε στην κορυφη. Το πως γκρεμιστηκε απο την κορυφη μεσα σε μια στιγμη ειναι αλλο θεμα βεβαια το οποιο εκανε εντυπωση στους Max, Hamilton και πολλους ακομα λογικους ανθρωπους. Αλλα ΕΦΤΑΣΕ στην κορυφη :s_yes
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#619104 Οπως λεμε και στους αγωνες εδω, οποιος εχει αμφιβολιες πληρωνει και λυνει. Απο τη στιγμη που "λυθηκε" και δεν βρεθηκε κατι, το να μιλανε για κλεψια ειναι ανεκδοτο.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#619110 Τη Φερραρι ποτε δεν την υποστηριζα, ουτε τη συμπαθουσα, οπως θα θυμουνται οι πιο παλιοι εδω μεσα. Συμπαθω ομως την κοινη λογικη, και εδω το πραγμα εχει καταντησει θεατρο του παραλογου.
1. Πιστευεις οτι κλεβει; Protest, ελεγχοι, αποτελεσμα. Εχεις δικιο; Μπορεις να τους λες κλεφτες. Εχεις αδικο; Θα υποστεις τις συνεπειες.
2. Πιστευεις οτι κλεβει, αλλα δεν θελεις να τους καταγγειλεις, για εμπορικους ή αλλους λογους; Δικαιωμα σου και το κατανοω. Τα λες στον Ντιτριχ και τον Χελμουτ (Horner), στον PR Manager (Lewis) ή στον μπαμπα (Max) και ξεθυμαινεις. Δημοσιως κανεις μοκο.
3. Δεν τους καταγγελεις, αλλα τους κατηγορεις δημοσια και μαλιστα οχι στις κεντρικες συνεντευξεις, αλλα σε ενα κωλομεσο στα ολλανδικα, για να χυνουν τα 15χρονα φανγκερλζ στο Ροτερνταμ με το ποσο μαγκαsh εισαι; Σου ψυθιριζει στις αυταρες δυο λογακια ο Δρ Μαρκος, ο Κριστιαν, ο Σπιρτουλης, ο δικηγορος απο το Fuschl ή all of the above και καταληγουμε παλι στο Ν.2: ΜΟΚΟ

Αυτα.