Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#617345 θα τα δοκιμασω μολις μου τελειωσουν αυτα που εχω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#618410 Μην το κάνεις! :lol:

Δυστυχώς εντόπισα σε μένα ένα σημαντικό μειονέκτημα: κόβεσαι εύκολα!!! :thumbsdown:

Με τα Gillette Fusion Proglide δεν είχα κοπεί εδώ και χρόνια ούτε 1 φορά. Με τα παραπάνω Bic όσο και απαλά και αν ξυρίζομαι κόβομαι σε 4-5 σημεία. :thumbsdown: Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τυχαίο αλλά τελικά σφάζομαι για πλάκα. :vava:

Οπότε ξαναγυρνάω απογοητευμένος στα Gillette γκαντεμόσαυρε gianik. :rant:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#618472 Aπ τη στιγμή που δοκίμασα τα MACH3 δεν ασχολήθηκα με άλλο ξυράφι. Αυτό σε συνδιασμό με ξύρισμα μαζι με το ντους (ναι τζι, κανουν συχνά ντους οι άνθρωποι :adminpower: ) μου δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και με ξυράφια μηνων.
Και το γράφει κάποιος που ειχε τρελό θέμα με τα γένια του, τις μισές φορές το πρόσωπό μου γίνοταν σαν κώλος της μαϊμους :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#618477 +1000.
Μόνο Mach 3, από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν (μια 20ετία δηλαδής :lipsealed: ! ) ...
Άβαταρ μέλους
By fot
rx8_drifter έγραψε:Aπ τη στιγμή που δοκίμασα τα MACH3 δεν ασχολήθηκα με άλλο ξυράφι. Αυτό σε συνδιασμό με ξύρισμα μαζι με το ντους (ναι τζι, κανουν συχνά ντους οι άνθρωποι :adminpower: ) μου δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και με ξυράφια μηνων.
Και το γράφει κάποιος που ειχε τρελό θέμα με τα γένια του, τις μισές φορές το πρόσωπό μου γίνοταν σαν κώλος της μαϊμους :tomato:

Καθρέφτης στην ντουζιέρα; Θέλω να ξεκινήσω να ξυρίζομαι στο ντουζ.
Πριν, τα γενιά μου είναι πολύ σκληρά και μετά βαριέμαι.

Ψηνομαι να βάλω καθρέφτη μέσα στη ντουζιέρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By fot
rx8_drifter έγραψε:Aπ τη στιγμή που δοκίμασα τα MACH3 δεν ασχολήθηκα με άλλο ξυράφι. Αυτό σε συνδιασμό με ξύρισμα μαζι με το ντους (ναι τζι, κανουν συχνά ντους οι άνθρωποι :adminpower: ) μου δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και με ξυράφια μηνων.

Καθρέφτης στην ντουζιέρα; Θέλω να ξεκινήσω να ξυρίζομαι στο ντουζ.
Πριν, τα γενιά μου είναι πολύ σκληρά και μετά βαριέμαι.

Ψηνομαι να βάλω καθρέφτη μέσα στη ντουζιέρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo

Govus έγραψε:+1000.
Μόνο Mach 3, από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν (μια 20ετία δηλαδής :lipsealed: ! ) ...

Εχω και Mach3. Θα το γυρίσω σε αυτά μάλλον μιας και συμφέρει το πακέτο γιατί έχει 4 αντί 3 των Fusion Proglide.

Τα Bic Flex 5 πάντως ξύριζαν πολύ καλά. Για κάποιο λόγο όμως κόβεσαι πολύ εύκολα. Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:προσοχη στη διπλης οψεως μην πεσει στα ποδια σου

δεν θα εβαζα ταινια διπλης οψης,θα εβαζα κολλα που κολλαει παντου.Υπαρχει σε διαφορες μαρκες.
Γκουγκλ fix all,all fix,mamuth,turbo,
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:

δεν θα εβαζα ταινια διπλης οψης,θα εβαζα κολλα που κολλαει παντου.Υπαρχει σε διαφορες μαρκες.

+1
Οπως και δεν θα εβαζα γυαλινο καθρεπτη σε ντους. Υπαρχουν πλαστικοι που κανουν την ιδια δουλεια και δεν σπανε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:

+1
Οπως και δεν θα εβαζα γυαλινο καθρεπτη σε ντους. Υπαρχουν πλαστικοι που κανουν την ιδια δουλεια και δεν σπανε.

ελα ρε συ,υπαρχουν πλαστικοι καθρεπτες? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:

+1

ελα ρε συ,υπαρχουν πλαστικοι καθρεπτες? :hmmm:

Χρονια τωρα.
Ενα τυχαιο λινκ
https://www.plexiglas-spakouris.gr/port ... lexiglass/
Άβαταρ μέλους
By babakos

Συμφωνώ απόλυτα. Παρότι "obsolete" σαν προϊόν, για το δικό μου setup δεν έχω βρεί καλύτερο υποκατάστατο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#619020 Για να συμφωνούμε τόσοι πολλοί, δεν ειναι τυχαίο προϊόν :lol:
Στο μπάνιο που έχω τωρα τυχαίνει να έχει ολοκληρο τοίχο με καθρέφτη :lipsealed: :shifty:

Η αλήθεια ειναι όμως ότι μπορείς να παίξεις είτε με πτυσσόμενο που τον χρησιμοποιεί και η γκόμενα σου (σαν κι αυτόν που έχουν τα ξενοδοχεία) για να ξεφρυδιάζεται, είτε γυάλινο μεν, αλλά σωστή τοποθέτηση.

Πάντως, το έχω φτάσει πλέον σε τέτοιο επίπεδο αυτοματοποιησης που ξυρίζομαι χωρίς καθρέφτη. Και να σημειώσω οτι ΔΕΝ χρησιμοποιώ αφρό, αλλά οποιοδήποτε σαπούνι προσώπου. Τα απολέπισης κάνουν καλό αφρό.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#619251 Κουρευτική μηχανή για τα λίγα μαλλιά μου, σε αντικατάσταση παλιότερης, μεταξύ των δύο.
https://www.skroutz.gr/s/4739406/Philips-HC5450-80.html
https://www.skroutz.gr/s/20181946/Phili ... ips+hc5630

Η δεύτερη είναι -λεει- αδιάβροχη και έχει μπαταρία λιθίου. Είναι φετινό μοντέλο.
Για κάποιο λόγο όμως κλίνω προς την πρώτη. Χμ; Γνώμες ευπρόσδεκτες.