Corto Maltese έγραψε:Geo f1 έγραψε: Ο Μαξ πηρε ξανα την ταυτοτητα του Λεκλερ και βγηκε παναξια 3ος στην βαθμολογια με το 3ο μονοθεσιο.
O μόνος λόγος που βγήκε 3η η RBR είναι η επιλογή της φέτος να τρέξει με ένα μονοθέσιο σε αντίθεση με τη Φερράρι που έτρεχε με 2. Με το περσινό δίδυμο άνετα θα ήταν δεύτερη. Οπότε την παραμύθα του υπεράνθρωπου με το ΕΜΦΑΝΩΣ κατώτερο μονοθέσιο, στο ραφάκι με τα ηθικά πρωταθλήματα του Νάντο.
Σοβαρα τωρα?
Ας προσεχαν στην Φερραρι λοιπον...
Επισης δεν φταιει ο Μαξ που ο Γκασλυ δεν πηγαινε...Βεβαια στην Σουζουκα που εκαναν ιδιο χρονο στα quals me Albon καποιοι το πεταξαν και αυτο σαν επιχειρημα οτι οκ ο Μαξ δεν ειναι και κατι φοβερο
H redbull ηταν 3η δυναμη. Εκει τερματισε στους κατασκευαστες. Αν δεν σου αρεσει τι να σου κανω.



) και μερικες ακομα αποψεις μου πανω στην F1. Απο Διας εγινες ο θεος του πολεμου Αρης σε χρονο dt. Ξεκινησες να με βριζεις, να με ειρωνευεσαι και μαλιστα ειχες πει οτι με εβαλες στην ignore list. Να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα ενα πολιτισμενο διαλογο και με σενα και με ολους, αλλα σεβομαι την αποφαση σου και δε σου κρυβω οτι μετρησε για μενα που ειπες για ignore list και το ΤΗΡΗΣΕΣ (μεχρι τωρα). Οι περισσοτεροι που ξερω τρωγονται για κοντρες και επιστρεφουν στο αγαπημενο τους τρολλαρισμα του "εχθρου".