Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
diplomat έγραψε:Από τα εξωτερικά μόνο μεσκουνκλούμπ. :s_bye

Ελπίζω να τσιμπήσει η γριά. :shifty:

gianik έγραψε:Μια παροιμία στο Τουρκμενισταν λέει : το κόβει η πουτ@ν@ το μαμησι;
Ήθελα να ξερα όταν έφεραν πίσω τον Ογκνιεν τι σκέφτονταν...

.

Τους Μιμηδες. :shifty: :shifty:

Ε Τζούνιορα; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#617269 Αστον έχει πάει εκκλησία.. (έτσι μου βγάζει το GPS του..)

.
Άβαταρ μέλους
By melos86
diplomat έγραψε:Πολλά πίξελ για το τίποτα. Είναι γνωστό τοις καφάσι ότι όλα τα upgrades σε υλικό (ενδεχομένως και σε προπονητή) θα συμπέσουν με το νέο γήπεδο. Συνεπώsh, λίγη υπομονή θέλει το θέμα. Νταξ, δε σου λέω να χαθεί κάθε μέτρο, όμως σιγουραμέντε δεν παίζουν κάτι τεταρτοπέμπτες θέσεις που κινδυνολογούν κάποιοι. Και όχι τίποτε άλλο, μη μετατραπούν σε πανηγυρτζήδες οι ίδιοι με επιτυχίες στο νέο γήπεδο.

Οι ομαδες χτιζονται, δεν φτιαχνονται σε μια χρονια...
Δεν βλεπω την ΑΕΚ να επανακαμπτει ευκολα απο αυτα που ερχονται!! Σαφως και το γηπεδο θα δωσει μια αναταση στον κοσμο, εινια λογικο, αλλα η ομαδα δυσκολα να δειξει κατι παραπανω αν δεν αλλαξει η νοοτροπια! Και η νοοτροπια του καβουρα ειναι οτι αυτος κανει κουμαντο οταν ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι το μονο που ξερει απο μπαλα ειναι οι τραμπουκισμοι και το σχημα της!
Οπως εχουμε αναφερει αρκετες φορες εδω μεσα, το κλεμμενο θα το πληρωσετε χρυσαφι! :roll:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#617307 Μελο πλάκα έχετε οι μπουγατσαιοι. Ακόμα κλεμμένα και ΠΟΚ μετά από 40 χρόνια;; Και από πού και ως πού θεωρείς ότι υπάρχει κάποιου είδους "κάρμα" στο ποδόσφαιρο και θα τιμωρηθεί κατά κάποιον τρόπο η Κούλα ( για ένα απροσδιόριστο "κλεμμένο";) Αυτά σας εκπέμπουν οι Τζατζαραδες εκεί πάνω πρωί βράδυ; :lol:

Κοίτα τώρα να προετοιμάσεις το έδαφος για το επόμενο πρωτάθλημα που θα δουν τα εγγόνια σου, μιας και ΣΥΡΙΖΑ τέλος. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#617309 Αν και Ολυμπιακός θα διαφωνήσω, και όχι γιατί ο τζουνιορας είναι φίλος.
Η ΑΕΚ ή και ο Παναθηναϊκός ακόμα μπορούν εύκολα να επιστρέψουν στην κορυφή με καλές ομάδες, πλούσιο ρόστερ. Γιατί έχουν δυναμική, οπαδούς, εμπειρία και είναι στην Αθήνα, στην πρωτεύουσα, στην έδρα όλων των μεγάλων ομίλων.
Το μόνο που χρειάζονται είναι λεφτά και γήπεδο.
Τα πρώτα φτιάχνουν το δεύτερο και το δεύτερο τονώνει τα πρώτα.
Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις έσοδα από χρήσεις εμπορικές κάθε μέρα, δώδεκα μήνες τον χρόνο συν τα εισιτήρια.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#617310 Έλα φαγώθηκες κε Γιαννικ :s_roses . Άκου λοιπον:
Μιλάνε ολοι μιλάει και η μεγαλύτερη απάτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η ομάδα ντροπή, το καφενείο της Άνω
Τ(ρ)ουμπας που το έμβλημα του (το τετράφυλλο με το πέταλο) ήταν σήμα πακέτου τσιγάρων. :dizzy:
Ψευτες και κλέφτες μια ζωή, γαυροι του Βορρά που σεντόνι έχουν δει μόνο στο κρεββατι τους.
Οι ανύπαρκτοι κομπλεξικοί που αντάλλαξαν μια συμφωνία με ένα πρωταθλημα.
Δε φταίει κανένας άλλος όμως που με εκνευρίζει. Ο G φταίει... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#617314 @Junior
Είμαστε σπίτι μου με G8777 , Italakia και Stefan να δούμε την μπάλα... :shifty:
Αν γουστάρεις πέρνα από μία κάβα (ο μλκς με το jcb μου ήπιε όλο το κονιάκ :rant: ) ,φέρε μία μπουκάλα ουίσκι και έλα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#617317 Πρώτον Θα μαι αλλού. Ρώτα το Νίκο τον Παππα.
Δεύτερον Με G δε βλέπω μπαλα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#617318 O G δε βλέπει ρε, τον έχω πάνω κ παίζει τα μικρα να μας αφήσουν ήσυχους..

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#617326 Ο ΠΑΟΚ έφθασε στο “Καραϊσκάκής” με το χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού χούλιγκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού φέρονται να “επιτέθηκαν” στους παίκτες την ώρα της εισόδου στο γήπεδο.......
Πηγή :newsit.gr

Διδαξατε πολιτισμό πάλι...
Μετά λέτε γιατί σας μισεί όλη η κοινωνία..
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#617328 Επικίνδυνη (πλην σεβαστή) λογική ΙΜΗΟ να χρεώνεις μια ελάχιστη μειοψηφία σε ολόκληρο τον οργανισμό ΟΣΦΠ.

Απροπόζιτο, εκτός κι αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά, το 25% του τερμάτων του ΠΑΟ μέχρι στιγμής είναι από πέναλτυ (χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι φυσικά).
Άβαταρ μέλους
By gianik
#617329 Ναι diplomat, εχει παράγκα ο Αλ Αφουζ κ τσιμπάμε τα μπεναλτυ σαν στραγάλια.. :)

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#617330 Ραγκαπά σίγουρα δεν έχει, απλώς έχει πάρει το αυτί μου διαμαρτυρίες ότι σφάζεται ο ΠΑΟ στο γόνατο φέτος (που εν πολλοίς τις θεωρώ εν δυνάμει βάσιμες BTW).
Άβαταρ μέλους
By elteo
#617331 Gianik ποια όλη η κοινωνία; Η μισή Ελλάδα γαύροι είναι αφενός.....αφεδύο ποια μεγάλη ομάδα δεν έχει χούλιγκανς; Θα μου πεις ο βαζελος μεγάλη ομάδα; Κάποτε.....

Τώρα είναι καφετέρια στο Ζωγράφου.