Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Anonymous Founder έγραψε:Έχει εργοστασιακά xenon το Vectra;

xenos έγραψε:Εγώ να πω την αλήθεια, προσπάθησα να κάνω ένα sorting μέσω car. Έβαλα επιθυμητά χαρακτηριστικά (χρονολογία, χλμ, min ιπποδύναμη, κόστος) και είδα όοοολες τις διαθέσιμες λύσεις (σε sedan αλλά και μικρότερο 5πορτο), ωστέ να δω ποια μου κάνουν κλικ, ποια τελείως όχι κλπ.
Από τα πιο "μικρά" λοιπόν, θεωρώ ωραίο (αποδεκτό) το Α3, αλλά όσα είδα είναι φτωχά (εξοπλισμός 0 λέμε) και μου φαίνεται και περίεργο. Το αντίστοιχο golf (το χέσαμε τώρα) υστερεί πολύ; Το μοτέρ σίγουρα θα είναι πιο αδύναμο, αλλά οκ (μόνο turbo έχει αυτό, σωστά;
).
Η τζουλιέτα δεν μου πολυαρέσει μέσα και έχει κ λιγότερο χώρο.![]()
Τα άστρα/μπράβο δεν μου αρέσουν εμφανισιακά καθόλου.
Και μετά υπάρχουν τα "μεγάλα" Α4, πασσατ, κλπ. τα οποία ακόμα δεν τα έχω πετάξει έξω γιατί αντιθέτως με τα μικρότερα, τα βρίσκω πολύ πλούσια σε εξοπλισμό.
στην λύση corsa+ό,τι άλλο αγοράσετε πήγαινε πάρε ένα μεσαίο, οικονομικό (ίσως και SW) και βρες την χαρά στα ταξίδια που θα κάνεις πλέον με την γυναίκα που αγαπάς και τα παιδιά σου και όχι στην άσφαλτο.
drdino έγραψε:Τετραδιεύθυντη;
rx8_drifter έγραψε:Αλλα το 6αρι γερνει
Δυστυχώς κάποια "κακά" του παλιού φόρουμ γιγαντώνονται και εδώ. xenos έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Αλλα το 6αρι γερνει
Κοίτα drifter. Το πρώτο 6άρι υπάρχει στην οικογένεια και το έχω οδηγήσει. Αυτό που είπα είναι ότι παίρνει έντονες κλίσεις, δίνοντας σου την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά = πας με πιο πολλά απ όσο "θα έπρεπε", χωρίς αυτό πράγματι να συμβαίνει. Τώρα εσείς το μεταφράζετε όπως θέλετε, για να δείξετε τι; Ότι είμαι άσχετος; Να με προσβάλλετε (εδιτ: και λες να με νοιάζει;); Και πέρα από αυτή την παιδιάστικη συμπεριφορά (ότι κάποιοι είναι οι γ@μ@ω των φόρα) τι θέλεις να κάνω; Να ασχοληθώ; Έχεις τέτοιες ανάγκες;Δυστυχώς κάποια "κακά" του παλιού φόρουμ γιγαντώνονται και εδώ.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]